• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realestatestockholm.se anette@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Kungsholmen

Kungsholmstorg 13A

Underbar representativ hörnvåning med fyra rum i fil från 1914. Bevarad karaktär såsom högt i tak, skjutdörrar, stuckatur samt bröstpanel. Högt läge 1/2 trappa mot torget och lugn tvärgata. Två rymliga sällskapsrum och fyra sovrum, badrum och två extra wc. Attraktivt läge vid Kungsholmstorg med närhet till Riddarfjärden och dessa vackra omgivningar. Ett unikt tillfälle att förvärva en av få generösa familjevåningar på Kungsholmen.

Beskrivning

Vacker representativ hörnvåning med fin bevarad karaktär från 1914. Fyra rum i fil, underbara fönster med djupa fönsternischer, väggpaneler, stuckatur och högt i tak ger en underbar känsla av trivsel och harmoni. Generösa rum med två sällskapsrum, fyra sovrum, badrum och två extra wc samt ett rymligt kök gör plats för den stora familjen. Stavparkett och furugolv i hela våningen. Vacker välskött fastighet vid attraktiva Kungsholmstorg.

HALL Inbjudande hall med fin kontakt med stora delar av våningen. Originalhatthylla i mässing ger karaktär. Gästwc. Säkerhetsgrind. VARDAGSRUM OCH MATSAL Underbara rum med gott om plats för många gäster. Öppen spis i matsalen. Dubbla skjutdörrar mellan rummen. Atmosfären och rymden är enastående och för tankarna till en svunnen tid. SOVRUM De fyra sovrummen är alla väl tilltagna med gott om plats för ytterligare förvaring om så önskas. KÖK Stort kök med inredning från Bulthaup, ombyggt i snygg klassisk stil. Köket är utrustat med elhäll, inbyggd ugn, kyl/frys, diskmaskin samt kolfilterfläkt och har en stor matplats som rymmer 8-10 personer. Köksentré från gården. BADRUM I våningen finns ett helkalat badrum med klinkergolv som nås av två av sovrummen. Här finns dusch, wc, handfat, fast förvaring och ett praktiskt fönster. WC Det finns två extra wc varav en är i hallen och en i serveringsgången intill köket och ett av sorummen. Mycket praktiskt om man är många i familjen.

Fakta

Förening
Brf Bergamotträdet 10
Lägenhetsnr
3
Byggår
1914
Boarea
173 m2
Rum
6
Sovrum
4
Våning
nb av 6
Hiss
Ja
Allmän information

Brf Bergamotträdet 10 förvärvade fastigheten 1999 och består av 26 lägenheter med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten är väl underhållen och följer en underhållsplan från 2015. Bl a har följande arbeten utförts: 2002 Stambyte, elstammar, omputsning av fasad renovering av balkonger. 2003 Omläggning av tak. 2005 Ommålning av fönster. 2009 Renovering av tvättstugan. 2013/2014 Målning av fönster. 2015 Renovering och byte av ytskikt på innergården. Se mer information i den utförliga årsredovisningen.

Energideklaration
Energiprestanda
140 kWh/m2
Personer i hushållet
1
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Com Hem

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd på ca 5 kvm. Fräsch tvättstuga i källaren. Cykelförråd.

Ekonomi

Avgift
6 469 kr
Andelstal
5, 450
Hushållsel
400 kr/månad
Totala driftskostnader
400 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 138 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
446 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Området kring Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand har alltid varit mycket eftertraktat med sin närhet till Riddarfjärden och det vackra torget. Här finns allt man kan önska av kvartersbutiker, trendiga restauranger, välsorterade matbutiker och kanske framförallt den vackra promenaden utmed vattnet ända in till Kungsträdgården. Goda kommunikationer med många busslinjer och T-banans blå linje. Båtförbindelse finns till Södermalm sommartid från Norr Mälarstrand.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
13 800 000 kr
Rum
6
Boarea
173 m2
Avgift
6 469 kr
Lgh nr
3
Lgh nr LM
1001
Våning
nb av 6
Byggår
1914
Område
Kungsholmen
Andelstal
5, 450
Typ
Bostadsrätt
Adress
Kungsholmstorg 13A
Postnr
112 21
Ort
Stockholm

Ansvarig Mäklare

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realestatestockholm.se anette@realestatestockholm.se

Kungsholmstorg 13A

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!