• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Norderstrand

Sankt Göransgatan 31

Exclusiv bungalow intill havet, en kort promenad från Visby

Exklusiv bungalow med dubbla uteplatser, perfekt belägen vid havet strax utanför Visby ringmur. Ytterst välplanerad bostad med smakfull inredning där samtliga inventarier ingår. Genomgående påkostade materialval med bland annat gotländskt kalkstensgolv i hela enheten. Golvvärme för extra komfort. Här kan du njuta av strålande havsutsikt och härliga solnedgångar med fantastiskt läge endast en kort promenad från Visby innerstad. Som boende i Brf Resort Visby har du tillgång till pool, restaurang, gym och hotellservice. När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter via hotellets uthyrningsverksamhet. Till bostaden hör ett stort förråd. Närområdet erbjuder ett stort utbud av trevliga restauranger, butiker, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats ca tio min.

Beskrivning

Till alla sviter ingår inredningspaket, noggrant utvalda och handplockade för att passa in i den sobra miljön.

Bostaden disponeras enligt följande:

Fantastiskt välplanerad bungalow, väl genomtänkt och smakfullt inredd. Genomgående naturliga färgval med gotländsk kalkstensgolv och golvvärme i alla rum. Kontrasten mellan den svartmålade furupanelen och de stilrena vitmålade väggarna ger rummen en modern känsla och de stora fönstren ger ett härligt naturligt ljus från två väderstreck.

Kök/Vardagsrum

Vardagsrum och kök ligger i öppenplanlösning med stora skjutbara glaspartier ut mot en rymlig altan. Uteplatsen är möblerad och har en privat utedusch med kall- och varmvatten. Köket har svarta köksluckor, vit bänkskiva med infälld glaskeramikhäll och diskho. Moderna vitvaror, diskmaskin, kylskåp och frys, spis, ugn samt kolfilter fläkt. Plats för ett större matbord.

Sovrum 1 och 2

Ett sovrum med stor dubbelsäng och ett sovrum med våningssäng. Båda sovrummen har bra inbyggd garderobsförvaring och direkt ingång till det lyxiga badrummet.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel och på golvet även här gotländsk kalksten. Skåpinredning med vita luckor, infällt handfat med stor spegel ovan och belysning, wc stol i vitt porslin samt badkar med dusch. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Uteplatserna

På entrésidan finns en stenbelagd uteplats med morgon-/förmiddagssol. Genom glasdörrarna från kök/vardagsrummet når du en stor altan med eftermiddags-/kvällssol. Altanen är möblerad och har en utedusch med både varmt och kallt vatten. Havsglimt.

Till alla sviter ingår inredningspaket, noggrant utvalda och handplockade för att passa in i den sobra miljön.

Bilplatser

125 parkeringsplatser fritt att disponera för föreningens medlemmar.

Fakta

Förening
Brf Resort Visby
Lägenhetsnr
72
Byggår
2008
Boarea
50 m2
Rum
3
Sovrum
2
Våning
1 av 2
Hiss
Nej
Allmän information

Hotellanläggning med totalt 125 enheter fördelade på 54 lägenheter och reception i hotellbyggnaden samt 71 bungalow i fyra terrasser. Till anläggningen hör även en utomhuspool med poolbar och parkering. Restaurang: Frukostmatsal på hotellet och strandrestaurang, NOVI Grill & Deli, fem meter från havet.

Kommentar till byggnaden

BRF Resort Visby har avtal med en operatör Novi Resort Visby som bedriver hotell och restaurang verksamhet på anläggningen. Brf Resort Visby är en oäkta bostadsrättsförening .

Som bostadsrättsägare med uthyrningsavtal har du full bevakning och kontroll av din lägenhet/bungalow samtidigt som du får tillgång till service. Genom att kombinera individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift ges möjlighet till goda hyresintäkter. Konceptet innebär att du lämnar din lägenhet eller bungalow tillgänglig för uthyrning den tid du inte själv vistas där.

När man själv vistas i sin enhet väljer man helt fritt, man har såklart även möjlighet att låna ut sin enhet till närstående. Genom föreningens och ägarnas avtal med Novi Resort Visby sköts uthyrningen av din lägenhet/bungalow när du själv inte bor i den. Hotellet sköter allt det praktiska med nyckel-utlämning, avsyning, städning och betalning. Medlemmen får 40% av hyresintäkten och utbetalning sker kvartalsvis i efterskott.

Föreningen har en styrelse som beslutar i gemensamma frågor och angelägenheter och som medlem i bostadsrättsföreningen har du stora möjligheter att vara med och påverka, så som ekonomi och service. Styrelsen ansvarar för skötsel och yttre underhåll av byggnaderna. NOVI Resort Visby ansvarar för att åtgärda skador som uppkommer p.g.a. gäster, löpande hotellstädning etc.

Som bostadsrättsägare sköter du själv om allt som finns innanför dörren i din lägenhet/bungalow och ansvarar för att hålla lägenheten i gott skick genom att t.ex. måla om vid behov och åtgärda skador som uppkommer av slitage. I köpet ingår det mesta du behöver i inventarieväg, såsom möbler både ute och inne och köksutrustning.

Renoveringar

Nytt poolfilter 2017 Ventilationsanläggning strandrestaurangen 2017 Byte av låssystem 2017 Byte till digital huvudcentral 2017 Installation av mätare för el o värme 2018, 2019 Byte av glasräcken 2018 Laddstolpar för elbilar 2018

Övrigt om uppvärmingen
Fjärrvärme och värmeväxlare.
Energideklaration
Energiprestanda
0 kWh/m2
Personer i hushållet
4
TV / TELE / BREDBAND
Internet
TV, BOSE-anläggning med radio/CD/DVD, WiFi.

Gemensamma utrymmen

Utomhuspool med poolbar, lobbybar, lekpark, restaurang, gym och konferenslokal. Tvättmöjligheter till lägenheterna finns i källare i hotellbyggnaden. Genom hotellet kan man även hyra jacuzzi. Till varje lägenhet hör ett privat, fristående förråd.

Ekonomi

Avgift
4 075 kr Vatten, Kabel-TV, Internet genom fiber och Bostadsrättstillägg.
Andelstal
0,6123%
Försäkringskostnad
250 kr/månad
El och fjärrvärme
959 kr/månad
Totala driftskostnader
1 209 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 182 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
473 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden har ej kontrollerats för pantsättningar

Närområdet

Restid med bil från Visby flygplats ca tio min.

Avstånd till (ca): Livsmedelsaffär 1,5 km Centrum 1,5 km Flygplats 3 km Hamnterminal 2,5 km Badmöjligheter 100-300 m Restaurang (sommartid) 0-250 m

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
2 295 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3
Boarea
50 m2
Avgift
4 075 kr
Lgh nr
72
Våning
1 av 2
Byggår
2008
Område
Norderstrand
Andelstal
0,6123%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Sankt Göransgatan 31
Postnr
621 55
Ort
Visby

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Visby Norderstrand 1:21

Sankt Göransgatan 31

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!