• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Älta

Lillvägen 14

Gavel-3:a med balkong i sydväst och fin vy över innergård

Välkommen till denna välplanerade 3:a möjliga 4:a med underbart ljusinsläpp från tre väderstreck. Här bor du perfekt med insynsskyddat läge, stora sociala ytor, och grönskande vy från alla fönster. Bostaden har en balkong med sol hela dagen och härlig utsikt över den fina innergården med lekplats som inspirerats av områdets historia. Lägenheten kan med fördel disponeras som en fyra med två stora sovrum och ett stort förråd som kan användas som ett mindre sovrum eller kontor. I bostaden finns ett vinkelkök med trevlig matplats invid fönstret, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och flera förvaringsmöbler, två stora sovrum med plats för garderober och en mycket trevlig innehall som binder ihop samtliga rum och ger extra rymd. Möjlighet att hyra förråd, i entréplanet finns en stor tvättstuga och det finns möjlighet till parkeringsplats och gästparkering. Närmsta busshållplats ligger några minuter från bostaden och området erbjuder goda bussförbindelser med täta avgångar till både Slussen, Nacka och Gullmarsplan. Bostaden ligger i närhet till fin natur och det finns flera badplatser i området så som Stensöbadet, Älta friluftsbad, Strålsjöbadet, Flatenbadet, Skrubbabadet och Hellasgården. I området finns även matvarubutik, Älta IP, Ishall, populära Hellasgården, Nacka naturvård, Äventyrsbana samt Golfbana.

Beskrivning

HALL Hall med plats för sittbänk och avhängning för ytterkläder och skor. Från hallen når man en stor innerhall/galleri som leder till resterande rum och skapar fin rymd i bostaden. Bostaden har genomgående fräscha ljusa väggar. Några av bostadens golv är beklädda med plastmatta som är av renoveringsbehov men kan enkelt bytas ut mot snygga trägolv om så önskas.

KÖK Fräscht ljust kök från 2010 i vitt med stänkskydd av svart kakel mot en mörk bänkskiva i laminat. Fullt utrustat med ugn, kyl/frys, mikrovågsugn, induktionshäll samt diskmaskin. Invid ett stort fönster finns en fin matplats och här finner du även utgången till bostadens trevliga balkong mot innergården i härligt solläge. Ljusa väggar och plastmatta på golvet.

VARDAGSRUM Mycket rymligt vardagsrum med fönster i två vädersträck och fin vy. Gott om plats för soffgrupp och förvaringsmöbler eller varför inte ett piano. Parkett golv i trä och ljusa väggar.

SOVRUM 1 Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Fönster med fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och plastmatta på golvet.

SOVRUM 2 Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Fönster med fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och plastmatta på golvet.

BARNRUM/KONTOR Rummet ligger i anslutning till hallen och kan disponeras som ett tredje sovrum, kontor och en stor klädkammare. Ljusa väggar och plastmatta på golvet.

BADRUM Renoverat badrum från 2009 med vitt kakel och tåligt mörkt klinkergolv. Badkar med dusch och en fin mosaikvägg som matchar det mörka golvet. Inrett med WC, kommod av trä med handfat och spegelskåp med belysning samt ett förvaringsskåp i samma serie. Litet fönster som skänker fint ljus till ytan.

BALKONG Härlig balkong i högt och fritt sydvästläge. Fin utsikt mot den trevliga innergården som har en mysig lekplats som inspirerats av områdets historia. Gott om plats för bord och stolar samt krukväxter och en förvaringsbänk.

