• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Småhus / Kummelnäs

Högabergsvägen 15

Bygg nytt i natursköna Kummelnäs

Här ges möjlighet att bygga en härlig familjevilla från Hjältevadshus. Modellen heter Spira 194 Low. En villa som passar även den större familjen. Stora sociala ytor, kvalitetskök från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Idylliskt lantligt läge granne med naturreservat och rekreation. Området är i en expansiv fas och kommunalt vatten kommer inom kort.

Beskrivning

Huset är ännu inte byggt så här finns möjligheter att vara med och välja tillval ur Hjältevads sortiment. Priset i annonsen gäller med tomt, anslutningsavgifter, grovplanerad tomt samt Villa Spira 194 Low i grundutförande. Villan leveras med nyckelfärdig bottenvåning och övre plan levereras oinredd. Kostnad för att inreda vinden är inte inräknad i priset. Läs mer om huset på Hjältevadshus hemsida.

Flexibel planlösning och bra storlek på huset för familjen. I entrén kan du kan exempelvis montera en lång skjutdörrsgarderob, kanske med spegeldörrar för ökad rymdkänsla. Köket når du direkt från entrén och det är inrett med kvalitetsprodukter från välkända Ballingslöv och Siemens. Kyl, frys, vägghängd fläktkåpa, inbyggnadsugn och häll är alla standard

I anslutning till köket finns det gott om plats för antingen det stora matbordet eller en rejäl köksö. Här hittar du också en altandörr som bjuder in till morgonfika i trädgården. Uppe finns en övervåning med stora möjligheter. T. ex. rymms tre sovrum, förråd och ett stort badrum. Generös takhöjd.

Huset är utrustat med:

Aluminiumbeklädda fönster Energisparande värmesystem EnergySmartSystem Isolergrund Kök från Ballingslöv Läckageindikering Redo för trådlöst ljud Vattenburen golvvärme Vitvaror från Siemens Ytterdörrar från Nordan

Tomten är inte bunden till denna husleverantör och modell. Samtliga bilder i annonsen kommer från Hjältevadshus arkiv och avvikelser förekommer. Vissa av bilderna innehåller tillval så som t.ex. braskamin. För leveransbeskrivning kontakta mäklaren.

Idag står ett vinterbonat fritidshus på tomten. Huset har el, egen brunn. 3 rum och kök. 58kvm, fiber indraget, braskamin, ” enklare ” luftvärmepump. Denna byggnad säljs med friskrivningsklausul.

Tomt

Tomtarea
1400 m2

Byggnadsfakta

Fastighetsbeteckning
NACKA KUMMELNÄS 1:225
Uppvärming
Värmepump luft-vatten
Värmekällans märke
Nibe
Grund
Isolergrund
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träfasad
Tak
Betongpannor
Fönster
3-glasfönster
Vatten
Kommunalt vatten
Avlopp
Kommunalt avlopp
Servitut mm
  • Gemensamhetsanläggning: Nacka Kummelnäs Ga:1
  • Planer och bestämmelser: Dp 560, Detaljplan (Beslutsdatum: 20140612, Registreringsdatum: 20140915)
  • Samfällighet: NACKA KUMMELNÄS S:1
  • Samfällighet: NACKA KUMMELNÄS S:4
  • Samfällighet: NACKA KUMMELNÄS S:5
  • Samfällighet: NACKA KUMMELNÄS S:2
  • Samfällighet: NACKA SKARPNÄS S:2

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
7 995 000 kr (Högstbjudande)
Rum
7
Boarea
194 m2
Byggår
2020
Område
Kummelnäs
Typ
Småhus
Tomtyta
1400 m2
Adress
Högabergsvägen 15
Postnr
13237
Ort
Saltsjö-Boo

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Matplats
Fasad
Från hall
matplats
vy vardagsrum
köksvy
köksbänk
Köksö
braskamin
sovrum2
entré annan vinkel
entré
Planskiss
Fasader

NACKA KUMMELNÄS 1:225

Högabergsvägen 15

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!