• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Saltsjöbaden / Hotellviken

Sandviksvägen 5

Vacker etagelägenhet i Villa Gråbo med underbar havsutsikt mot Baggensfjärden och Hotellviken. Entréplan en trappa upp med stort kök, två bra sovrum med havsutsikt och badrum. Övre plan med sällskapsrum med havsutsikt, tak upp till nock, stora fönsterparteri och utgång till terrass/balkong med magnifik utsikt över Hotellviken och Baggensfjärden. Tillgång till lummig trädgård, parkeringsplats. Unikt boende med vindskaraktär i hjärtat av gamla Saltsjöbaden. Möjlighet installera eldstad.

Beskrivning

Beskrivning Entréplan: (1 tr) HALL Inbjudande och ljus hall med infällda takspots och plats för avhängning. Inbyggd garderob med måttanpassade skjutdörrar från Lumi. Heltäckande, måttanpassad sisalmatta.

KÖK Från hallen två ingångar till stort kök i vitt med bra arbetsytor. Stilren Marbodalinredning i vitt. Integrerade vitvaror; kyl, frys från Whirlpool, spishäll, ugn, mikro, fläkt och diskmaskin från Siemens. Infällda spots och högtalare. Diskbänk i hårdlaminat med alu-profil. Ljus matplats för 6-8 personer vid fönster med fin utsikt över trädgården.

2 SOVRUM Två välplanerade sovrum med plats för dubbelsäng, inbyggda garderober respektive klädkammare, vackra golv. Infälllda takspots. Fin havsutsikt mot Baggensfjärden.

BADRUM Fräscht badrum med dusch, wc, handfat på kommod, handdukstork, fönster, kaklade väggar och klinkergolv med skön golvvärme. Tvättmaskin. Kommod, handfat och blandare från Svedbergs.

ÖVRE PLAN Trappa till övervåningen med stora trappfönster från golv till tak som bjuder på vacker havsutsikt och vy mot Grand Hotell och Hotellviken.

SÄLLSKAPSRUM MED BALKONG Luftigt vardagsrum med charmiga snedtak, fönster åt tre håll, infällda spots. Vacker utsikt och utgång till stor balkong i nordost med vid insynsskyddad havsvy över Baggensfjärden och Hotellviken. Förberett för eldstad/kamin. Rummet går att dela av till extra rum vid behov. Infällda takspots i sektioner.

Genomgående fräscht med vackra, mörkbetsade och lackade golv. I kök och ena sovrummet är golven även nåtade. Alla armaturer har dimmers.

Pga snedtaket på övervåningen är den faktiska golvytan ca 95-100 kvm medan boarean räknas som 88 kvm.

Ekonomi

Avgift
3 440 kr
Andelstal
21,57
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
4 600 000 kr
Pris
4 500 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3
Boarea
88 m2
Biarea
8 m2
Avgift
3 440 kr

I månadsavgiften ingår , värme och vatten.

Lgh nr
3-1102
Våning
1-2 av
Område
Saltsjöbaden / Hotellviken
Andelstal
21,57
Typ
Bostadsrätt
Adress
Sandviksvägen 5
Postnr
133 35
Ort
Saltsjöbaden

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar

Fastighetskarta
Bron över till Restaurangholmen

Sandviksvägen 5

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!