• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Mariefred

Jägarbacken 52F

Nybyggt radhus med dubbel takhöjd!

Här ges möjligheten att köpa ett nybyggt radhus med en fantastisk rymd med sin luftiga planlösning, dubbel takhöjd i vardagsrummet och härlig kontakt mellan våningsplanen. Huset har beteckningen D2 och du hittar läget bland bilderna. Huset är helt nytt och du kan bli först att flytta in. Omgående inflytt är möjlig.

Huset har en grön profil med torvtak och varje hushåll har en egen effektiv och driftssnål frånluftsvärmepump.

Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder, städskåp och garderob.

En härlig känsla med delvis öppen planlösning mellan det 25,2 kvm stora köket och 13,7kvm rymliga vardagsrummet. Det som verkligen gör detta boende spännande och trivsamt är den dubbla takhöjden ovan vardagsrummet.

Köket är tillräckligt stort att dela av för att skapa ytterligare ett sovrum. Från köket nås altandäck.

Det val som utöver den den dubbla takhöjden gjorts av beställaren är "stilpaket varm" som innebär olika nyanser av varmt grått och ek med detaljer i svart. (se bifogad broschyr).

På entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch.

Förråd under trappan.

Övre plan med med två rofyllda sovrum. Båda med garderob. (Se planlösning)

Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Förråd finns i separat byggnad.

Fakta

Förening
Brf Marielundsviken i Mariefred
Lägenhetsnr
D2
Byggår
2019
Boarea
92 m2
Biarea
7 m2
Rum
3.5
Sovrum
2
Hiss
Nej
Övrigt om uppvärmingen
Frånluftsventilation med värmeåtervinning. Tilluft via ventiler i yttervägg. Varje hus har en frånluftsvärmepump och värmen fördelas via vattenburna radiatorer i bostaden.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Kollektivt upphandlande paket för TV och bredband ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen

Ett utvändigt kallförråd placerat på gårdssidan tillhör bostaden.

Ekonomi

Avgift
4 978 kr Schablonkostnader för kallvatten tillkommer med 165kr/mån. Huset har individuell mätning och faktisk förbrukning regleras retroaktivt. Beräknad kostnad för värme och varmvatten är ca 700kr per månad. Beräknad kostnad för hushållsel är ca 400kr per månad. Separat elavtal tecknas av bostadsrättsinnehavaren. Avtal för parkeringsplats tecknas separat. I månadsavgiften ingår inte uppvärmning och hushållsel.
Andelstal
2,778
Uppvärmningskostnad
700 kr/månad
kallvatten
165 kr/månad
Hushållsel
400 kr/månad
Totala driftskostnader
1 265 kr/månad
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är inte pantsatt

Närområdet

Mariefred är en idyllisk småstad med anor från 1300-talet, som tilltalar de flesta med sitt pittoreska läge vid Mälaren och vackra stadsarkitektur. Gripsholm slott är stadens mest välkända landmärke, andra är den vackra hamnen, kyrkan och värdshuset. På gångavstånd finns förskolan, hembageri, golfbana, bad och snabbtåg. KOMMUNIKATION Läggesta station. Restid till Stockholms C 38 minuter med tåg och ca 45 minuter med bil. Museijärnvägen kör under sommarhalvåret mellan Mariefred och Taxinge med stationsstopp i Marielund. Cykelbana till Mariefred ca 2.3km. NÄRSERVICE Ett stenkast bort ligger Marielunds förskola med sju avdelningar och barn från 1-5år. I Gripsholmsviken ligger den populära Gripsholmsskolan F-åk 9 och inne i Mariefred ligger Mariefredsskolan F-åk9.

IFK Mariefred som central samlingsplats. Här finns möjlighet att utöva många olika sporter så som fotboll, handboll, ishockey, kampsport, innebandy, friidrott och skidor. Föreningen blev nominerad till Sörmlands mest värdefulla förening 2017.

Golfintresserade kan kika in på: www.gripsholmsgk.se

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
2 195 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3,5
Boarea
92 m2
Biarea
7 m2
Avgift
4 978 kr

I månadsavgiften ingår , kabel-TV och Internet.

Lgh nr
D2
Byggår
2019
Område
Mariefred
Andelstal
2,778
Typ
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Adress
Jägarbacken 52F
Postnr
64735
Ort
Mariefred

Visningar

  • Söndag 26 jan 15:00 - 15:30

    Lägg till i din kalender

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar

Kök
Fasad
Entré
Kök
Kök
Kök
Mot altan och förråd
Förråd under trappan
Mot trappa
Högt i tak
Luftig planlösning
Högt i tak
Vardagsrum ovanifrån
Övre plan
Allrum ÖP
Trappa
Vardagsrum uppifrån
Sovrum
Skjutdörr
Badrum EP
Badrum EP
Badrum ÖP
Badrum ÖP
Badrum ÖP
Hall
Hall
Läget

Planlösning


Strängnäs Platån 1

Jägarbacken 52F

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!