• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Småhus / Norra Lännersta

Källvägen 37A

Möjligheternas familjevilla med högt läge och solig tomt

Fast pris och flexibelt tillträde. Välkommen till Källvägen 37A och denna trevliga familjevilla i tre plan med massor av potential, lättskött tomt och flera mysiga uteplatser med sol från morgon till kväll. Fastigheten ligger i ett populärt villaområde med gångavstånd till flera fina badplatser så som Boobadet och Bagarsjön, förskolor och skolor samt mycket bra bussförbindelser. Fastigheten som består av hela 191 kvm boarea disponeras idag med ett stort kök med rejäl arbetsyta och gott om förvaring i lådor och skåp, full maskinell utrustning samt en matplats för 6-8 personer med möjligheten att duka ut för flera gäster. Den stora köksön med inbyggd frukostbar blir en naturlig plats för socialt umgänge morgon som kväll. Intill köket finns en tvättstuga med groventré och vidare på entréplanet finns ett sovrum, stor hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett badrum med wc samt ett mycket väl tilltaget vardagsrum som enkelt kan delas av för att skapa ytterligare sovrum eller arbetsrum. Genomgående stora fönster ger huset ett härligt ljusinsläpp året om.

En trappa upp på övervåningen finner du ett sällskapsrum, badrum samt två rejäla sovrum på varsin gavel med gott om plats för både arbetsyta, loungemöbler och förvaring. De stora sovrummen kan enkelt delas upp för att skapa ytterligare sovrum/arbetsrum eller walk-in-closets. Intill ligger ett inbyggt garage om ca 21 kvm. Uppfart med plats för flera bilar. Grön och fin trädgård med flera terrasser på fram- och baksidan, gräsmatta för utomhus lek och aktiviteter samt ett förråd för trädgårdsredskap. Fiber är installerat. Här är det lätt att stortrivas.

Sutterängplanet är inrett som en gästlägenhet med egen ingång. Här finns ett sovrum, separat kitchenette samt badrum med wc. Intill ligger ett inbyggt garage om ca 21 kvm. Uppfart med plats för flera bilar utanför garaget. Grön och fin trädgård med flera terrasser på fram- och baksidan, gräsmatta för utomhuslek och aktiviteter samt ett förråd för trädgårdsredskap. Denna fastighet går även att dela av för att skapa en uthyrningsdel eller hemmaverksamhet. Se den alternativa planlösningen för förslag på möjligheten till flera rum. Fiber är installerat. Fastigheten är besiktigad.

Läget bjuder på möjlighet till aktivt boende nära kommunikationer och service med promenadavstånd till mysiga badsjöar, livsmedelsbutiker och grönområden. Det finns två förskolor och tre grundskolor i närheten med familjedaghemmet Lenas Lekstuga endast ett par minuters promenad bort. Närmaste grundskolan är populära Boo gård skola som är en kommunal skola samt lite länge bort Myrsjöskolan. På kort bilavstånd finner ni dessutom Nacka Forum och Orminge Centrum med ett brett utbud av butiker och service. Närhet till välbefinnande på underbara Yasuragi Japanskt Spa, flera trevliga restauranger, Orminge sporthall med bl.a. paddel, idrottsplatser, fotbollsplaner, ishall, tennishall och flera gym samt trevliga grönområden.

Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid 070 575 33 13.

Byggnadsfakta

Fastighetsbeteckning
NACKA BO 15:23
Uppvärming
Frånluftsvärmepump
Bjälklag
Trä
Fasad
Stående träpanel
Tak
Betongpannor
Fönster
3-glasfönster isoler
Vatten
Kommunalt vatten året om
Avlopp
Kommunalt avlopp
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
E
Energiprestanda
90 kWh/m2
Elförbrukning
0 kWh/år
Personer i hushållet
4
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Fiber
Servitut mm
  • Planer och bestämmelser: S 301, Stadsplan (Beslutsdatum: 19800805)
  • Planer och bestämmelser: Lutan, Fastighetsplan (Beslutsdatum: 20000913)
  • Rättigheter last: Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya ledningar för vatten och avlopp inom med y markerat, 4 m brett område. - Va
  • Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att använda med x markerat, 4.5 m brett område, för utfart. - Utfart

Ekonomi

Fastighetsskatt/avgift
8 874 kr
Uppvärmningskostnad
35 000 kr/år
Vatten och Avlopp
11 177 kr/år
Renhållning
6 523 kr/år
Totala driftskostnader
52 700 kr/år
Taxeringsår
2021
Taxeringsvärdesår
2002
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
2 591 000 kr
Taxeringsvärde mark
2 614 000 kr
Summa taxeringsvärde
5 205 000 kr
Standardpoäng
29

Närområdet

Buss 414 och 442 tar dig till och från Slussen med täta avgångar. Busshållplats finns vid Västertäppsvägen. Från närliggande Telegramvägen (ca 7 minuters promenad) avgår flera olika motorvägsbussar in mot Slussen och Cityterminalen.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
9 295 000 kr (Accepterat pris)
Rum
5
Boarea
191 m2
Biarea
25 m2
Byggår
2002
Område
Norra Lännersta
Typ
Småhus
Tomtyta
822 m2
Adress
Källvägen 37A
Postnr
13235
Ort
Saltsjö-Boo

Visningar

  • Söndag 4 dec

    Välkommen att boka en tid med ansvarig mäklare 0705753313

    Lägg till i din kalender

Budgivning

Budgivning pågår

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Fastighetskarta-2022-10-17

Planlösning


NACKA BO 15:23

Källvägen 37A

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!