• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Småhus / Tumba

Rådjursvägen 263

Radhus i drömläge med trädgård och två uteplatser!

Välkommen till detta perfekt planerade radhus i barnvänligt område med trädgård och två uteplatser som erbjuder sol från morgon till kväll. I hörnet på en lugn återvändsgata erbjuds detta trevliga radhus med väldisponerade och stora ytor över två plan. På entréplanet erbjuds ett välutrustat kök med en trevlig matplats invid fönstret samt tillgång till en stor altan med utsikt över trädgården, perfekt för grillkvällar och barnlek. Här finns också ett stort och ljust vardagsrum med utgång till husets andra uteplats med kvällssol som vätter ut mot gemensam naturmark, ett sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsförvaring samt ett duschrum med wc och en tvättstuga. Övre planet har ytterligare tre stora sovrum, en mysig läshörna och ett familjebadrum med badkar och wc. Flexibel planlösning med möjlighet till flera sovrum.

På tomten finns en plan gräsmatta, häck av syrener, rabatter och en rymlig carport med indragen el och i anslutning vatten så att du enkelt kan tvätta bilen. Den asfalterade uppfarten rymmer flera bilar. Intill huset finns tillhörande förråd i gemensam länga och utanför en stor gästparkering (betalparkering) när du har större sällskap på besök. Nyrenoverad bastu och samlingslokal finns att nyttja i området.

Området kring Rådjursvägen 263 är mycket populärt och barnvänligt utan genomfartstrafik med gångavstånd till förskola, skolor, fina lekplatser och grönområden, buss och pendeltåg samt ett stort utbud av butiker och kommersiell service i Tumba Centrum.

Ett perfekt radhus för hela familjen att trivas i, varmt välkomna!

Vi följer Hälsovårdsmyndigheten och Mäklarsamfundets allmänna råd och rekommendationer med anledning av Coronaviruset (Covid-19). Därav önskar vi att du anmäler dig till våra visningar så att vi kan erbjuda privata eller mindre visningar med begränsat antal personer vid varje tillfälle. På visningen erbjuder vi alla kunder möjligheten att tvätta händerna på plats samt handsprit. Vi undviker att ta i hand men önskar er självklart varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Entréplan

Hall

Välkomnande hall med praktisk instegsklinker. Naturlig plats för hatthylla och skoställ finns samt en garderob som skapar ytterligare förvaringsmöjligheter.

Kök

Välplanerat kök i vinkel med kakelplattor ovan köksbänk i rostfritt med diskho. Gott om förvaring i en kombination av lådor och skåp samt ett skafferi. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, köksfläkt, fristående ugn med spishäll och diskmaskin. Trevlig matplats intill köksfönstret med plats för ett matbord för 4-6 personer med fin vy över trädgården. Om vädret tillåter finns en trevlig altan precis utanför köket, perfekt för grillkvällar då det finns gott om plats att duka ut för flera gäster.

Vardagsrum

Ljust och härligt rum med stora fönster mot husets baksida. Här finns utrymme för både soffgrupp med bord, media-möbler och annan förvaring. Utgång till husets andra uteplats, en stor träaltan mot lummig innegård av naturmark. Den ena delen av altanen ligger under tak vilket möjliggör att du kan vistas utomhus oavsett väder. Här finns utrymme för soffgrupp och ett större matbord.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng, sängbord och förvaring i garderobsvägg. Ett stort fönster mot baksidan ger fint ljusinsläpp.

Duschrum

Välhållet duschrum med helkaklade väggar av ljust kakel och klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat med spegelskåp ovan samt wc. Separat avdelning för klädvård med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med tvättho. Här finner du även husets varmvattenberedare.

Övervåning

Sovrum 2, 3 och 4

Välkommen upp för trappen till en ljus och mysig läshörna. Här finner du husets tre övriga sovrum. Två av sovrummen är mycket rymliga med plats för dubbelsäng, tillhörande möblemang och garderobsförvaring. Det tredje sovrummet passar perfekt som barnrum eller arbetsrum, även det med plats för en säng och med goda förvaringsmöjligheter. Samtliga sovrum har stora fönster som skänker fint naturligt.

Badrum

Ljust och fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns ett badkar, handdukstork, WC och tvättställ med förvaringsskåp ovan. Praktiskt insynsskyddat vädringsfönster.

Trädgård

På husets entrésida, fint inramad av en häck i soligt sydöst läge ligger husets trädgård. Intill huvudingången finns en träaltan med staket som insynsskydd och gott om utrymme för bord och stolar samt krukor för blommor och örter. Barnvänlig trädgård med plan gräsmatta, planteringar och en stenbelagd gång som leder dig upp till huset. På tomten finns en carport och en asfalterad uppfart för 2-3 bilar. Lättskött tomt.

Tomt

Tomtarea
313 m2

Byggnadsfakta

Fastighetsbeteckning
BOTKYRKA JÄGAREN 111
Uppvärming
Fjärrvärme
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Fasad
Tegel och träpanel
Tak
Betongpannor
Fönster
2-glasfönster
Ventilation
Mekanisk frånluft
Vatten
Kommunalt vatten året om
Avlopp
Kommunalt avlopp
Energideklaration
Energiprestanda
0 kWh/m2
Elförbrukning
0 kWh/år
Personer i hushållet
2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
TV och Bredband via Comhem (basutbud ingår i samfälligheten)
Servitut mm
  • Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Jägaren Ga:3
  • Planer och bestämmelser: Jägaren, Detaljplan (Beslutsdatum: 19880622)
  • Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Jägaren Ga:5
  • Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Jägaren Ga:6

Ekonomi

Fastighetsskatt/avgift
8 349 kr
Uppvärmningskostnad
12 000 kr/år
Kostnad samfällighet
14 364 kr/år
Hushållsel
700 kr/månad
Totala driftskostnader
34 764 kr/år
Taxeringsår
2018
Taxeringsvärdesår
1990
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
1 521 000 kr
Taxeringsvärde mark
818 000 kr
Summa taxeringsvärde
2 339 000 kr
Standardpoäng
29

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
3 450 000 kr (Högstbjudande)
Rum
5
Boarea
120 m2
Byggår
1990
Område
Tumba
Typ
Småhus
Tomtyta
313 m2
Adress
Rådjursvägen 263
Postnr
14734
Ort
Tumba

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Fastighetskarta

Planlösning


BOTKYRKA JÄGAREN 111

Rådjursvägen 263

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!