• Real Estate Stockholm
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Marielundsviken

Jägarbacken 21E

En perfekt planerad 4:a med balkong i härligt solläge mot Marielundsviken

Toppmodern 4:a med högt fritt läge och en trevlig balkong i fint solläge med vy över lummigt skogsparti mot Mälaren. Detta är en ultimat lägenhet anpassad för den växande familjen som söker ett modernt och bekvämt boende med bra kommunikationsmöjligheter och närhet till natur och hav. Bostaden är ljus och rymlig med en välplanerad planlösning som erbjuder ett stilrent och lättarbetat kök, fullt utrustat med ugn, induktionshäll, kyl och frys, diskmaskin samt en matplats med plats att duka ut för flera gäster. Öppen planlösning mot vardagsrummet och i anslutning till vardagsrummet finns en mysig balkong i fint solläge med trevlig utsikt över skogen och vattnet som skymtar genom träden. I lägenheten finns ett stort sovrum inrett med garderober och ytterligare två sovrum i bra storlek, det ena är inrett med garderober och mellan sovrummen finns ytterligare en klädkammare. Ett av sovrummen har dessutom fantastisk utsikt över Mälaren. I anslutning till hallen finner du ett mycket rymligt och modernt badrum med dusch och wc samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och smarta överskåp. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare samt möjligheten att hänga av sig strax innanför säkerhetsdörren.

Detta är ett mycket bekvämt, energisnålt och yteffektivt boende med smarta lösningar, mekanisk till- och frånluftsventilation för extra komfort och högt i tak som skapar rymd. Till lägenheten hör ett förråd i egen förrådsbyggnad på gården samt möjligheten till en parkeringsplats. I området finns även gott om gatuparkering om ni har flera bilar. På lagom badrocksavstånd finns en privat strand och brygga intill Mälaren samt lite längre bort en småbåtshamn med möjlighet till båtplats och medlemskap i bastuklubben. För den träningsintresserade finns ett utegym och motionsspår på bekvämt avstånd och du tar dig till Mariefred med cykel på 10 min, med buss 7 min och med bil på ett par minuter. Du har även gångavstånd till Läggesta station, restid med pendeltåg till Eskilstuna ca 25 min, Södertälje ca 15 min och Stockholm ca 40 min. En ultimat bostad för den växande familjen, här är det bara att flytta in.

Beskrivning

HALL

Rymlig hall med kapphylla för klädförvaring invid dörren samt en stor klädkammare. Ljusa ek laminat golv och ljusa väggar som sätter tonen i resten av bostaden. Säkerhetsdörr.

KÖK

Lättarbetat kök med vita köksluckor och lådfronter i stilsäkert vitt utförande med nya beslag i mörk koppar. Bänkskiva i ljust trälaminat med stänkskydd av vitt kakel, tåligt och funktionellt. Fullt utrustat kök med kyl och frys, inbyggd ugn, induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från ikea. Öppen planlösning mot vardagsrummet ger en luftig känsla. Naturlig matplats intill köket med plats för 4-6 personer och möjligheten att duka ut för flera gäster. Golv av laminat ljus ek och ljusa väggar.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Stora fönster skapar fint naturligt ljus och en smidig entré till balkongen gör det lätt att njuta både inne och ute. Flera möblerings alternativ finns för att skapa en härlig och social yta. Golv av laminat ljus ek och ljusa väggar.

SOVRUM 1

Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring i garderober samt plats för andra förvaringsmöbler. Stort fint fönster med mycket naturligt ljus mot skogen.

SOVRUM 2 och 3

Sovrum i bra storlek. Det ena har garderober och det finns en klädkammare i anslutning till hallen som sammankopplar dessa rum. Plats för säng med sängbord och annat möblemang. Stora fina fönster med mycket naturligt ljus där det ena sovrummet har fantastisk utsikt över Marielundsviken.

BADRUM

Modernt helkalkat badrum i vitt med underhållsfri plastmatta. Kommod i vitt med lådor samt spegelskåp ovan. Praktisk handduks tork, WC och en rymligt dusch med draperi. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan samt flera överskåp för extra förvaring.

