• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Nacka Strand

Augustendalsvägen 31

Bo på första parkett med utsikt över Stockolmsinlopp med ett av de bästa lägena i hela fastigheten. Stor solig balkong i sydväst och vacker sjöutsikt från alla rum. Tre sovrum i fil och kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Två wc samt badrum med tvättmaskin & torktumlare. Hiss ner till garage i huset. Centralt läge med bara 10 minuter ifrån Slussen och 20 minuter ifrån Nybrokajen med båt. Underbara omgivningar nere vid vattnet där bla restaurang J ligger, på kort gångavstånd finns Nyckelviken där det finns både vacker trädgård olika djur och café.

Beskrivning

HALL Välkomnade hall med garderober.

KÖK Ljust kök med en hel fönstervägg ut mot vattnet. I köket finns gott om plats för många middagsgäster. Utrustning i köket: kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt mikrovågsugn. Köket ligger med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och här finns utgången till den fantastiska balkongen i syd/västläge som med utsikt mot Djurgården och Stockholm.

VARDAGSRUM I anslutning till köket ligger vardagsrummet, här finns plats för stor soffa fåtöljer och sideboards.

SOVRUM Tre sovrum i fil med magisk utsikt över Stockholmsinlopp. Det större sovrummet har en hel garderobsvägg.

BADRUM Helkaklat badrum med wc, handfat, dusch, tvättmaskin & torktumlare.

WC Separat wc i anslutning till hallen.

Fakta

Förening
Brf The View
Lägenhetsnr
8-1503
Byggår
2017
Boarea
95 m2
Rum
4
Sovrum
3
Våning
5 av 9
Hiss
Ja

Ekonomi

Avgift
4 821 kr
Andelstal
0,403
Bredband samt kabel-tv
240 kr/månad
Hushållsel
350 kr/månad
Totala driftskostnader
590 kr/månad
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Nackastrand är en levande stadsdel med utsikt över havet och Stockholms inre skärgård, som förenar historik, nutid och framtid. Just nu växer stadsdelen med nya bostäder, kontorslokaler och mötesplatser där du kan bo, arbeta och leva. Här finns allt nära, det går lika snabbt och lätt att ta sig till pulsen i city som att ta en båt vidare till en lugn skärgårdsö.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
6 800 000 kr
Pris
6 950 000 kr (Högstbjudande)
Rum
4
Boarea
95 m2
Avgift
4 821 kr
Lgh nr
8-1503
Lgh nr LM
1503
Våning
5 av 9
Byggår
2017
Område
Nacka Strand
Andelstal
0,403
Typ
Bostadsrätt
Adress
Augustendalsvägen 31
Postnr
131 52
Ort
Nacka

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar


Augustendalsvägen 31

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!