• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Tollare - Nacka

Tollare kaj 8

Perfekt planerad 2:a med toppläge på Kajen

En bit in från kajkanten, högt upp på vån 7 ligger denna mycket välplanerade och moderna 2:a. Den snyggt inglasade balkongen är en härlig utsiktsplats som förlänger säsongen och låter dig njuta av utsikten över vattnet och skärgårdslivet i Tollare Marina. Lägenheten erbjuder allt du kan önska med ett välutrustat kök, en mysig matplats intill fönstret och öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer soffa och media för mysiga hemmakvällar. Avskärmat från den sociala delen finns ett sovrum i bra storlek med garderobsförvaring och i hallen hittar du ytterligare en stor garderob med skjutdörrar. Intill hallen når du ett rymligt badrum med dusch och kombimaskin för klädvård. Genomgående kvalitativa vitvaror från Husqvarna och lyxiga tillval så som ljusa ekgolv. Bra förvaringsmöjligheter i flera garderober samt ett stort extern källarförråd. Garaget nås smidigt med hissen och varje lägenhet är garanterad en plats.

Den här lägenheten har ett absolut toppläge på kajen med närhet till fina badbryggor, restauranger, Italiensk glassbar och pendelbåten in till stan. Här finns även möjlighet till båtplats i Tollare Marina som ligger ett stenkast från lägenheten. Brf Tollare Marina är en utav Tollares lyxigaste föreningar som erbjuder sina medlemmar ett tryggt boende genom god ekonomi och låga avgifter samt möjligheten att nyttja en fantastik relaxavdelning med bastu, stora takduschar, kök och vardagsrum samt en fin uteplats. Här är det enkelt att stortrivas. Det finns även en övernattningslägenhet och ett stort garage under huset som nås med hiss.

Tollare har varit ett expansivt område under flera år och har utvecklats till ett modernt och tryggt samhälle med närhet till skärgårdsliv, fin natur, bra service och kommunikationer med bil, buss och båt som tar dig in till Stockholm city. Njut av fina badplatser från kajen och Mårtens holme, promenadstråk och motionsslingor med bland annat nacka Natur reservat runt knuten bjuder in till massor av aktiviteter för hela familjen. På en kort promenad finns även gym och utegym, paddel banor, lekplatser och picknikställen. Populära förskolor och skolor finns i området samt i Nacka.

Upplev denna perfekta 2:a på plats! Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Fakta

Förening
Brf Tollare Marina
Lägenhetsnr
1602
Byggår
2018
Boarea
43 m2
Rum
2
Sovrum
1
Våning
7 av 8
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Bostadsrättsföreningen Tollare Marina registrerades av Bolagsverket 16/4 -2016. Föreningen omfattar fem flerbostadshus med totalt 97 st bostadsrättslägenheter samt 1 lokal. Inflyttning påbörjades under tredje kvartalet 2018. Föreningen äger marken.

Planerade renoveringar

Inga kommande renoveringar planerade

Övrigt om uppvärmingen
Uppvärmning: Fjärrvärme Individuell mätning av varmvattenförbrukningen i varje lägenhet. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med vattenleverantör och gemensamt avtal finns i föreningen och debiteras lägenhetsinnehavaren.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
C
Energiprestanda
71 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Lägenheterna har så kallade Triple-playuttag och är förberedda för bredband, telefoni och digital-tv. En tv-box samt fria tv-kanaler ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökade abonnemang. Bredband via fiber. Abonnemang tecknas och debiteras separat.

Gemensamma utrymmen

Gemensam spa-avdelning med bastu, duschar, kök, allrum och toalett. Barnvagns-/rullstolsrum samt lägenhetsförråd i entréplan. Cykelparkering i garaget. Styrelse-/övernattningsrum utrustat med pentry och toalett. Teknikutrymme för el och data, undercentral för VVS/Fjärrvärme.

Ekonomi

Avgift
2 368 kr Inkl. Värme, kallvatten och kabel-TV (grundutbud). Varmvatten debiteras efter förbrukning
Avgiftsändringar
Inga planerade avgiftsändringar.
Överlåtelseavgift
1 163 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
465 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter.

Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrotta och gymma.

Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

Tollare erbjuder bra kommunikationer till Slussen med bil dryga 15 minuter bort och i Augusti kommer busshållplats Tollare Torg att tas i bruk. För de som hellre tar vattenvägen går pendelbåten från Tollare kaj och vidare in mot City och för vänner med egen båt kan de lägga till vid gästplatserna alldeles nedanför lägenheten.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
2 950 000 kr (Utgångspris)
Rum
2
Boarea
43 m2
Avgift
2 368 kr
Lgh nr
1602
Våning
7 av 8
Byggår
2018
Område
Tollare - Nacka
Typ
Bostadsrätt
Adress
Tollare kaj 8
Postnr
132 49
Ort
Satlsjö-Boo

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
IMG_8420

Planlösning


Tollare 1:140

Tollare kaj 8

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!