• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Tomt / Norrtälje - Anderssvedja

Harövägen 17

Hörntomt i söderläge med 500m till badsjö.

Trevlig hörntomt i lätt sluttande söderläge mitt i centrala Roslagen. Stor och lättskött naturtomt om 2399 kvm med ek och hassel i harmoni och fin utsikt över ängsmark. Promenadavstånd på ca 500 meter till badsjö och till fjord i Östersjön. Byggnadsrätt om 120 kvm byggarea för villa i enplan eller 1,5plan med oinredd vind (takhöjd 4m). Attefallshus om 25,0 kvm kan uppföras samt friggebod på 15,0 kvm. El finns och kan enkelt kopplas in. Grusad parkeringsplats har nyligen anlagts för flera bilar. Egen anläggning för V/A ansöks hos kommunen.

Omgiven av ett vackert roslagslandskap finns här möjligheten att skapa ett drömboende i skärgårdsmiljö med närhet till idylliska städer. Norrtälje är en växande kommun med ett brett utbud av friluftsliv, nöje och kultur inpå knuten.

Byggnadsfakta

Fastighetsbeteckning
NORRTÄLJE ANDERSSVEDJA 5:18
Vatten
Vatten saknas
Avlopp
Avlopp saknas
Servitut mm
  • Planer och bestämmelser: Anderssvedja 5:3, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19810423)
  • Rättigheter last: Avtalsservitut: Sjövattenledning - Se beskrivning
  • Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer: Avtalsrättighet Sjövattenledning

Ekonomi

Avgift
Fastighetsskatt/avgift
2 290 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde mark
229 000 kr
Summa taxeringsvärde
229 000 kr

Närområdet

Anderssvedja är en lantlig idyll endast 20 min från Norrtälje stad. I närområdet finns såväl fina badplatser och skogar för svampplockning som trevliga vandringsleder. Här finns möjligheten till ett rikt friluftsliv med utomhusaktiviteter som exempelvis paddling, orientering, ridning och golf på Roslsagen GK golfbana som ligger endast ca 20 min bort.

Goda kommunikationer med busshållplats utmed allmänna vägen. Nysätra som ligger ca 10 min bort finns bygghandel, kiosk, lunchrestaurang och fina badplatser. Livsmedelsaffär finns på Vätö, och Närmaste affärscentrum är Norrtälje stad. Skola (0-6) i Vätö och (högstadium & gymnasium) Norrtälje.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
620 000 kr (Högstbjudande)
Område
Norrtälje - Anderssvedja
Typ
Tomt
Tomtyta
2399 m2
Adress
Harövägen 17
Postnr
76175
Ort
Norrtälje

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
500 meter till badsjö
Tomten är omgiven av vacker skärgårdsmiljö
Rikt friluftsliv inpå knuten
Anlagts parkering 2019
Tomtkarta

NORRTÄLJE ANDERSSVEDJA 5:18

Harövägen 17

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!