• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Marielundsviken

Skallavägen 6A

Nybyggt intill Mälaren!

ENDAST ETT HUS KVAR! Här erbjuds nu 12 nybyggda och påkostade putsade stenhus som parhus/radhus på Skallavägen 4A-14B. Inflytt är möjlig omgående.

Välkommen till trivsamma och påkostade parhus/radhus alldeles intill Mälaren och med bekvämt gångavstånd till Läggesta tågstation med ypperliga pendlingsmöjligheter. Snabbtåget till Stockholm tar endast 38 minuter. En barnvänlig idyll med närhet till förskola, skolor, bad, natur och rekreation. Gång- och cykelbana in till Mariefred.

Parhusen är mycket gedigna med betongstomme och är vitputsade med fina trädetaljer och smälter väl in i omgivningen.

Beskrivning

Byggnadstyp: Radhus/parhus i 2 plan

Boarea:129kvm 6 rok varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer: 1-12

Boarea:129kvm 6 rok varav 4 sovrum.

Pris från 2.895.000 till 2.995.000kr beroende på läge. Se bifogad prislista.

Hus 1 Skallvägen 14B Pris 2.995.000kr SÅLD

Hus 2 Skallavägen 14A Pris 2.995.000kr SÅLD

Hus 3 Skallavägen 12B Pris 2.995.000kr SÅLD

Hus 4 Skallavägen 12A Pris 2.995.000kr SÅLD

Hus 5 Skallavägen 10B Pris 2.995.000kr SÅLD

Hus 6 Skallavägen 10A Pris 2.995.000kr SÅLD

Hus 7 Skallavägen 8B Pris 2.995.000kr SÅLD

Hus 8 Skallavägen 8A Pris 2.995.000kr SÅLD

Hus 9 Skallavägen 6B Pris 2.995.000kr SÅLD

Hus 10 Skallavägen 6A Pris 2.895.000kr Till Salu

Hus 11 Skallavägen 4B Pris 2.895.000kr Till Salu

Hus 12 Skallavägen 4A Pris 2.995.000kr SÅLD

Entréplan:

Hall Inbjudande och trevlig hall med grått klinkergolv (30x60cm), skjutgarderober med inredning, spotlights i tak och vitmålade väggar.

Kök Påkostat , arkitektritat och stilrent kök med vitpigmenterat parkettgolv av ek, matta släta snickerier i grått, bänksikvor av granit, rostfria vitvaror med bl.a. inbyggnadsugn, induktionshäll och intergrerad diskmaskin. Spotlights i tak.

Vardagsrum Ljust och luftigt rum i öppen planlösning mot kök. Generösa sociala ytor med gott om plats för gäster. Utgång till trädäck med kvällssol.

Duschrum/wc Snyggt badrum med helkaklade väggar, klinkergolv, toalett, duschvägg spotlights i taket och kommod. Golvvärme.

Tvättstuga Separat klädvårdsrum med klinkergolv. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan:

Hall/Allrum Med samma vitpigenterade ekparkettgolv som på entréplan. Spotlights i taket.

Sovrum Fyra rofyllda sovrum med vitlaserade parkettgolv av ek, vitmålade väggar och skjutgardeober enligt ritning.

Duschrum med helkaklade väggar, klinkergolv, vägghängd toalett, duschvägg och tvättställ med kommod samt spotlights i taket.

Byggnadssätt ByggnadstypRadhus/parhus i 2 plan Fönster3-glas Ventilation: Mekanisk På baksidan av huset är det en altan med kvällssol om ca 20 kvm.

Bilplats Till varje bostad hör 2 st parkeringsplatser. TV och bredband TV och internet finns via fiber. Driftskostnad Uppvärmning 708 kr Vatten/avlopp 875 kr Hushållsel300 kr Summa1 883 kr Driftkostnaderna är uppskattade och kan komma att variera beroende på hushållets storlek samt levnadsvanor.