Bilplatser

Föreningen äger över 100 p-platser som kan hyras av oss medlemmar. Dessutom finns ett antal besöksparkeringar. Vill du hyra plats anmäler du ditt intresse. Efter anmälan blir du meddelad eventuell plats i kö om det är fullt. Parkeringsplats utan el kostar 200 kr/månad Parkeringsplats med el kostar 250 kr/månad

Fakta

Förening
Brf Snöstjärnan
Lägenhetsnr
3041
Byggår
1993
Boarea
81 m2
Rum
3
Våning
3 av 4
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Bostadsrättsföreningen Snöstjärnan ligger vackert i Älta, Nacka och består av 179 moderna lägenheter. Området består av fyra gårdar med både låghus och något högre hus bestående av 4 våningar. Husen är byggda 1993 och föreningen ombildades till bostadsrätter under 2004. I bostadsrättsföreningen finns fyra lekparker, en på varje gård. Gårdarna omnämns som röda-, blåa-, gröna- och gula gården, vilket man snabbt förstår när man sett gårdarna. Närhet till förskolor, skola och centrum gör vårt område mycket attraktivt att bo i. I Älta har du nära till sjöar, natur samt ett mindre centrum där du hittar ICA Nära, två restauranger, cafeét Söta Drömmar, frisör, kiosk samt en relativt nyöppnad blombutik.

Kommentar till byggnaden

Fönster: 2-glas El: Finns både jordade- och ojordade uttag i lägenheterna.

Övrigt om uppvärmingen
Uppvärmning: Fjärrvärme, ingår i månadsavgiften. Ventilation: Via fläkten. (Den får inte bytas ut). Senaste OVK utfördes 2018.
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Föreningen har en gruppanslutning hos Telenor fr. 264 kr/mån för 250 Mbit + 15 kanaler. Avgiften läggs på hyran. Önskar man ett större kanalutbud än vad som ingår så får man själv beställa och bekosta det.

Gemensamma utrymmen

Faciliteter Tvättstuga: En tvättstuga finns i varje port. Dessa är består av 2 st tvättmaskiner, 1 torktumlare samt ett torkskåp. Tvättmaskinerna är självdoserande och man får därför inte använda sig utav sitt egna tvättmedel. Grovtvättstuga: Finns en på Lillvägen 24. Bokas via informationstavlan som finns på Lillvägen 24. Här kan du tex. tvätta mattor och stora täcken. Cykelförråd på gårdarna, ett barnvagnsrum finns nästan på varje våningsplan. Uteplats med gemensam grill samt trådgårdsmöbler. Förråd: Kallförråd i gårdshusen, varmförråd i skyddsrummen på Lillvägen 34 samt i varje trappuppgång.

Ekonomi

Avgift
4 936 kr
Andelstal
0,67617%
Avgiftsändringar
Inga planerade avgiftshöjningar enligt styrelsen 2021-03-25
Överlåtelseavgift
476 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
1 190 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden har ej kontrollerats för pantsättningar

Närområdet

I Älta har du nära till sjöar, natur samt ett mindre centrum där du hittar ICA Nära, två restauranger, cafeét Söta Drömmar, frisör, kiosk samt en relativt nyöppnad blombutik. Närhet till förskolor, skola och centrum gör området mycket attraktivt att bo i.

Grönområde: Hedvigslundsparken, Nackareservatet mm. Närliggande badplatser: Stensöbadet, Älta friluftsbad, Strålsjöbadet, Flatenbadet, Skrubbabadet, Hellasgården

Kommunikationer: Gullmarsplan - Snabbuss 801, resan tar ca 17 minuter Slussen - Buss 401, och resan tar ca 25 minuter. Tyresö - Promenad på ca 20-30 minuter via Storkällan eller 10 minuter med cykel.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
2 995 000 kr (Utgångspris)
Rum
3
Boarea
81 m2
Avgift
4 936 kr
Lgh nr
3041
Lgh nr LM
1301
Våning
3 av 4
Byggår
1993
Område
Älta
Andelstal
0,67617%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Lillvägen 14
Postnr
138 34
Ort
Älta

Budgivning

Senaste bud
3 450 000 SEK

Budgivare Bud
3 3 450 000 kr
1 3 400 000 kr
2 3 270 000 kr
1 3 245 000 kr
2 3 220 000 kr
1 3 195 000 kr
2 3 170 000 kr
1 3 145 000 kr
2 3 120 000 kr
1 3 095 000 kr
2 3 070 000 kr
1 3 045 000 kr
2 3 020 000 kr
1 2 995 000 kr

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Planlösning


Älta 98:2

Lillvägen 14

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!