• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Kista

Heklagatan 57G

Välplanerad 1,5:a med balkong i härligt solläge!

Perfekt planerad 1,5:a på våning 2 av 2 med balkong i härligt solläge och utsikt över lummigt skogsparti. Bodstaden har en egen ingång, är ljus och luftig med fönster i två väderstreck och med genomgående hög standard och smarta lösningar. Balkongen som ligger i soligt sydvästläge är perfekt för varma sommarkvällar och maximerar även vinterns soltimmar. De stora ytorna med kök och vardagsrum i en halvt öppen planlösning är lätta att möblera för att skapa ett mycket bekvämt boende. Kvalitetsköket från Ballingslöv är genomtänkt med goda förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor ovan bänkskivan i lyxig granit. Rymligt helkaklat badrum med dusch och egen kombitvättmaskin. Genomgående vita väggar och ekparkett i 3-stav på golvet. Till lägenheten hör ett förråd i direkt anslutning till lägenheten.Här finns allt du behöver och det är bara att flytta in. Flexibelt tillträde.

Från bostaden är det nära till både badplatser, service, shopping, restauranger och bra kommunikationer med buss och tunnelbana. Närmaste busshållplats ligger endast ca 200 meter från husen och för den som föredrar tunnelbana är det några få minuters promenad till T-stationen i Husby och Kista Centrum, där den blå linjen tar dig till T-centralen på ca 17 minuter. I Kista Centrum ligger den populära Kista Gallerian med 180 butiker och restauranger, multiplexbiograf med 11 salonger, en bowlinghall samt en 4 000 m² gokartbana. För den bilburne nås E4:an mycket enkelt, där man tar sig vidare in till city på 15 minuter och till Arlanda på 20 minuter med bil. Är du badsugen är Järvabadet, Tegelhagens Badplats och Badberget trevliga att besöka.

Föreningen ligger längst in på en lugn och populär lokalgata omgiven av radhus, parhus och kedjehus och det höga läget i området ger en trevlig utsikt från de soliga balkongerna.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Beskrivning

Hall

Funktionell hall med mörkt klinkergolv och vita väggar som fortsätter in i lägenheten. Här finns plats för avhängning i kapphyllan. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum/Sovrum

Härligt rum med plats för en säng, soffa, mediaförvaring och annan passande inredning. Här finns utgången till den stora härliga balkongen om ca 4 kvm som enkelt kan möbleras med utemöbler och blomkrukor. En underbar plats att njuta av värme och sol under sena sommarkvällar.

Kök

Ljust och luftigt kök från Ballingslöv i vitt med bra förvaringsmöjligheter i flertalet lådor och skåp. Lyxig bänkskiva i mörk sten (Granit). Köket är fullt utrustat med all maskinell utrustning för ett bekvämt boende; Kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn med fläkt ovan samt mikrovågsugn.

Duschrum/WC

Rymligt och fräscht badrum med helkaklade väggar i vitt och grå klinker på golv. Utrustat med dusch, wc, handfat med praktisk kommod och egen kombimaskin. Komfortvärme (el) i golvet och ett vädringsfönster.

Övrigt

Till lägenheten hör ett externt förråd som ligger strax utanför ytterdörren om ca 1-2 kvm.

Fakta

Förening
Brf Kistaterrassen
Lägenhetsnr
01:57 G
Byggår
2016
Boarea
31.4 m2
Rum
1.5
Våning
2 av 2
Hiss
Nej
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Brf Kistaterrassen bildades 2016 och består av 11 st tvåvåningshus med 111 moderna och välplanerade lägenheter med radhuskännsla. Lägenheterna består av 1-2 rum och kök om 31-47 kvm med genomgående hög standard och smarta lösningar. Lägenheterna ligger längst in på en lugn lokalgata och det höga läget i området ger en trevlig utsikt från de soliga balkongerna.

Planerade renoveringar

Underhållsbehovet bedöms som lågt eftersom byggnaden är nybyggd. Ett belopp motsvarande 50kr/kvm bostadsarea avsätts årligen för att säkerställa underhållet av husen.

Övrigt om uppvärmingen
Bergvärme som genom vattenburna element värmer upp lägenheten. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning i respektive lägenhet.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
D
Energiprestanda
49 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Kabel-TV och Bredband levereras via öppen fiber. Tecknas och debiteras enskilt av medlem.

Gemensamma utrymmen

Cykelparkeringar är placerade utanför hus 2, 5 och 7. Det finns 2 miljöstationer som är placerade utanför hus 1 och 6 samt miljöstugor för sopsortering i närheten. Gemensam Tvättstuga finns inte men varje bostad är utrustad med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Cylinda.

Ekonomi

Avgift
2 013 kr
Andelstal
0,751%
Överlåtelseavgift
1 208 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
483 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden har ej kontrollerats för pantsättningar

Närområdet

Kistahöjden är ett nybyggt bostadsområde beläget på en skogbeklädd höjd cirka 1 kilometer norr om Kista Centrum. Här bor man med direkt närhet till naturen då Kista gränsar till ett av länets största naturreservat Järvafältet som bjuder in till en mängd olika friluftsaktiviteter både sommar och vintertid. I närheten av Kistahöjden finns också en rackethall och ett träningscenter.

I Kista Centrum ligger den populära Kista Gallerian med 180 butiker och restauranger, multiplexbiograf med 11 salonger, en bowlinghall samt en 4000 m² gokartbana.

Är du badsugen är Järvabadet, Tegelhagens Badplats och Badberget trevliga att besöka och ligger mindre än 15 min bort med bil.

Utomordentliga kommunikationer med Närmaste busshållplats ca 200 meter bort och bland annat Kista & Husby T-bana som tar dig direkt in till city på bara några minuter. Fina cykelleder samt för den bilburne nås E4:an mycket enkelt, där man tar sig vidare in till city på 15 minuter och till Arlanda på 20 minuter med bil. Närliggande mack med intilliggande laddningsstation.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
1 595 000 kr (Utgångspris)
Rum
1,5
Boarea
31.4 m2
Avgift
2 013 kr
Lgh nr
01:57 G
Våning
2 av 2
Byggår
2016
Område
Kista
Andelstal
0,751%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Heklagatan 57G
Postnr
164 55
Ort
Kista

Visningar

  • Söndag 2 okt

    Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid.

    Lägg till i din kalender

Budgivning

Senaste bud
1 500 000 SEK

Budgivare Bud
1 1 500 000 kr

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Vatnajökel 5

Heklagatan 57G

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!