OMGIVNING Mariefred är en idyllisk småstad med anor från 1300-talet, som tilltalar de flesta med sitt pittoreska läge vid Mälaren och vackra stadsarkitektur. Gripsholm slott är stadens mest välkända landmärke, andra är den vackra hamnen, kyrkan och värdshuset. På gångavstånd finns förskolan, hembageri, golfbana, bad och snabbtåg. KOMMUNIKATION Läggesta station. Restid till Stockholms C 38 minuter med tåg och ca 45 minuter med bil. Museijärnvägen kör under sommarhalvåret mellan Mariefred och Taxinge med stationsstopp i Marielund. Cykelbana till Mariefred ca 2.3km. NÄRSERVICE Ett stenkast bort ligger Marielunds förskola med sju avdelningar och barn från 1-5år. I Gripsholmsviken ligger den populära Gripsholmsskolan F-åk 9 och inne i Mariefred ligger Mariefredsskolan F-åk9.

BYGGHERREN: AB Properties grundades 2011 och har sedan dess vuxit i takt med bostadsmarknaden för att tillgodose moderna människors behov av innovativt boende. En effektiv och innovativ projektorganisation Det hela handlar om att skapa rätt boprodukt på rätt plats till rätt kund. Varje projekt i AB Properties startar med en noggrann analys av närområdets möjligheter samt kundernas behov och önskemål. Våra kunder måste känna trivsel och trygghet i våra bostäder. Efter analysen kommer våra arkitekter in bilden. Våra kunder är mycket medvetna om design och kvalitet. Vi måste bygga hus med tidlös design och högsta funktion. Dagen boendekalkyler tolererar inga ineffektiva ytor eller överflödig lyx. Kök, bad- och sovrum måste ge en gedigen känsla av trivsel och komfort. Och fastighetens design ska smälta in närområdets struktur och unika kvalitéer.

Utvalda lokala anläggare, snickare och underleverantörer borgar för kunnande och kvalitet Kompromisslös kvalitet är vårt ledord i hela vår produktionsprocess. Vi har valt ut ett antal lokala underleverantörer som väl matchar våra krav på finish och kvalitet. Vi besiktigar löpande alla arbeten och eventuella avvikelser justeras omgående. Hela vårt koncept bygger på vår lokala kunskap om marknadens behov så vi har stor nytta av våra underleverantörers erfarenheter och kunnande om Stockholmsregionen.

Förstudier och tidlös design minimerar kundernas behov av att göra tillval En kostnadsdrivande faktor i all nyproduktion är hantering och installation av kundens tillval vad gäller t.ex. kök, ytskikt och badrum. Vi har valt en annan väg. Vi lägger oss redan i basprodukten på en mycket hög nivå. Detta gör att våra kunder inte behöver göra uppdateringar genom fördyrande tillval. Alla spar tid och vi får nöjda kunder. En annan konkurrensfördel är att allt i lägenheten är platsbyggt och målat på plats. Platsbyggd förvaring är mycket effektivt och något vi ser att alla sätter stort värde på. Läs mer på www.abproperties.se

Bilplatser

P-plats finns till varje bostad.

Fakta

Förening
Brf Mariefred Hills
Lägenhetsnr
10
Byggår
2019
Boarea
129 m2
Rum
5
Sovrum
3
Hiss
Nej
Accepterar juridisk person
Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Allmän information

Föreningen består av 12 lägenheter varav 4 st parhus och ett radhus.

Övrigt om uppvärmingen
Mekanisk.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd

Gemensamma utrymmen

Förråd och soprum.

Ekonomi

Avgift
4 991 kr Kostnad för vatten, värme, hushållsel, kabel-tv/bredband och hemförsäkring ingår inte i månadsavgiften. Beräknad kostnad för värme per år är ca 7500-8500kr per hushåll. Beräknad årskostnad för vatten är ca 8000kr-10.500kr per hushåll.
Andelstal
8,33
Övrigt om vad som ingår
Sophämtning.
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är inte pantsatt

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
2 895 000 kr (Högstbjudande)
Rum
5
Boarea
129 m2
Avgift
4 991 kr
Lgh nr
10
Byggår
2019
Område
Marielundsviken
Andelstal
8,33
Typ
Bostadsrätt
Adress
Skallavägen 6A
Postnr
647 35
Ort
Mariefred

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Kök
Kök
Altan
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats
Vardagsrum
Matplats
Kök
Badrum 1
Badrum 1
Sovrum
Sovrum
Sovrum med skjutdörrsgarederob
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Övre allrum
Badrum 1
Hall
Altan
Översikt hus brf Mariefred Hills
IMG_7177
IMG_7182
IMG_7173
IMG_7183
Mälaren
Mälaren
Mälaren

Planlösning


Jaktlyckan 12

Skallavägen 6A

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!