• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Småhus / Ekebyholmshöjden

Ekebyholmshöjden 12

Kommande Försäljning! Högt och idylliskt läge och pendlaravstånd!

Med områdets bästa läge och med härliga natur- och strövområden runt knuten ligger denna trivsamma och påkostade villa med sol från morgon till kväll. Ett genomtänkt boende med låg driftskostnad och flerårigt underhållsfritt materialval samt egen borrad brunn för den som vill anlägga en egen pool. Byggnaden har en generös och härlig planlösning och inredd med fina och påkostade materialval te.x marmor i badrum och en vacker kamin med vacker grön marmor för sköna stunder och effektiv värmekälla. Köket som har gott om förvarings- och arbetsytor har vitvaror från bl.a. SMEG. Spishäll med induktion och grillmöjligheter. Tvättstuga med maskiner från Miele. Via utgång från kök/matplats kommer ni till altandäck och här är det förberett i husfasad och i trätrall nybyggnation av större isolerat uterum/orangeri. Från övre plan skymtas viss sjöutsikt.

Villan har just genomgått en ytskiktsrenovering i form av omålade innerväggar och nylagda golv. Dessutom har en inglasning gjorts.

Tomten har en nylagd stenläggning är barn- och djurvänlig och ligger på en höjd. Fina planteringar med rabatter och buskar.

Förskola i området och I Ekebyholm finns skola för åk 0-9 och gymnasium. Nära till bad i sjön Syningen. Till närbelägna Rimbo går bussförbindelser och med bil tar det ca 10 min. Perfekt pendlaravstånd till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Rimbo är en en knytpunkt för bussförbindelser.

Denna fastighet är under styckning. Innan styckning är fastigheten 1650kvm. Efter avstyckning blir fastigheten ca 1250kvm. Se illustration. De 400kvm som styckas är bebyggda och således ingår inte den byggnaden i detta köp. se illustration. Styckningen beräknas vara klar vid månadsskiftet augusti/september. Inflyttning är flexibel och vill köparen flytta in snabbt går det att ordna genom ett hyresavtal där köparen hyr villan under avstyckningsprocessen. Kontakta mäklaren för mer information.

Beskrivning

Entré till stor hall med garderober och klädkammare/förråd. Allrum och kök med öppen och genomtänkt planlösning. 2 utgångar till altandäck och plats finns för den stora soffgruppen och matplats för det större sällskapet. Köket har maximalt med förvarings- och arbetsytor och är mycket påkostat med vitvaror från SMEG. Från matplatsen finns utgång till altandäck, och här är uteplatsen förberedd med ett isolerat uterum. Sovrum med burspråk och eget lyxigt badrum och walk in closet. Sovrum/bibliotek eller kontor med burspråk och plats för dubbelsäng. Badrum med dusch, kommod och wc i samband med entrén. Tvättstuga, även den i samband med entrén. Övervåning: Allrum och 3 stora sovrum. Badrum.

Lätt kuperad trädgårds tomt. Barn- och djurvänlig.

Uteplats

Stort härligt altandäck om ca 120 kvm. Förberett för byggnation av isolerat uterum.

Tomt

Tomtarea
1250 m2

Lätt kuperad trädgårds tomt. Barn- och djurvänlig.

Bilplatser

Större grusad plan på fastigheten

Byggnadsfakta

Mark kommentar

Nyproducerade byggnader

Kommentar till byggnaden

Husfasaden är underhållsfri

Fastighetsbeteckning
NORRTÄLJE RIMBO-KARBY 1:41
Uppvärming
Bergvärmepump, braskamin
Värmekällans skick
Gott
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Puts
Tak
Plåt
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med fx-värmeåtervinning
Skorsten
Skorsten av plåt
Övrigt om skorstenen
Skorstenen är provtryckt och muntligt godlkänd. Inväntar protokoll.
Vatten
Kommunalt vatten året om
Avlopp
Kommunalt avlopp
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
A
Energiprestanda
37 kWh/m2
Elförbrukning
8 400 kWh/år
Besiktningsman
Lågenergihus
Personer i hushållet
6
Servitut mm
  • Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Libbersmora Ga:1
  • Planer och bestämmelser: För Fastigheterna Libbersmora 1:8 Och Rimbo-Karby 1:37 Med Flera I Rimbo Församling, Detaljplan (Beslutsdatum: 20180129, Registreringsdatum: 20180313)

Ekonomi

Försäkringskostnad
9 000 kr/år
Vatten och Avlopp
8 000 kr/år
Renhållning
3 500 kr/år
Totala driftskostnader
48 500 kr/år
Taxeringsår
2021
Taxeringsvärdesår
2016
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
2 818 000 kr
Taxeringsvärde mark
429 000 kr
Summa taxeringsvärde
3 247 000 kr
Standardpoäng
29

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
5 995 000 kr (Högstbjudande)
Rum
7
Boarea
200 m2
Byggår
2016
Område
Ekebyholmshöjden
Typ
Småhus
Tomtyta
1250 m2
Tillträde
Enligt överenskommelse
Adress
Ekebyholmshöjden 12
Postnr
76291
Ort
Rimbo

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Högt läge
Fasad
Generöst altandäck
Inglasat uterum
Utgång till altan
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Master Bedroom
Sovrum
Burspråk
Badrum med dusch
Badrum
Tvättstuga
Trappa
Trappa
Hall
Allrum
Allrum
Allrum
Sovrum
Sovrum
Bra förvaring
Planskiss entreplan
Planskiss övre plan
Illustration styckning ej klar
Fastighetskarta-2020-09-25

NORRTÄLJE RIMBO-KARBY 1:41

Ekebyholmshöjden 12

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!