• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Tomt / Anderssvedja

Anderssvedjavägen 189

Unik möjlighet att förvärva 1-4 tomter i genuin skärgårdsmiljö

Här finns en unik möjlighet att skapa ditt eget drömboende i skärgårdsmiljö eller investera för framtiden. Anderssvedjavägen 189 erbjuder en stor och plan tomt om 2311 kvm i ogenerat läge, fint belägen nära badsjöar och natur med möjlighet till egen infart. Norrtälje som har ett stort utbud av aktiviteter, affärer, restauranger och service ligger endast ca 20 min bort med bil. Generös byggrätt som omfattar friliggande bostadshus om 1,5 plan med 140 kvm byggnadsarea samt ett 60 kvm uthus (exempelvis ett garage eller ett gästhus). Attefallshus om 25 kvm kan uppföras samt friggebod på 15 kvm.

Vatten genom delad brunn via servitut, två fastigheter delar på en brunn (se illustration). Eget avlopp ansöks hos Norrtälje kommun alternativt finns redan ett beslut på ett gemensamt avlopp om 4 hus.

Med tomten får du även del i en stor gemensamhetsyta. Denna yta skall samfällighet om fyra tomter ansvara och disponera över. Gemensamhetsytan får ej bebyggas av hus men kan användas för exempelvis grönbete till hästar eller varför inte bygga en gemensam tennisbana.

I närbelägna Nysätra finns en pizzeria, bygghandel, café och maskinuthyrare, lite längre bort i Harg finns en matbutik som håller öppet varje dag, samt en restaurang som har sommaröppet men även vissa kvällar under vintern. För dig som älskar utomhusaktiviteter finns möjlighet till båtplats i Björköfjärden ca 2 km bort och du kan paddla kanot hela vägen ut till Östersjön. Omgiven av ett vackert roslagslandskap finns här möjligheten att skapa ett drömboende i skärgårdsmiljö med närhet till Norrtälje. Norrtälje är en växande kommun med ett brett utbud av friluftsliv, nöje och kultur inpå knuten.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information 070 575 33 13

Byggnadsfakta

Fastighetsbeteckning
NORRTÄLJE ANDERSSVEDJA 2:43
Servitut mm
  • Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Anderssvedja Ga:6
  • Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att tillsammans med anderssvedja 4:11 använda väg för åtkomst av grönområde inom sträcka b-d - Väganläggning
  • Planer och bestämmelser: Anderssvedja 2:41, Detaljplan (Beslutsdatum: 20090615, Registreringsdatum: 20090827)
  • Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Anderssvedja Ga:7
  • Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att för åtkomst av grönområde använda mark för väg inom sträckan b-d - Väg
  • Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Anderssvedja Ga:8

Ekonomi

Avgift
Fastighetsskatt/avgift
2 840 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde mark
284 000 kr
Summa taxeringsvärde
284 000 kr

Närområdet

Anderssvedja är en lantlig idyll endast 20 min från Norrtälje stad. I närområdet finns såväl fina badplatser och skogar för svampplockning som trevliga vandringsleder. Här finns möjligheten till ett rikt friluftsliv med utomhusaktiviteter som exempelvis paddling, orientering, ridning och golf på Roslsagen GK golfbana som ligger endast ca 20 min bort.

Goda kommunikationer med busshållplats utmed allmänna vägen. Nysätra som ligger ca 10 min bort finns bygghandel, kiosk, lunchrestaurang och fina badplatser. Livsmedelsaffär finns på Vätö, och Närmaste affärscentrum är Norrtälje stad. Skola (0-6) i Vätö och (högstadium & gymnasium) Norrtälje.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
450 000 kr (Högstbjudande)
Område
Anderssvedja
Typ
Tomt
Tomtyta
2311 m2
Adress
Anderssvedjavägen 189
Postnr
76175
Ort
Norrtälje

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Kajak hela vägen ut till Östersjön
Badsjö i området med badbrygga
Anderssvedjavägen illustration
Anderssvedjadjupet
Drömboende i roslagsmiljö
Tomterna är omgivna av fin natur
Vändzon vid Harövägen

NORRTÄLJE ANDERSSVEDJA 2:43

Anderssvedjavägen 189

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Från Norrtälje: Tag väg mot Vätö. Åk till Nysätra. Sväng vänster mot Söderbykarl. Åk denna väg till korsning. Tag här höger mot Söderbykarl. Åk denna väg till Anderssvedja. Håll höger mot Harö. Kör rakt fram ca 4 km och sväng sedan vänster in på grusväg. Tomten ligger till vänster en liten bit in på vägen (se Holmen på kartan), se våra tillsalu skyltar!

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!