• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Örby

Gamla Huddingevägen 441

Välplanerad, rymlig och ljus 2:a i attraktiva Örby

Välkommen till Gamla Huddingevägen 441 och denna mycket ljusa och fina tvåa med byggår 2015 i populära och barnvänliga örby. Lägenheten präglas av stilrena färg- och materialval och med allt så nytt och fräscht är det bara att flytta rakt in. Den moderna planlösningen där det är öppet mellan vardagsrum och kök ger mycket goda sällskapsytor med både matplats och en mysig soffhörna. I sovrummet får det plats en dubbelsäng och där finns en garderob med inbyggd belysning för klädförvaring. Stilrent kök med vitvaror i rostfritt utförande och platsbyggda överskåp som maximerar förvaringsmöjligheterna. Helkaklat badrum i bra storlek med badkar/dusch samt golvvärme. Rymlig hall med garderobsförvaring och till bostaden hör även ett externt förråd. Flexibel förening med god ekonomi och låg månadsavgift.

Brf Lättviktaren 27 har ett lugnt läge i attraktiva Örby som erbjuder riktig småstadskänsla trotts närheten till stan! Grönområden med flertalet lekplatser samsas med restauranger, små butiker och matbutik med post. På promenadavstånd ligger Örby skola med årskurs F-6 samt Örby bibliotek. I närområdet hittar du även flertalet förskolor och ett föräldrakooperativ. Blir du badsugen kan du enkelt besöka populära Älvsjö utomhusbad. Örby kännetecknas av utmärkta kommunikationer med såväl tunnelbana, pendeltåg och bussar till flera destinationer. Inom kort gångavstånd ligger Älvsjö station med flera busslinjer och pendeltåg med destination Södertälje/Nynäshamn & Uppsala/Märsta/Bålsta. Pendeltåget tar dig direkt till Stockholms central på endast 9 minuter, Arlanda flygplats och vidare till Uppsala. Genom Örbys idylliska villaområde tar du dig även till tunnelbanan i Bandhagen/Högdalen med endast 17 min till Stockholms Central.

Fakta

Förening
Brf Lättviktaren 27
Lägenhetsnr
1103
Byggår
2015
Boarea
40 m2
Rum
2
Sovrum
1
Våning
1 av 4
Hiss
Ja
Allmän information

BRF Lättviktaren 27 är en äkta bostadsrättsförening i Örby, Stockholm som äger 1 fastighet med 23 bostadsrättslägenheter på adressen Gamla Huddingevägen 441. Föreningen bildades år 2010.

Föreningen godkänner delat ägande, minst 10 % och att ägaren bor på adressen. Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning. Föreningen äger marken.

Kommentar till byggnaden

Byggnadstyp: Flerbostadshus. Fönster: 3-glasfönster.

Renoveringar

Huset är nybyggt 2015 så inga större renoveringar har utförts än så länge. Det var ett reparationsarbete vid en liten del av taket 2021.

Planerade renoveringar

Inga planerade renoveringar enligt styrelsen 2022-07-07.

Övrigt om uppvärmingen
Värme och ventilation: Fjärrvärme. FTX.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
E
Energiprestanda
42 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
TV/Internetanslutning: Kabel TV, internet och telefoni. TV-Telias grundutbud ingår i avgiften. Bredband-Telia via Fiber, 100/100 och varje lägenhet har en router och en Telia-box där du själv väljer mellan olika tv-paket.

Gemensamma utrymmen

Till bostaden ingår ett källarförråd. Tvättstuga, förråd och cykelrum. Dessa utrymmen ligger i grannföreningens hus dit alla i vår förening har tillgång.

Ekonomi

Avgift
2 387 kr
Andelstal
4,70000
Avgiftsändringar
Inga planerade avgiftshöjningar.
Övrigt om vad som ingår
Värme, Vatten och Tv -Basutbud.
Hushållsel
295 kr/månad
Totala driftskostnader
295 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 208 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
483 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Lugnt läge i attraktiva Örby som erbjuder riktig småstadskänsla! Grönområden med flertalet lekplatser samsas med restauranger, små butiker och matbutik med post. Mitt i Örby finner du Örby skola med årskurs F-6 samt Örby bibliotek. I området hittar du även flertalet förskolor och ett föräldrakooperativ. Precis intill Örby ligger även populära Älvsjö utomhusbad.

