• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Tollare - Nacka

Tollareslingan 1

5rok med magisk vy över Lännerstasundet

På toppen av sluttningen i ett av de bästa lägena i Tollare finner ni denna fantastiska bostad om 5rok. Lägenheten är lyxigt inredd i modern industristil och erbjuder bland annat stora panoramafönster som framhäver den magiska utsikten över vattnet samt en härlig balkong med kvällssol.

Anmäl ditt intresse för exklusiv information om förhandsvisningar. Kontakta ansvarig mäklare.

Fakta

Förening
Brf Lord Lambourne
Lägenhetsnr
A5.3
Byggår
2017
Boarea
116 m2
Rum
5
Sovrum
4
Våning
4 av 5
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Brf Lord Lamborne är en äkta förening. 5 Hus är fem fristående huskroppar som Tobin Properties bygger på Hällmarken i Tollare - en svag sluttning i rakt söderläge. Brf Lord Lambourne - Tegeltrappan, Pergolan och Ateljén - 73 lägenheter. Tre flerbostadshus i sutteräng med 5-9 våningar och en total boarea om 5,418 kvm. Bokhyllan och Verandan - 12 moderna townhouse.

Planerade renoveringar

Byggnaden är nyproducerad varför något underhållsbehov utöver löpande underhåll ej beräknas föreligga under de närmsta åren.

Övrigt om uppvärmingen
Värme: Bergvärme, golvvärme i hela bostaden samt el i badrum. Ventilation: FTX-system.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Kabel TV Kabel-TV från Zmarket. Abonnemang tecknas och debiteras separat. Bredband Bredband, anslutningsavgift 145 kr, abonnemang tecknas och debiteras separat. Fibernät finns via Zmarket vilket innebär att man själv väljer leverantör.

Gemensamma utrymmen

Det finns miniverkstad, cykelrum, källarförråd, tre gemensamma takterrasser, bokningsbar bastu med relaxrum, en gemensam gård med naturmark, pergola, blomsterland och sittgrupper, gemensamhetslokal om 53 kvm för fest eller möte med uteplats.

Ekonomi

Avgift
5 679 kr
Andelstal
2,078 %
Övrigt om vad som ingår
Ingår i avgiften: V/A samt TV basutbud och fibernät.
Försäkringskostnad
200 kr/månad
Hushållsel
437 kr/månad
Totala driftskostnader
637 kr/månad
Överlåtelseavgift
0 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
0 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden har ej kontrollerats för pantsättningar

Närområdet

Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter.

Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrotta och gymma.

Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

Från Tollare går busslinje in till Slussen. Från Nacka Strand ges även möjlighet till båtpendling in till city.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Rum
5
Boarea
116 m2
Lgh nr
A5.3
Våning
4 av 5
Byggår
2017
Område
Tollare - Nacka
Andelstal
2,078 %
Typ
Bostadsrätt
Adress
Tollareslingan 1
Postnr
132 49
Ort
Saltsjö-boo

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar

Planlösning


Atteljén

Tollareslingan 1

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!