• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Sundsvik

Skepparvägen 3

2rok med stor terass invid Mälarens kant

Ett drömboende om 2rok invid Mälarens glittrande vatten med en stor terass i söderläge. Lägenheten ligger i förmånligt gavelläge med stora fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp och låter dig njuta av den vackra utsikten. Förutom ett modernt och fullt utrustat kök med bra arbetsytor och en trevlig matplats finns ett ljust och öppet vardagsrum, ett helkalkat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett stort sovrum med inbyggda garderober. Den öppna planlösningen gör lägenheten ljus och luftig, här är det enkelt att stortrivas! I hallen finns en garderob, ett städskåp och en robust säkerhetsdörr samt plats för skoställ och hatthylla. Guldkanten på denna bostad är den 25kvm stora och underhållsfria terassen i bästa solläge, omgiven av frodiga gräsmattor och med slående vy över vattnet. Här kan du njuta av grillkvällar med dina vänner eller slappa i hängmattan under heta sommardagar. Vill du förlänga sommarmånaderna kan hela terrassen med fördel glasas in.

Är du sugen på ett härligt morgon/kvällsdopp finns det goda badmöjligheter nere vid föreningens privata brygga med badstege. Om du vill utnyttja den fina närmiljön ytterligare finns möjlighet till båtplats och du kan ta dig med båt till bland annat Mariefred på ca 15 min och Stockholm under 1 timme. Givetvis finns det flera mysiga utflyktsställen och badplatser att besöka på vägen.

Brf Sundsvik Strand 1 är en föreningen med extra allt, medlemmar får inte bara tillgång till vackra omgivningar och båtplats, utan det finns även en lyxig relaxavdelning med bastu, boulebana, putting green, lekplats och en fin övernattningslägenhet för dina gäster. I området finns goda bussförbindelser och föreningen erbjuder prisvärda parkeringsplatser samt möjligheten att hyra carport med tillhörande förråd och el. Sundsvik Strand är ett tryggt och otroligt vackert område med rik natur och massor av roliga aktiviteter runt knuten så som fina promenadstråk, badsjöar med vattensport, golf bana, skidspår och ridanläggningar.

Närmsta serviceområde ligger ca 5 min bort med bil och du når Nykvarn centrum med ett bra utbud av service, butiker, apotek, system bolag och flera bra caféer och restauranger på 10 minuter. Oavsett om du letar efter ett underhållsfritt semesterboende eller ett drömställe vid havet så är detta den perfekta lägenheten för dig som värdesätter ett mycket bekvämt boende med hög kvalitet.

Detta drömställe får du inte missa! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning.

Beskrivning

HALL

Innanför säkerhetsdörren ligger en rymlig hall med garderob och ett städskåp samt plats för skoställ och hatthylla. Praktiskt klinkergolv och ljusa väggar.

KÖK

Välplanerat kök från stilsäkra Ballingslöv med vita köksluckor och lådfronter i vitt samt snygga handtag i silver. Bänkskiva av massiv ek med stänkskydd av vitt kakel, tåligt och funktionellt. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, inbyggd ugn, induktionshäll, micro samt integrerad diskmaskin och riktig köksfläkt. Alla vitvaror med garanti. Öppen planlösning mot vardagsrummet ger en luftig känsla och vid de stora fönstren som vätter ut mot Mälaren finns en matplats för 4-6 personer med plats att duka ut till flera middagsgäster. Golv av ekparkett och ljusa väggar.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med öppen planlösning mot köket och matplatsen. Stora fönster skapar fint naturligt ljus och maximerar den fina utsikten. Flera möblerings alternativ finns för att skapa en härlig och social yta. Golv av ekparkett och ljusa väggar.

SOVRUM

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Inbyggda garderober bestående av 5 garderobskroppar erbjuder gott om förvaring. Golv av ekparkett och ljusa väggar.