Med bil är du inne i södra länken på endast några minuter. Ombyggnaden av Örby centrum har påbörjats. Det är tänkt att bli en sammanhållen stadsmiljö med en blandning av bostäder, service och arbetsplatser. Därtill ska ett nytt resecentrum, som kopplar samman pendeltåg med vägburen kollektivtrafik, byggas.

Allmänt om Örby Välkommen till trivsamma och attraktiva Örby som andas härlig småstadskänsla. Örby är en av de äldsta boplatserna i Stockholms söderort och redan i mitten av 1600-talet byggdes Örby slott. I slutet 1800-talet började dagens Örby att formas då mark från Örby slott såldes till markexploatörer som lät uppföra hus med varierande storlekar och former. Villabebyggelsen i Örby utgör idag en av Stockholms äldsta villastäder.

Örby Centrum – Under förvandling Örby centrum ligger inom bekvämt promenadavstånd och här finns livsmedelsaffär (Hemköp) och flertalet restauranger. Inom kort kommer den befintliga centrumbyggnaden att rivas för att ge plats för ny bebyggelse på samma plats. Planens syfte är att förbättra den allmänna platsen i Örby centrum. Här planeras ny bebyggelse som innehåller butiker, kontor, ungdomsgård och bostäder.

Älvsjö Centrum och Högdalen För utökat utbud så ligger Älvsjö C och Högdalen centrum inom bekvämt gångavstånd. Där finns ett större utbud av affärer, restauranger, caféer, apotek, banker etc.

Skolor och Barnomsorg I området finns förskolor, samt låg-, mellanstadie- och högstadieskola. Det finns också en fritidsgård med organiserad fritidsverksamhet för ungdomar. Natur och rekreation

I Örby finns flera parker och grönområden, det största av dessa utgörs av Örbystråket, ett kilometerlångt parkstråk genom bebyggelsen. Ytterligare parker finns vid kvarteren Fickuret och Hastighetsmätaren, samt Turingeparken och Aspöparken. Vid Magelungsvägen finns ett större fältområde med bland annat promenadväg, lekplats och hundrastgård. I närheten av Örby finns även sjön Magelungen, som förutom bad sommartid erbjuder goda möjligheter till skridskoåkning på vintern. På promenadavstånd ligger också Älvsjöbadet som är ett av Stockholms äldsta utomhusbad. Genom idrottsklubben Örby IS kan man spela fotboll, innebandy och ishockey.

Kommunikationer Örby kännetecknas av utmärkta kommunikationer med såväl tunnelbana, bussar som pendeltåg. Inom kort gångavstånd ligger Älvsjö station med mängder av busslinjer och pendeltåg med destination Södertälje/Nynäshamn & Uppsala/Märsta/Bålsta. Pendeltåget tar dig direkt till Stockholms central på endast 9 minuter, Arlanda flygplats och vidare till Uppsala. Genom Örbys idylliska villaområde tar du dig även till tunnelbanan i Bandhagen/Högdalen med endast 17 min till Stockholms Central.

Från Örby tar du dig även till flertalet destinationer med buss; Buss nr 144 - Fruängen/Gullmarsplan Buss nr 165 - Farsta/Liljeholmen Buss nr 163 - Kärrtorp/Bredäng/Älvsjö Buss nr 161 - Gröndal/Midsommarkransen/Bagarmossen Buss nr 173 - Skarpnäck/IKEA/Älvsjö/Gullmarsplan

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
2 295 000 kr (Högstbjudande)
Rum
2
Boarea
40 m2
Avgift
2 387 kr
Lgh nr
1103
Våning
1 av 4
Byggår
2015
Område
Örby
Andelstal
4,70000
Typ
Bostadsrätt
Adress
Gamla Huddingevägen 441
Postnr
125 42
Ort
Älvsjö

Visningar

  • Söndag 21 aug 14:00 - 14:40

    Välkommen på visning! Anmäl gärna ditt intresse via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare direkt.

    Lägg till i din kalender

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Planlösning


Gamla Huddingevägen 441

Gamla Huddingevägen 441

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!