• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Småhus / Centralt Nykvarn

Tallbacksvägen 43

Trevligt radhus i barnvänligt område nära Nykvarn centrum

En kort promenad från Nykvarn centrum erbjuds detta trevliga radhus i två plan, friköpt med egen trädgård och solig altan. Genom en välskött entré med prydliga rabatter och en fin uteplats med tak och kvällssol kliver du in i en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Resten av entréplanet disponeras idag med ett stort sällskapsrum som kan delas av, sovrum i anslutning till duschrum med wc, en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett stort förråd för optimal förvaring. Övre planet innehar ett ljust och öppet vardagsrum, välutrustat kök med en trevlig matplats invid fönstret samt utgång till en stor altan med utsikt över trädgården, perfekt för grillkvällar och barnlek. I anslutning till köket ligger ett mysigt tv-rum och på samma plan finns även ett sovrum, ett stort badrum och en klädkammare. Flexibel planlösning med möjlighet till flera sovrum. Till huset ingår garage med fjärrstyrd port i gemensam länga.

Området kring Tallbakcksvägen 43 är mycket populärt och barnvänligt med närhet till fina lekplatser, grönområden, skolor och förskolor, kommersiell service, bra kommunikation och fritidsaktiviteter.

Ett perfekt radhus för hela familjen att trivas i, varmt välkomna!

Beskrivning

Entréplan

Hall

Välkomnande hall med praktisk instegsklinker som övergår i parkettgolv. Förvaringsmöjligheter under trappen och i hallmöbler samt ytterligare förvaringsmöjligheter i det stora förrådet längst in.

Allrum

Ljust och härligt rum med stora fönster mot husets entrésida. Här finns utrymme för både hemma kontoret, lekrummet och myshörnan eller varför inte dela av rummet och skapa ytterligare sovrum.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng, sängbord och förvaring i garderober. Ett stort fönster mot entrésidan ger fint ljusinsläpp.

Duschrum

Välhållet duschrum, renoverat 2004 med ljusa våtrumsväggar och våtrumsgolv. Utrustat med duschkabin med skjutdörrar, handfat med spegelskåp ovan samt wc. Plats för ett högt badrumsskåp.

Tvättstuga

Rymlig tvättstuga med bra arbetsyta och praktisk tvättho, tvätt pelare med tvättmaskin från och torktumlare från 2015 samt ett linneskåp. Här finner du även husets varmvattenberedare.

Förråd

Invändigt förrådsutrymme om hela 9 kvm som idag inrymmer tre garderober samt en extra kyl från 2016 och frys. Enkelt att inreda med hyllor eller annat förvaringssystem. Detta praktiska utrymme sväljer det mesta.

Övervåning

Vardagsrum

Välkommen upp för trappen till ett ljust och öppet vardagsrum med stora härliga fönster längs med hela långsidan. Här har väggarna tagits bort för att skapa en härlig social yta. Renoveringen skedde under 2016. Gott om plats för soffgruppen, avlastningsbord och mediamöbler. Här finns även utrymme för en matplats för 6-8 personer trivsamt placerad invid fönstret. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Kök

Välplanerat kök med smakfull mosaik i ljusa färger ovan köksbänk i rostfritt med diskho. Gott om förvaring i en kombination av lådor och skåp samt ett skafferi. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys 2018, köksfläkt, ugn med spishäll och diskmaskin 2013. Trevlig matplats intill köksfönstret med plats för ett vitrinskåp för finare porslin samt utgång till husets altan och trädgård som ligger på samma våningsplan.

Tv-Rum

Vidare genom köket ligger ett mysigt allrum som idag disponeras som ett TV-rum. Här kan du njuta i sköna fåtöljer medan du ser på en bra film eller läser en spännande bok. Stora fönster med utsikt mot trädgården skänker fint ljus till rummet och det finns gott om plats för bokhyllor eller andra förvaringsmöbler.

Trädgård

Fint inramad av en häck och staket ligger husets trädgård i soligt sydöst läge. På den stora träaltanen finns gott om utrymme för matbord och lounge grupp, krukor för blommor och grillen såklart. Barnvänlig trädgård med plan gräsmatta, planteringar och en fin stenbelagd gång som leder dig ut genom grinden till flera roliga lekplatser i området. På tomten finns ett förrådd för trädgårdsredskap. Lättskött tomt.

