• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Kvarnholmen Kajen

Mjölnarvägen 4F

Stockholmsinlopp från första parkett

Det är en härlig känsla att välkomnas in i lägenheten med entrén direkt från kajen. Här finns skjutdörrsgarderob, hatthylla och plats för en mindre möbel.

Ljust och luftigt vardagsrum/allrum med plats för både matplats och soffhäng. Från fönstren avnjuts fin utsikt mot vattnet. I öppen planslösning med högkvalitetskök från Vedum. Generös förvaring och ledbelysning ovan arbetsbänk. Utrustat med kombinerad kyl/frys, induktionshäll med spiskåpa ovan, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin.

Sovalkov om hela 6kvm. Linneskåp.

Genomgående vitmålade väggar och vitlaserad askperkett i alla torra utrymmen.

Snyggt, stilrent och rymligt badrum. Helkaklat med ljusa väggar och matchande klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat med kommod, handdukstork och kombimaskin tvätt/tork.

Ett lägenhetsförråd tillhör lägenheten.

Mellan husen finns fyra gårdar tillgängliga för alla boende. Alla gårdar har fått olika gestaltning för att erbjuda en variation av miljöer. Här finns bland annat en gård med trädgårdskaraktär, en inspireras av industrihistorien och en tredje utformad för lek.

I fyra av Kajplats Kvarnholmens hus finns även gemensamma takterrasser. Dessa nås via den vanliga hissen och är tillgängliga för samtliga boende, så att alla ska kunna njuta av utsikten över Stockholm - oavsett var man bor i huset.

Kajplats Kvarnholmen ligger längst ut på kajen mitt i Kvarnholmens kulturhistoriska miljö, mellan skärgård och innerstad. Kvarteret omfattar totalt fem hus och har fyra gårdar som är tillgängliga för alla boende. Garage finns under huset och skola, matbutik, caféer och restauranger ligger några minuter bort.

Garageplats finns att hyra i garaget under huset och nås via hiss i samtliga trapphus. Här finns även platser reserverade för elbilar. Den som inte har egen bil kan ansluta sig till en bilpool.

Cykelförvaring finns i garaget och lägenhetsförråd finns i källarplan. Det finns även cykelförråd längs Mjölnarvägen.

I kvarteret ryms även en gemensamhetslokal, ett styrelserum och ett kajakförråd.

Längs kajen ligger även Kvarnholmens egen båtbrygga. Här kan du ta pendelbåten Sjövägen till Nybroplan på cirka 30 minuter Från Kvarnholmsvägen går bussar som tar dig till Slussen på 10 minuter.

Fakta

Fastighet
NACKA SICKLAÖN 38:22
Förening
Kajplats Kvarnholmen
Lägenhetsnr
31002
Boarea
34 m2
Rum
1.5
Våning
EP av
Hiss
Ja
Servitut mm
  • Gemensamhetsanläggning: Nacka Sicklaön Ga:138
  • Gemensamhetsanläggning: Nacka Sicklaön Ga:139
  • Planer och bestämmelser: Dp 570, Detaljplan (Beslutsdatum: 20150427, Registreringsdatum: 20150901)

Ekonomi

Avgift
2 374 kr Utöver angiven månadsavgift, tillkommer årsavgift för varmvatten samt bredband, TV och telefoni. Årsavgiften för varmvatten debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.
Varmvatten
102 kr/månad
Hushållsel
200 kr/månad
Totala driftskostnader
302 kr/månad
Övrigt om driftskostnaden
Driftskostnderna skall ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek och levnadsvanor.
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
2 495 000 kr (Högstbjudande)
Rum
1,5
Boarea
34 m2
Avgift
2 374 kr
Lgh nr
31002
Våning
EP av
Område
Kvarnholmen Kajen
Typ
Bostadsrätt
Adress
Mjölnarvägen 4F
Postnr
13174
Ort
Nacka

Budgivning

Budgivning pågår

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Utsikt mot kaj och vatten
Vardagsrum
Utsikt mot kaj och Stockholms utlopp
Utsikt från fönster vardagsrum
Utsikt genom ytterdörren
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats och kök
Kök
Vardagsrum
Mot alkov
Vardagsrum och entré
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Mot alkov
2in1 1
Detalj
Badrum
Badrum
Kök och entré
Entré
Planskiss
Pendelbåt
Pendelbåt
Sjöpendling

NACKA SICKLAÖN 38:22

Mjölnarvägen 4F

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!