• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Småhus / Fornudden

Häggvägen 11A

Nyproducerat på Fornudden

På denna trevliga skafttomt med soligt syd/sydväst läge kommer en ståtlig och påkostad villa Optimal 171 från LB hus att föras upp. Som köpare kan du fortfarande påverka tillvalen. För att veta mer om tillval och produktion kontakta Pernilla Bennet på LB Hus 070-263 77 97 pernilla.bennet@lbhus.se.

Perfekt läge i ett lummigt och barnvänligt villakvarter med flertalet skolor och härliga Dreviken inom bekvämt räckhåll, kommer denna påkostade och välplanerade villa, som med sina fem sovrum och 171kvm rymmer den stora familjen att uppföras. Öppen och luftig planlösning med mycket ljusinsläpp, genomtänkt förvaring, generösa sällskapsytor och smakfulla materialval. Kvalitetskök från Marbodal med vitvaror från Siemens, helkaklade badrum och vattenburen värme. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett i alla torra utrymmen. Huset har utrustats med tillval för ca 100.000kr, bestående av uppgraderade fönsterpaket och ryggåstak i vardagsrum.

Entréplan: Inbjudande och rymlig entré . Ytan närmast ytterdörren är dessutom belagd med klinkergolv. Garderob och hatthylla.

Marbodalkök med generösa arbetsytor på köksbänkar och gott om förvaring. Utrustat med vitvaror från Siemens fullhöjds kyl och frys, spishäll, ugn, spisfläkt och mikrovågsugn. En öppen och luftig planlösning till matplats och vardagsrum. Vackra fönsterpartier. Köksö finns som tillval och är inte inräknat i priset.

Vardagsrummet är stort och luftigt och bjuder på en spännande och flerxibel planlösning i vinkel ut mot uteplats. Det går att välja till ytterligare ett sovrum här. (se planlösning)

Trivsamt och rofyllt Master bedroom.

Helkaklat badrum med dusch, wc och handfat.

Tvättstuga/groventré med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Praktiskt med disko med förvaring under och arbetsbänk i laminat. Här finns också frånluftsvärmepump från Nibe.

Övre plan: En trappa upp möts du av ett stort och härligt allrum, tre generösa sovrum med takfönster och ett påkostat helkaklat badrum med både dusch och badkar. I badrummet finns komfortvärme och handdukstork.

Frånluftsvärmepumpen är kopplad till vattenburen golvvärme på entreplan och vattenburna radiatorer på övre plan.

Anslutningsavgift till fiber tillkommer. Huset är förberett för fiber.

Fasadpanelen fabriksgrundas 2 gånger med Alcro Bestå. Ändträn oljas.

Tomten grovplaneras. För pris för anläggning av trädgård och gräsmatta kontakta Pernilla Bennet på LB Hus 070-263 77 97 pernilla.bennet@lbhus.se.

Det här ingår: Platta på mark med vattenburen golvvärme ingår Sprängning och övriga markarbeten ingår i kalkylen, det är en uppskattning och kan variera beroende på placering av hus med mera. Helkaklade badrum (kakel och klinkers väljs via vår samarbetspartner Kakelspecialisten, och ingår med 300 kr/kvm) Ryggåstak i vinkeln med generösa fönsterpartier Parkett, ek 13 mm i alla torra utrymmen. Ingipsade smygar med fönsterbänkar i granit (mörkgrå) Duschvägg (rak eller böjd), samt en kommod från Marbodal i ena badrummet, i det andra badrummet ingår tvättställ, wc-stol, samt tvättställsblandare och duschblandare. Klinkers i entrén 2,50 m i takhöjd på entrévåningen (förutom vinkeln där det är öppet upp till nock), 2,40 m på övervåningen i takhöjd 5 hela sovrum, med möjlighet till ett 6:e sovrum (tillval) Fina takfönster ingår på övervåningen Läs mer om huset här https://www.lbhus.se/vara-hus/lb-optimal-171/

Fastigheten håller på att styckas och tomtarean blir ca 901 kvm efter att styckningen vunnit laga kraft. Storleken på tomten kan komma att ändras något.

Samtliga bilder i presentationen är arkivbilder och avvikelser förekommer.

Planerad inflytt kan ske hösten 2022.

Länk till 3D-visning: http://dicf5zj9gve3k.cloudfront.net/

Fastighetsmäklaren upprättar endast köpekontrakt på den än så länge obebyggda tomten. Separat entreprenadavtal för husproduktion tecknas med LB-Hus. Se bilagd offert från LB-Hus.

Byggnadsfakta

Fastighetsbeteckning
Lott A av TYRESÖ KUMLA 3:172
Uppvärming
Frånluftsvärmepump
Värmekällans ålder
2021
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träfasad
Tak
Betongpannor
Fönster
3-glasfönster
Vatten
Kommunalt vatten året om
Avlopp
Kommunalt avlopp
Servitut mm
  • Planer och bestämmelser: Kumla Trädgårdsstad,del Av(näset M M), Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19550505)

Närområdet

Perfekt läge på Fornudden nära till det mesta så som; 100 meter till förskola 200 meter till busshållsplats mot Gullmarsplan200 meter till en trevlig park med damm, lekplats, fotbollsplan (konstgräs) och utegym 400 meter till sjön Drevviken 500 meter till grundskola 1-9 900 meter till trevliga Trollbäckens centrum med mataffärer, restauranger, blombutik med mera.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
8 775 000 kr (Högstbjudande)
Rum
6
Boarea
171 m2
Byggår
2021-22
Område
Fornudden
Typ
Småhus
Tomtyta
901 m2
Adress
Häggvägen 11A
Postnr
13552
Ort
Tyresö

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Optimal_171_baksida
Optimal_171_framsida
Planskisser
Preliminär tomtkarta
Omgivning
Omgivning
Omgivning
Arkivbild från annan husodell LBhus
Arkivbild från annan husodell LBhus
Arkivbild från annan husodell LBhus
Arkivbild från annan husodell LBhus
Arkivbild från annan husodell LBhus
Arkivbild från annan husodell LBhus
Arkivbild från annan husodell LBhus

Lott A av TYRESÖ KUMLA 3:172

Häggvägen 11A

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!