• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Lindholmen

Strömgårdsvägen 12 Tre plan

Nyproducerat parhus i tre plan

Pittoreskt beläget i natursköna Lindholmen nära till golfbanor, sjöar och goda kommunikationer, finner du detta välplanerade och nybyggda parhus med ca 8 kvm stort inglasat uterum. Här blir du först att flytta in. Detta välplanerade och parhus i tre plan rymmer den stora familjen. med 3-5 sovrum. Inflytt i oktober 2022. P-plats ingår i avgiften och det är förberett för laddstolpe.

ENTRÉPLAN

Genomgående vattenburen golvvärme i entréplanet. Ljusa målade väggar och tarkett (två-stav) på golv i alla torra utrymmen.

Entré med bra förvaring och avhängning för ytterkläder. Garderobvägg och städskåp. Klinkergolv. Intill entrén ligger ett inglasat uterum om ca 8-9kvm.

Kök från Vedum med köksluckor i beige och kakel ovan diskbänk Bänkskiva i laminat, kyl, frys, diskmaskin, köksfläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikrovågsugn. Gott om plats för middagsgäster.Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet.

Ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp Utgång till altan.

Helkaklat WC/Bad med vattenburen golvvärme. Wc, tvättställ och spegel. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och värmepanna.

MELLANPLAN

Tre sovrum, två med varsin garderob och Master bedroom med fyra garderober.Garderober enligt planritningen.

Övre möblerbart allrum med fönster.

Helkaklat badrum med badkar, handfat och wc. Eldriven golvvärme.

ÖVRE PLAN/VIND

Ett luftigt rum med vackert ljusinsläpp från takkupa och många disponeringsmöjligheter. Med enkla medel kan rummet delas av till två rum för den som behöver fler sovrum.

Huset är anslutet till fiber.

Förråd om ca 2kvm . Oisolerat.

Det kan förekomma avvikelser från projektets illustrationsbilder.

I Lindholmen ligger Gustav Vasaskolan, en liten kommunal skola i lantlig miljö med ca 150 elever, med barn från F-6. I skolan finns även fritids samt en förskola med fem avdelningar. Området har intressant historia, sträcker man sig långt bak i tiden så kan man läsa om hur Gustav Vasa växte upp i dessa trakter. Under 1950-talet började man bygga den trädgårdsstad som nu är ett etablerat bostadsområde på båda sidor om järnvägen. Både sommar- och vintertid inbjuder området till aktiv fritid och sunt friluftsliv. Här kan du bland annat njuta av de närbelägna sjöarnas badplatser, golfbanor, ridskolor samt smultronställen som Hökeriet och Vallentuna Stenungsbageri. I Lindholmen kan du leva ett behagligt och rofyllt liv, men ändå ha nära till skolor, service och Stockholm city. I rusningstrafik går Roslagsbanan mellan Lindholmen Station och Tekniska Högskolan i mycket täta turer - du är i stan på 35 min. Du väljer själv hur du vill leva när du flyttar till Lillholmen.

Kommunikation Lindholmen station trafikeras av Roslagsbanan, sträckan Kårsta - Stockholm Östra med restid på cirka 35 minuter. Busslinje 661,662 och 690.

Service Ica Nära ligger längs med Lindholmsvägen. Vallentuna centrum erbjuder butiker såsom banker, systembolag, restauranger, apotek och livsmedelaffärer. Se ytterligare information på www.vallentuna.se

Föreningen består av 26 bostäder (13 parhus).

Om byggherren: Engelbrekt utvecklar i dagsläget samhällsfastigheter och bostäder där strävan efter att använda förnyelsebara material tillsammans med resurseffektiva lösningar bidrar till en hållbar stadsutveckling. Projekten genomförs med fokus på miljö och arkitektonisk kvalitet. Engelbrekt har ca 500 bostäder under eller i planerad produktion, varav 180 bostäder med produktionsstart under 2021. Bolaget startades som en del av Möller och Partners koncernen för utvecklingsprojekt år 2016. Under hösten 2020 klev Anders Lönnqvist och Bob Erixon in i styrelsen för bolaget och i samband med det förvärvade dom en del av bolaget. Styrelsen som tillsammans äger en majoritet av bolaget består idag av Henrik Jussi-Pekka, Anders Lönnqvist och Bob Erixon. Projekten genomförs med fokus på hållbarhet, miljö och arkitektonisk kvalitet.

Fakta

Förening
Parklängan
Lägenhetsnr
6
Byggår
2022
Boarea
133 m2
Biarea
9 m2
Rum
6
Sovrum
3
Hiss
Nej
Övrigt om uppvärmingen
Frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på entréplan och vattenbyrna radiatorer på de två övre planen.

Ekonomi

Avgift
5 203 kr
Andelstal
3,846
Övrigt om vad som ingår
Inklusive sophämtning och p-plats. Det är förberett för laddstolpe.
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden har ej kontrollerats för pantsättningar

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
4 295 000 kr (Utgångspris)
Rum
6
Boarea
133 m2
Biarea
9 m2
Avgift
5 203 kr
Lgh nr
6
Byggår
2022
Område
Lindholmen
Andelstal
3,846
Typ
Bostadsrätt
Adress
Strömgårdsvägen 12 Tre plan
Postnr
18694
Ort
Vallentuna

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se

Film

Brf Parklängan
Illustration
Brf Parklängan
Brf Parklängan
Illustrationsbild kök
Illustrationsbild vardagsrum
Illustration Kamin ingår inte.
Illustrationsbild badrum
Illustrationsbild uteplats
Brf Parklängan
Brf Parklängan
Brf Parklängan
Brf Parklängan
Brf Parklängan
Granne med fotbollsplan
Lindholmen
Omgivning
Planritning
Planritning

Slumsta 1:108 och Slumsta 1:109

Strömgårdsvägen 12 Tre plan

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!