• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Jarlaberg

Landåvägen 71

ACCEPTERAT PRIS. Välplanerad lägenhet som idag disponeras som en fyra då ena sovrummet delats av till två rum. Stort vardagsrum med utgång till en soldränkt hörnbalkong som känns som ett extra rum och även går att glasa in. Rymligt kök med ny diskmaskin (Smeg), ny spis (Gorenje) samt kyl/frys från LG. Tre sovrum varav två med fönster. I köket finns plats för många middagsgäster. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin (Cylinda) samt torktumlare (Candy). Trevlig välskött förening med festlokal, övernattningslägenheter, bastu, barnvagnsrum och cykelförråd. Förråd hör till lägenheten och det går även att hyra extra förråd. Underbar natur i området med djur och café nere i Nyckelviken och gångavstånd till Nacka Strand där det finns flera trevliga restauranger längs kajen. Jarlaberg ligger fem kilometer från stan och bussen från Slussen tar 15 min. Båt går från Nacka Strand till Nybrokajen och tar 20 min. Gångavstånd till en av Sveriges största galleria Nacka Forum där även ICA Maxi ligger.

Fakta

Förening
Brf Mården i Nacka
Byggår
1989
Boarea
72 m2
Rum
3.5
Våning
2 av 4
Hiss
Ja
Allmän information

Brf Mården där det sammanlagt finns 237 lägenheter med ytan 18524m2. 9 st ägs av HSB Stockholm och 6 st ägs av Nacka kommun och två används som kontorslokaler. Brf Mården omfattar gård 12 Landåvägen 45-77 och gård 13 Landåvägen 4-44. Gå gärna in och titta på föreningens informativa hemsida:http://brf-marden.se/

Renoveringar

Se års redovisning under dokument och länkar.

Planerade renoveringar

Se års redovisning under dokument och länkar.

TV / TELE / BREDBAND
Internet
Förening har tecknat en gruppanslutning för bredbandet med ComHem. Hastigheten är 100/10 Mbit. Kostnaden ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har bastu, festlokal, flera tvättstugor och övernattningslägenheter samt barnvagnsrum och cykelrum.

Ekonomi

Avgift
4 963 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
2 750 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3,5
Boarea
72 m2
Avgift
4 963 kr

I månadsavgiften ingår , värme, vatten, kabel-TV och Internet.

Lgh nr LM
1204
Våning
2 av 4
Byggår
1989
Område
Jarlaberg
Typ
Bostadsrätt
Adress
Landåvägen 71
Postnr
131 49
Ort
Nacka

Visningar

  • Söndag 2 okt 13:30 - 14:00

    Välkomna!

    Lägg till i din kalender

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar


Landåvägen 71

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!