• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Småhus / Ekebyholmshöjden

Ekebyholmshöjden 12

Två hus Idylliskt läge och pendlaravstånd!

I områdets bästa läge med härliga natur- och strövområden runt knuten ligger denna trivsamma villa med total solåtkomst från morgon till kväll. Ett genomtänkt boende med låg driftskostnad och flerårigt underhållsfritt materialval samt egen borrad brunn för den som vill anlägga en egen pool. Byggnaden har en generös och härlig planlösning och inredd med fina och påkostade materialval te.x marmor i badrum och en vacker kamin (Camina S5) med vacker grön marmor för sköna stunder och effektiv värmekälla. Köket som har gott om förvarings- och arbetsytor har vitvaror från bl.a. SMEG. Spishäll med induktion och grillmöjligheter. Tvättstuga med maskiner från Miele. Via utgång från kök/matplats kommer ni till altandäck och här är det förberett i husfasad och i trätrall nybyggnation av större isolerat uterum/orangeri. På övervåningen finns möjlighet att inreda fler rum om behov finns då stora förrådsutrymmen finns.

På fastigheten finns ytterligare ett hus som kan inredas till 2 lägenheter, en är delvis inredd med kök och badrum och den andra förberedd för samma lösning. Även denna byggnad är omgärdad av altandäck och har separata entréer. Tomten har en stor grusad p-plats, ligger på en höjd och är barn- och djurvänlig. Fina planteringar med rabatter och buskar. Möjlighet att bygga garage och car-port finns.

Förskola i området och I Ekebyholm finns skola för åk 0-9 och gymnasium. Nära till bad i sjön Syningen. Till närbelägna Rimbo går bussförbindelser och med bil tar det ca 10 min. Perfekt pendlaravstånd till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Rimbo är en en knytpunkt för bussförbindelser.

Huset är besiktigat.

Beskrivning

Entré till stor hall med garderober och klädkammare/förråd. Allrum och kök med öppen och genomtänkt planlösning. 2 utgångar till altandäck och plats finns för den stora soffgruppen och matplats för det större sällskapet. Köket har maximalt med förvarings- och arbetsytor och är mycket påkostat med vitvaror från SMEG. Från matplatsen finns utgång till altandäck, och här är uteplatsen förberedd för utbyggnation av isolerat uterum. Sovrum med burspråk och eget lyxigt badrum och walk in closet. Sovrum/bibliotek eller kontor med burspråk och plats för dubbelsäng. Badrum med dusch, kommod och wc i samband med entrén. Tvättstuga, även den i samband med entrén. Anmärkning på besiktningsprotokoll för tvättstugan är åtgärdat av säljaren. Övervåning: Allrum och 3 stora sovrum. Här finns utrymmen som kan inredas vid behov av fler rum om så finns. Badrum.

Lätt kuperad trädgårds tomt. Barn- och djurvänlig.

Uteplats

Stort härligt altandäck om ca 120 kvm. Förberett för byggnation av isolerat uterum.

Tomt

Tomtarea
1650 m2

Lätt kuperad trädgårds tomt. Barn- och djurvänlig.

Bilplatser

Större grusad plan på fastigheten

Byggnadsfakta

Mark kommentar

Nyproducerade byggnader

Kommentar till byggnaden

Husfasaden är underhållsfri

Övriga byggnader

Hus 2. Här finns möjlighet att inreda 2 st lägenheter med separata ingångar och entré via platsbyggt stort trä däck. En lägenhet delvis klar och beboelig den andra är byggmässigt förberedd men inte inredd.

Fastighetsbeteckning
NORRTÄLJE RIMBO-KARBY 1:41
Uppvärming
Bergvärmepump, braskamin u täljsten
Värmekällans skick
Ny energisnål
Grund
Platta på mark
Stomme
Betong
Bjälklag
Betong
Fasad
Puts
Tak
Plåt
Fönster
3-glasfönster
Övrigt om skorstenen
Täljstenskamin under installation. Effektiv värmekälla.
Vatten
Samfällt vatten och egen borrad brunn
Avlopp
Kommunalt avlopp samt egen borrad brunn
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
A
Energiprestanda
37 kWh/m2
Elförbrukning
8 400 kWh/år
Besiktningsman
Lågenergihus
Personer i hushållet
6
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Larm installerat och kan övertas av ny ägare.
Servitut mm
  • Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Libbersmora Ga:1
  • Planer och bestämmelser: För Fastigheterna Libbersmora 1:8 Och Rimbo-Karby 1:37 Med Flera I Rimbo Församling, Detaljplan (Beslutsdatum: 20180129, Registreringsdatum: 20180313)

Ekonomi

Försäkringskostnad
9 000 kr/år
Vatten och Avlopp
8 000 kr/år
Renhållning
3 500 kr/år
Elkostnad
28 000 kr/år
Totala driftskostnader
48 500 kr/år
Taxeringsår
2018
Taxeringsvärdesår
2016
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
2 761 000 kr
Taxeringsvärde mark
500 000 kr
Summa taxeringsvärde
3 261 000 kr
Standardpoäng
29

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
4 995 999 kr (Högstbjudande)
Rum
7
Boarea
200 m2
Biarea
60 m2
Byggår
2016
Område
Ekebyholmshöjden
Typ
Småhus
Tomtyta
1650 m2
Tillträde
Enligt överenskommelse
Adress
Ekebyholmshöjden 12
Postnr
76291
Ort
Rimbo

Visningar

  • Söndag 25 okt

    Visas av Paula Bengtsdotter tel 0707206281. Ring henne för tidsbokning.

    Lägg till i din kalender

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Fasad
Fasad
Fasad
Fasad
Kök
Kök
Kök
Kök
Infälld grill
Vardagsrum mot kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök mot vardagsrum
Badrum
Badrum
Badrum
Master Bedroom
sovrum
Sovrum övre plan
Utsikt från fönster sovrum
Allrum
Allrum
Hall
Hus 2
Badrum i hus 2
Kök i hus 2
Sovrum i hus 2
Bra plats för utekök
Altandäck
Altandäck
Planskiss entreplan
Planskiss övre plan
Fastighetskarta-2020-09-25

NORRTÄLJE RIMBO-KARBY 1:41

Ekebyholmshöjden 12

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!