BADRUM

Modernt helkalkat badrum i vitt med snyggt grått klinker golv och komfortvärme. Badrummet är utrustat med en snygg duschhörna med fällbara glasdörrar, WC, Kommod i vitt med lådor samt spegel ovan med belysning. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt skåp ovan en praktisk arbetsbänk.

UTEPLATS

Stor och underhållsfri uteplats av komposittrall om ca 25 kvm i bästa solläge, omgiven av gräsmattor och med slående vy över Mälarens glittrande vatten. Här kan du njuta av solen från förmiddag till sen kväll och det är en underbar plats att umgås på med vänner och familj. Att kunna se solen gå ner över vattnet är en unik upplevelse som skapar riktig livskvalitet även på vardagarna. Uteplatsen kan med fördel glasas in för att förlänga sommaren.

Bilplatser

Det finns 18 st carportplatser samt 15 st p-platser. P-plats går att hyra för ca 200 kr/månad. Carport med förråd och el går att hyra för ca 400 kr/månad. Det finns även ett antal gästparkeringar. Kö tillämpas.

Fakta

Förening
Brf Sundsvik Strand 1
Lägenhetsnr
1001
Byggår
2017
Boarea
60 m2
Rum
2
Sovrum
1
Våning
1 av 3
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

BRF Sundsviks Strand 1 är en äkta bostadsrättsförening i Nykvarn. Det finns 18 lägenheter i föreningen.

Renoveringar

Endast löpande underhåll.

Planerade renoveringar

Endast löpande underhåll.

Övrigt om uppvärmingen
Uppvärmning via bergvärme samt ventilation FTX-aggregat Smart Casa 85R
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration behövs ej
Energiprestanda
0 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Bostaden är utrustad med fiberanslutning. Ett grundutbud av tv-kanaler samt bredband (100/100 Mbit/s) och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Medlemmar i föreningen har tillgång till gemensam bastu och relaxavdelning samt övernattningslägenhet, båda belägna i komplementbyggnad. Det finns även tillgång till cykelförråd, båtplats i Mälaren, puttinggreen, fina gräsytor, boulebana och lekplats.

Ekonomi

Avgift
3 350 kr
Andelstal
4,225%
Avgiftsändringar
Inga planerade avgiftsförändringar.
Övrigt om vad som ingår
I avgiften ingår Tv/Bredband via fiber, Värme och Vatten.
Överlåtelseavgift
1 185 kr (Betalas av Säljare )
Pantsättningsavgift
474 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Nykvarn är en naturskön sörmländsk idyll med slående vacker natur, badsjöar med Sveriges renaste vatten och roliga aktiviteter för hela familjen. Avnjut en god bit mat på någon av ortens lokala restauranger eller smaka av Norra Europas största kak- och tårtbord på Taxinge slott. Här finns flera fina lekplatser, eller varför inte besöka det populära Lådbilslandet där barnen får ta hem ett eget körkort. Nykvarn centrum erbjuder ett 30-tal inspirerande butiker med inredning, hantverk och kuriosa och bland annat apotek, systembolag, Ica och ett stort modernt bibliotek.

I Nykvarn finns fyra grundskolor och flera förskolor.

Goda bussförbindelser finns i området. Du når Stockholm på ca 30 min och Nykvarn ligger endast 10 minuter bort med bil. Nykvarn är centralt belägen vid E20. Med tåg på Svealandsbanan tar det endast 30 minuter till Stockholm respektive Eskilstuna och bussförbindelserna med Södertälje är väl utbyggda. Långtidsparkering finns vid pendeltågsstationen.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
2 550 000 kr (Utgångspris)
Rum
2
Boarea
60 m2
Avgift
3 350 kr
Lgh nr
1001
Våning
1 av 3
Byggår
2017
Område
Sundsvik
Andelstal
4,225%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Skepparvägen 3
Postnr
155 91
Ort
Nykvarn

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar

Planlösning


Sundsviks Strand 1

Skepparvägen 3

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!