• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Småhus / Ritorp

Annalundsvägen 3

Villan som har allt!

Här har ni fastigheten som har alla möjligheter, perfekt för den större familjen eller företagaren då ytor för boende, fordon och plats för maskinpark finns. Fastigheten ligger på lugn återvändsgata och huset är placerat på en höjd vilket ger ett insynsskyddat läge. En härlig instängslad barn- och djurvänlig trädgårds tomt med fruktträd och odlingar. Fristående dubbelgarage och stenbelagda p-platser för flertalet fordon finns. Källarvåning med extra generös takhöjd, kan enkelt anslutas till husets boendevåning då konstruktion finns förberedd för montering av trapp. Gediget timmerhus finns som kan inredas till permanentboende. Extremt låg driftskostnad tack vare effektiv bergvärmeanläggning, god isolering och täljstenskamin. Huset som har 3 våningsplan är byggd i gediget materialval och har en mycket tålig konstruktion. Generös takhöjd om 260 cm och en genomtänkt, praktisk och bra planlösning som passar de flesta. I området finns ett bra utbud av daghem, skolor och kommunala förbindelser. Här kan ni hitta ert drömboende för många år framöver.

Beskrivning

Entré till hall med trapp till övervåning. Här finns även möjlighet att ansluta med trapp till källarvåning. (Idag nås källaren utifrån.) Stort härlig allrum med öppen planlösning mot matplats och kök. I allrummet finns en fin täljstenskamin för sköna stunder och en effektiv värmekälla. Köket har massiva ekluckor och gott om förvarings- och arbetsytor. Matplats som rymmer det större sällskapet och en utgång till altandäck. 3 sovrum varav 2 med inbyggda garderober. Badrum med badkar, wc och kommod. Tvättstuga med tvättpelare, kommod och wc samt utgång till altandäck.

Övervåning: Stort härlig allrum med ett trinettkök, matplats, balkong och plats för större soffgrupp och matplats. 2 sovrum. Badrum med dusch, bastu, wc och handfat. Förvaringsutrymmen via takutsprång. Detta våningsplan kan enkelt inredas med fler sovrum om behov finns. Centraldammsugare installerad.

Källarvåning: Dubbelgarage med 280 cm takhöjd. Idag nyttjat som snickeri, kontor/övernattningsrum, omklädningsrum, förråd och pannrum. Planritningar beställda och kommer kompletteras.

Golvvärme på alla tre våningsplan.

Instängslad barn- och djurvänlig trädgårdstomt

Uteplats

Altandäck delvis under tak och med pool. Läge syd/väst.

Tomt

Tomtarea
1184 m2

Instängslad barn- och djurvänlig trädgårdstomt

Bilplatser

Flertalet p-platser ( 18 platser) och fristående dubbelgarage om ca 40 kvm. garaget som har starkström indraget och är isolerat har oljeavskiljare.

Byggnadsfakta

Mark kommentar

Rejäl och väl tilltagen byggnadskonstruktion. Förberett för installation av trapp mellan källarplan och entréplan finns. Fiber finns.

Kommentar till byggnaden

Gedigen byggkonstruktion

Renoveringar

Löpande renoveringar

Fel och brister

Inga kända enl säljarens information.

Övriga byggnader

Timmerbyggnad, kan isoleras och inredas för permanentboende.

Fastighetsbeteckning
SÖDERTÄLJE ÅRSBOKEN 2
Uppvärming
Bergvärmepump bytt 2017
Värmekällans skick
Mycket bra
Grund
Platta på mark
Stomme
Betong
Fasad
Träfasad, putsad fasad och tegelfasad.
Tak
Betongpannor
Fönster
3-glasfönster
Övrigt om skorstenen
Sotas vartannant år.
Vatten
Kommunalt vatten året om
Avlopp
Kommunalt avlopp
Om radon
Utom radon område (mark)
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
B
Energiprestanda
26 kWh/m2
Elförbrukning
16 485 kWh/år
Besiktningsman
Beställd
Personer i hushållet
2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Fiber finns indraget.
Servitut mm
  • Planer och bestämmelser: Ritorp Del 1, Detaljplan (Beslutsdatum: 19881219)

Ekonomi

Fastighetsskatt/avgift
8 349 kr
Sotningskostnad
250 kr/år
Vatten och Avlopp
7 274 kr/år
Renhållning
2 500 kr/år
Elkostnad
18 921 kr/år
Totala driftskostnader
28 945 kr/år
Övrigt om driftskostnaden
Vatten och drift ink pool
Taxeringsår
2018
Taxeringsvärdesår
2006
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
2 419 000 kr
Taxeringsvärde mark
1 182 000 kr
Summa taxeringsvärde
3 601 000 kr
Standardpoäng
31

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
7 995 000 kr (Högstbjudande)
Rum
7
Boarea
240 m2
Biarea
130 m2
Byggår
2006
Område
Ritorp
Typ
Småhus
Tomtyta
1184 m2
Tillträde
Enligt överenskommelse
Adress
Annalundsvägen 3
Postnr
15252
Ort
Södertälje

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Pooldäck
Fasad
Bra parkeringsyta
Entré
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum mot matplats
Matplats mot kök
Kök
Kök
Sovrum
Sovrum
Badrum
Tvättstuga med utgång till altan
Allrum med utgång till balkong
Allrum med trinettkök
Allrum övre plan
Dusch övre plan
Bastu
Sovrum
Sovrum
Balkong
Stor verkstad
Altan och pooldäck
Plan gräsmatta med fruktträd
Fruktträd
Baksida
Fasad
Baksida
Planskiss entréplan
Planskiss källarvåning
Planskiss övre plan

SÖDERTÄLJE ÅRSBOKEN 2

Annalundsvägen 3

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!