• Real Estate Stockholm
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Tollare

Hedenströmsväg 13

Trevlig och ljus 2:a högst upp i huset med balkong och havsutsikt

Högst upp i huset med stor balkong och vy över Lännerstasundet och den trevliga innergården ligger denna ljusa och trevliga 2:a. Här erbjuds ett boende av hög kvalitet med ett stilsäkert kök, fina materialval och en matplats på första parkett för grillkvällar och socialt umgänge. Bostaden är fullt utrustad med praktiska förvaringslösningar, klädkammare, ett ordentligt sovrum med garderober samt ett stort och lyxigt badrum med kombimaskin. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Denna bostad passar perfekt för dig som vill bo bekvämt med natur, vatten och aktiviteter runt knuten och med goda förbindelser till Stockholm. Föreningen erbjuder mycket bra faciliteter såsom innergård med lekplats, övernattningslägenhet, cykelrum och garage.

Att bo i Trollare med hav och natur inpå knuten inbjuder till sköna skogspromenader, bad och roliga aktiviteter året om. Här bor du perfekt med närlivs, gym, yogastudio och kommande busslinje strax utanför porten. Nere i hamnområdet skapas flera fina promenadstråk längs vattnet, småbåtshamn, restaurang och Italiensk glassbar samt en kommande ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt mot Nybrokajen. Bra kommunikationer till Stockholm på ca 20 min.

Denna bostad får du inte missa, varmt välkommen!

Beskrivning

HALL

Välkomnande entré med säkerhetsdörr, ljusa kulörer och genomgående parkettgolv av ek. Plats för avhängning samt tillgång till en stor klädkammare.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Vackert parkettgolv och vitmålade väggar samt fönsterbänk i sten. Denna sociala yta är naturligt belyst med stora fönsterpartier samt utgången till bostadens fantastiska balkong med plats för alla dina gäster. Här kan du njuta och känna brisen från havet.

KÖK

Välutrustat Marbodalkök med stilrena ljusa köksluckor och beslag i rostfritt. Bra förvaring och goda arbetsytor på den fina bänkskivan av tålig laminat. Påkostade vitvaror i sober vit design. Utrustningen inkluderar: glashäll, ugn, en snygg kökskåpa, mikrovågsugn, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord invid fönstret.

SOVRUM

Sovrum med ekparkett, ljusa kulörer samt stort fönster. Plats för dubbelsäng och diverse möblering. Garderob med dörrar finns med gott om förvaring.

BADRUM

Lyxigt badrum i högsta klass med ljusa kakelplattor och klinker golv i grå kulör med komfortvärme. Inredningen består av ett tvättställ, spegel med belysning, toalett och dusch. Badrummet är även utrustad med arbetsbänk och tvättutrustning i form av en kombimaskin (tvättmaskin/torktumlare).

BALKONG

Stor balkong som enkelt ger plats åt både grillsugna matgäster och planteringar av olika slag. Här kan du njuta av morgonkaffet med fin utsikt över den grönskande innergården och sundet med havsbrisen som fläktar.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett källarförråd som smidigt nås med hiss.

Bilplatser

Föreningen har 71 parkeringsplatsers och 8 mc-platser i ett gemensamt garage som delas med Brf Tollare Torg . kostnaden för en garageplats är 1000 kr/ månad. I dagsläget finns lediga platser och avtal tecknas separat.

Fakta

Förening
Brf Grindstugeparken
Byggår
2017
Boarea
47 m2
Rum
2
Sovrum
1
Våning
5 av 5
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Brf Grindstugeparken bildades 2015 och är en äkta bostadsrättsförening som består av tre flerfamiljshus med 80 st lägenheter. Föreningen äger marken. Föreningen godkänner ej Juridisk person. Föreningen godtar delat ägande under förutsättning att samtliga delägare är privatpersoner och att minst en delägare avser bo och bor i lägenheten.

Läs mer om föreningen på www.brfgrindstugeparken.se För mer information om Tollare besök: www.tollareinacka.se

Planerade renoveringar

Föreningen har inte beslutat om renoveringar och åtgärder. Detta är en nybyggd fastighet och föreningen är fortfarande under totalentreprenören Bonavas garantitid. Tvåårsbesiktning genomförs 2019.

Övrigt om uppvärmingen
Fjärrvärme
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej
Energiklass
C
Energiprestanda
0 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
TV, telefoni och bredband - tecknas separat av de boende. Gäller Fiber framdraget. Utbud av tjänster och leverantörer se portal https://zmarket.se

Gemensamma utrymmen

Föreningen faciliteter innefattar en stor övernattningslägenhet som kan hyras för 300 kr/dygn (hus E) barnvagns-/rullstolsrum, cykelparkering samt en trevlig innergård med naturmark och lekplats. Här finns även tre miljöhus för hushållssopor och källsortering.

Ekonomi

Avgift
2 725 kr Värme, kallvatten , kabel-TV (grundutbud) ingår.
Andelstal
0,9596%
Avgiftsändringar
Inga planerade avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift
1 163 kr (Betalas av Säljare )
Pantsättningsavgift
465 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden har ej kontrollerats för pantsättningar

Närområdet

Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter.

Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrott och gymma.

Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

Från Tollare går busslinje in till Slussen. Från Nacka Strand ges även möjlighet till båtpendling in till city.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
2 595 000 kr (Högstbjudande)
Rum
2
Boarea
47 m2
Avgift
2 725 kr
Våning
5 av 5
Byggår
2017
Område
Tollare
Andelstal
0,9596%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Hedenströmsväg 13
Postnr
132 49
Ort
Saltsjö-Boo

Visningar

 • Söndag 27 sep 12:00 - 12:45

  Välkommen!

  Lägg till i din kalender
 • Måndag 28 sep 17:00 - 17:30

  Vänligen anmäl dig till visningen.

  Lägg till i din kalender

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Hus C

Hedenströmsväg 13

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!