KLÄDKAMMARE

Stor klädkammare i anslutning till hallen. Golv av trälaminat och ljusa väggar.

BALKONG

Mysig balkong där man gärna bjuder in till en fika med vänner och familj. Perfekt placerad i fint solläge mot ett trevligt skogsparti och glimt ned mot Mälaren mellan träden.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett förråd i separat byggnad på innergården.

Bilplatser

Det finns 50 parkeringsplatser varav 4 med laddstolpe för elbil. Parkeringsplatserna uthyres till föreningens medlemmar för ca 100 kr/mån. Utöver detta finns 4 gästparkeringar samt gott om gatuparkering.

Fakta

Förening
BoKlok Ekbacken
Lägenhetsnr
F42SG
Byggår
2019
Boarea
85 m2
Rum
4
Sovrum
3
Våning
2 av 2
Hiss
Nej
Allmän information

Brf BoKlok Ekbacken består av 6 flerbostadshus i 2 våningar med totalt 42 lägenheter. Totala bostadsarean i föreningen är 3018 kvm.

Kommentar till byggnaden

Fönster 3-glas.

Övrigt om uppvärmingen
Uppvärmning sker vi bergvärme till vattenradiatorer. Ventilation genom mekaniskt FTX-system.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Fiber. Tv grundutbud, internet och telefoni ingår i årsavgiften.

Gemensamma utrymmen

På föreningens fastighet finns fristående förrådsbyggnader och 1 undercentral. Miljöhus för sopphantering.

Ekonomi

Avgift
4 840 kr
Andelstal
2,816%
Avgiftsändringar
Inga planerade avgiftshöjningar.
Övrigt om vad som ingår
I månadsavgiften ingår värme, vatten och fiber med Tv grundutbud, internet och telefoni.
Överlåtelseavgift
1 182 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
473 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Mariefred är en idyllisk småstad med anor från 1300-talet, som tilltalar de flesta med sitt pittoreska läge vid Mälaren och vackra stadsarkitektur. Gripsholm slott är stadens mest välkända landmärke, andra är den vackra hamnen, kyrkan och värdshuset. På gångavstånd finns förskolan, hembageri, golfbana, bad och snabbtåg.

NÄRSERVICE Ett stenkast bort ligger Marielunds förskola med sju avdelningar och barn från 1-5år. I Gripsholmsviken ligger den populära Gripsholmsskolan F-åk 9 och inne i Mariefred ligger Mariefredsskolan F-åk9.

IFK Mariefred som central samlingsplats. Här finns möjlighet att utöva många olika sporter så som fotboll, handboll, ishockey, kampsport, innebandy, friidrott och skidor. Föreningen blev nominerad till Sörmlands mest värdefulla förening 2017.

Golfintresserade kan kika in på: www.gripsholmsgk.se

Marielundsviken har mycket goda kommunikationer med närhet både till E20, tåg och buss. Till Mariefred tar du dig med cykel på 10 min, med buss 7 min och med bil på ett par minuter. Du har även gångavstånd till Läggesta station. Restid med pendeltåg till Eskilstuna 26 min, Strängnäs 8 min Södertälje 16 min och Stockholm 39 min.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
2 150 000 kr (Utgångspris)
Rum
4
Boarea
85 m2
Avgift
4 840 kr
Lgh nr
F42SG
Lgh nr LM
1101
Våning
2 av 2
Byggår
2019
Område
Marielundsviken
Andelstal
2,816%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Jägarbacken 21E
Postnr
647 35
Ort
Mariefred

Visningar

 • Söndag 9 maj 11:00 - 12:00

  Vänligen anmäl dig till visningen - Välkommen!

  Lägg till i din kalender
 • Måndag 10 maj 18:00 - 18:30

  Vänligen anmäl dig till visningen - Välkommen!

  Lägg till i din kalender

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Planlösning


Grytet 1

Jägarbacken 21E

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!