• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Bostadsrätt /

Fingerharvsvägen 26

Gavelradhus med bra solläge

Bli först att flytta in i detta nybyggda och optimalt planerade Svanenmärkta gavelradhus i en idyllisk trädgårdsstad. Mycket bra läge i området med fina öppna ytor. Fina och genomtänkta tillval i lugna färgtoner. Mycket bra solläge. P-plats ingår. Tillträde från juni 2020. Tillval med uppgraderade vitvaror för ca 30.000kr ingår. Gräsmatta kommer anläggas och ingår i priset.

Beskrivning

ENTRÉPLAN Trevligt med öppen planlösning mellan luftigt vardagsrum och rejält kök på nedre plan. Påkostat kök från Marbodal där tillval med uppgraderade vitvaror för ca 30.000kr ingår. Samtliga vitvaror från Electrolux. Klädvårdsrum/tvättstuga med praktisk anslutning till kök. Tvättstugan är utrustad med tvättaskin och torktumlare. Bra arbetsyta på bänkskiva. Golvvärme.

Badrum: Hekaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Utrustat med dusch, handfat och wc.

Lättmöblerad och välkomnande hall med plats för avhäning av ytterkläder i skjutdörrsgarderob.

Övre plan med tre sovrum. varav ett större Master Bedroom med skjutdörrsgarderob. De båda andra sovrummen har varsin garderob.

Klädkammare

Helkaklat badrum med badkar, handfat och wc. Golvväme.

Förråd Upplåten mark enligt bilaga. Oinredd vind. Gräsmatta ingår.

Svanenmärkta hus från Bonava med effektivare klimatskal, bättre isolering, tätare fönster och smartare ventilation jämfört med ett traditionellt hus.

Uppskattad kostnad/avgift för kallvatten/ mån ca 263kr och tillkommer utöver månadsavgiften. Uppskattad kostnad för värme och varmvatten är ca 583kr/mån.

HUSET ÄR UTRUSTAT ENLIGT BONAVAS KONCEPT MINIMALISM:

Lucka Vit slät lucka med integrerat grepp Vitvaror Vita Diskmaskin Fristående Häll Glaskeramikhäll Fläkt Inbyggd rostfri front Bänkskiva Svart laminat Stänkskydd Glas – vitmålat härdat Golv Matt ek – 3 stav Väggfärg Stockholmsvit 0502

Golv och väggfärg är genomgående i hela bostaden. LÄS MER PÅ https://www.bonava.se/nyproduktion/inredning/stilkoncept/minimalism

TILLVAL till ett värde av ca 30.000 kr i form av uppgraderade vitvaror ingår. Kontakta mäklaren för tillvalslista.

OBS INTERIÖRBILDERNA ÄR FRÅN ETT BILDARKIV OCH AVVIKELSER FÖREKOMMER.

GEMENSAMT VÄXTHUS OCH REDSKAPSBOD De boende i Nedersta kommer att dela på ett charmigt växthus på cirka 30 kvadrat. En perfekt plats att anordna trevliga grannträffar. Förutom det gemensamma växthuset kommer föreningen att ha tillgång till en utrustad redskapsbod, där ni delar på trädgårdsutrustningen. På så vis behöver du inte investera i egen utrustning för att få en fin och trivsam trädgård.

Bilplatser

Parkeringsplats ingår.

Fakta

Förening
Brf Sten i Stockholmen
Lägenhetsnr
35
Byggår
2020
Boarea
92 m2
Rum
4
Sovrum
3
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Bli först att flytta in i detta nybyggda och optimalt planerade gavelradhus i två plan. Det svanenmärkta huset är beläget i en idyllisk trädgårdsstad. Fina och genomtänkta tillval i lugna färgtoner. Mycket bra solläge. Tillträde från juni 2020.

Ekonomi

Avgift
4 047 kr Kostnader för vatten, uppvärmning och hushållsel tillkommer. Årsavgiften för kallvatten är ca 3128kr. Dvs ca 261 kr per månad.
Andelstal
1,5876
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden har ej kontrollerats för pantsättningar

Närområdet

Barnvänligt och lugnt läge utan störande genomfartstrafik. Stor lekplats runt knuten. Dessutom finns ett nybyggt utegym i skogen ett stenkast från bostaden. Natursköna omgivningar med skog och åkermark i direkt anslutning till området

Närmaste pendeltågsstationer är Krigslida och Västerhaninge som ligger 1,2 respektive 1,8 km bort, perfekt oavsett om du vill cykla eller ta en rask promenad. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timmen.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
3 295 000 kr (Accepterat pris)
Rum
4
Boarea
92 m2
Avgift
4 047 kr
Lgh nr
35
Byggår
2020
Andelstal
1,5876
Typ
Bostadsrätt
Adress
Fingerharvsvägen 26
Postnr
13738
Ort
Västerhaninge

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Fingerharvsvägen 26 med gavelläge
Fingerharvsvägen 26
Fingerharvsvägen 26
Gavelläge
Arkivbild kök med stilval minimalism
Vardagsrum
Vardagsrum
Trappa 2
Trappa
Sovrum
Sovrum med skjutdörrsgarderob
Sovrum
Badrum
Övre hall
Lekytor
Tvättstuga
Badrum
Arkivbild badrum
Planskiss entréplan
Entré
Planskiss Övre plan
Planskiss Entréplan 3D
Planskiss Övreplan 3D
Lägesillustration
utegym

Fingerharvsvägen 26

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!