Sovrum/arbetsrum

Sovrum med plats för säng och sängbord. Stort fönster mot husests baksida och trädgården. kan även disponeras som exempelvis ett gästrum eller arbetsrum.

Klädkammare

Intill sovrummet ligger en rymlig klädkammare för kläder mm. Här finns lucka upp till vind för inspektion samt en liten yta för den som vill stuva undan exempelvis säsongs prylar.

Badrum

Ljust och fräscht badrum som även detta renoverades 2004 med våtrumsväggar och våtrumsgolv. Här finns ett badkar, WC och tvättställ med förvaringsskåp både över och under. Praktiskt insynsskyddat vädringsfönster.

Friköpt, trädgårdstomt

Uteplats

Välkomnande entrésida med prydliga rabatter och stenbelagd gång. Vid huvudentrén finns en skyddad uteplats med tak, en skön plats att slå sig ned på när kvällssolen ligger på. Trädgården på baksidan av huset är liksom framsidan även den pittoresk och välskött. Plan gräsmatta perfekt för lek och trevliga planteringar. Skönt lugnt läge med insynsskydd och uppvuxen häck mot gångväg. Stor altan med ingång till köket och markis som skyddar på soliga dagar. Via grinden kan man ansluta till gångväg och ta sig vidare till lekplatser och andra roliga aktiviteter.

Tomt

Tomtarea
208 m2

Friköpt, trädgårdstomt

Bilplatser

Garage med fjärrstyrd port ingår till huset. Möjlighet att hyra extra parkeringsplats. Kö kan förekomma.

Byggnadsfakta

Renoveringar

2010 Fasaden målades om 2012 Byttes innerdörrar 2021 Fasaden och staket målades om

Övriga byggnader

Praktiskt förråd finns i trädgården på baksidan av huset. Garage med fjärrstyrd garageport i gemensam länga.

Fastighetsbeteckning
NYKVARN PALETTEN 28
Uppvärming
Direktverkande el, Luft-Luftvärmepump
Värmekällans ålder
2015
Stomme
Trä
Fasad
Stående träpanel
Tak
Eternit
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Självdrag
Vatten
Kommunalt vatten året om
Avlopp
Kommunalt avlopp
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiprestanda
102 kWh/m2
Elförbrukning
0 kWh/år
Personer i hushållet
2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Fiber indraget.
Servitut mm
  • Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Paletten Ga:1
  • Planer och bestämmelser: Tallbacken, Stadsplan (Beslutsdatum: 19750408)

Ekonomi

Fastighetsskatt/avgift
8 349 kr
Försäkringskostnad
4 387 kr/år
Vatten och Avlopp
3 000 kr/år
Renhållning
2 500 kr/år
Väg- och samfällighet
192 kr/månad
Elkostnad
20 400 kr/år
Totala driftskostnader
32 587 kr/år
Taxeringsår
2018
Taxeringsvärdesår
1976
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
1 284 000 kr
Taxeringsvärde mark
666 000 kr
Summa taxeringsvärde
1 950 000 kr
Standardpoäng
28

Närområdet

Nykvarn är en naturskön sörmländsk idyll med slående vacker natur, badsjöar med Sveriges renaste vatten och roliga aktiviteter för hela familjen. Avnjut en god bit mat på någon av ortens lokala restauranger eller smaka av Norra Europas största kak- och tårtbord på Taxinge slott. Här finns flera fina lekplatser, eller varför inte besöka det populära Lådbilslandet där barnen får ta hem ett eget körkort. Nykvarn centrum erbjuder ett 30-tal inspirerande butiker med inredning, hantverk och kuriosa och bland annat apotek, systembolag, Ica och ett stort modernt bibliotek.

I Nykvarn finns fyra grundskolor och flera förskolor.

Utmärkt läge, nära tåg- och busskommunikation. Med snabbtåg tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under halvtimmen och busstrafiken är väl utbyggd. Nykvarn ligger på bekvämt avstånd från motorvägen E20 och bara 1,5 mil från Södertälje.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
3 495 000 kr (Pris)
Rum
6
Boarea
115 m2
Biarea
15 m2
Byggår
1976
Område
Centralt Nykvarn
Typ
Småhus
Tomtyta
208 m2
Adress
Tallbacksvägen 43
Postnr
15530
Ort
Nykvarn

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Image-1
Restaurang Turinge Ost och Vin
Vidbynäs Golfklubb
Fin miljö i närområdet

Planlösning


NYKVARN PALETTEN 28

Tallbacksvägen 43

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!