• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Nacka

Tollareslingan 1

5rok med panoramafönster mot vattnet i rakt söderläge

Ett hem som måste upplevas i ett av Tollares bästa lägen. Exklusiv bostad om 5 rum och kök med stor balkong som erbjuder sjöutsikt och kvällssol. En elegant bostad inredd i modern industristil med stora panoramafönster som framhäver den vackra utsikten och belyser de stora sociala ytorna som ligger i rakt söderläge mot vattnet. Här kan du laga middag med vy över båtarna som puttrar förbi, en mycket sällsynt vardagslyx. Lägenheten är väldisponerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning för maximalt socialt umgänge med vänner och familj, två stora badrum med dusch samt badkar, ett mycket rymligt master bedroom med panoramafönster och sjöutsikt samt ytterligare tre sovrum. Mycket flexibel planlösning som enkelt kan göras om för att passa just dina och framtida behov. Bergvärme tillför golvvärme i hela bostaden med hög mysfaktor och ett bra inomhusklimat.

Föreningen erbjuder mycket bra faciliteter såsom innergård med lekplats, övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, 3 takterasser med sjöutsikt och utekök. Garage och tillhörande lägenhetsförråd nås direkt via hiss. Här bor du perfekt mindre än 1 minut från närlivs, gym, yogastudio och kommande busslinje vid Tollare torg. Föreningen accepterar även juridisk person. Detta är bostaden för dig med höga krav på livskvalitet och som söker ett modernt hem med närhet till både stad och skärgård.

Området Tollare är en riktig idyll omgiven av fina tallskogar med promenadstråk, klippbad och härliga picknickställen längs vattnet. Bra kommunikationer till Stockholm på 20 minuter med täta bussförbindelser och Kommande ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen. Närområdet erbjuder bland annat en populär lunchrestaurang vid Tollare folkhögskola, Sushi restaurang, Kennys Gelato med fantastisk Italiensk glass, Grindstugans Bageri & Café med pinfärskt bröd, småbåtshamn och ett rikt båtliv med flera mysiga restauranger att besöka sjövägen.

Boka visning med ansvarig fastighetsmäklare för att uppleva denna fantastiska bostad.

Beskrivning

HALL

Praktisk ingång via husets entréplan till en ljus och välkomnande hall med fint terrazzogolv i ljusgrått. Praktisk förvaring i platsbyggda garderober som rymmer hela familjens ytterplagg. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM/KÖK

En fantastisk och öppen yta som inramas av stora fönsterpartier med vacker vy . Trevlig balkong med kvällssol om ca 10 kvm med möjligheten att förlänga säsongerna genom att glasa in ytan. Bakom moderna kökssnickerier i ljusgrå kulör finns gott om förvaring i en kombination av lådor och skåp. Den fristående köksön möjliggör att du med enkelhet kan laga en god middag medan du underhåller dina gäster. Matplatsen rymmer en större matgrupp där hela sälskapet får njuta av den fantastiska sjöutsikten och båtarna som puttrar förbi i sundet. Köket är lättarbetat och fullt utrustat med moderna vitvaror från Siemens.

MASTER BEDROOM

Lyxigt sovrum i ostört läge med eget badrum. Gott om förvaring i snygga inbyggda garderober. Stora fönsterpartier skänker fint ljus och det finns gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang.

ÖVRIGA SOVRUM

Bostaden har ytterligare tre sovrum med möjligheten till flera barnrum, gästrum eller kontor. Samtliga med fönster i öster.

BADRUM1

Helkaklat badrum med väggar och golv i en fin ljusgrå kulör. Badrummet är utrustat med ett fristående badkar med en snygg blandare i krom med handdusch. Stort handfat med ett utanpåliggande spegelskåp med luckor i spegelglas. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovan samt väggskåp för extra förvaring och led belysning.

BADRUM2

Helkaklat badrum med väggar och golv i en fin ljusgrå kulör. Badrummet är utrustat med duschvägg samt blandare i krom med handdusch. WC och handfat med badrumsskåp.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör källarförråd om ca 6 kvm.

Bilplatser

Föreningen disponerar över 64 st garageplatser varav 2 st handikapplatser. Några platser kommer att avsättas till en bilpool. Direktaccess med hiss till garaget. Separat kö föreligger. Kostnad: 800 kr/månad.

Fakta

Förening
Brf Lord Lambourne
Lägenhetsnr
A5.3
Byggår
2017
Boarea
116 m2
Rum
5
Sovrum
4
Våning
4 av 5
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Ja
Allmän information

Brf Lord Lamborne är en äkta förening. 5 Hus är fem fristående huskroppar som Tobin Properties bygger på Hällmarken i Tollare - en svag sluttning i rakt söderläge. Brf Lord Lambourne - Tegeltrappan, Pergolan och Ateljén - 73 lägenheter. Tre flerbostadshus i sutteräng med 5-9 våningar och en total boarea om 5,418 kvm. Bokhyllan och Verandan - 12 moderna townhouse.

Planerade renoveringar

Byggnaden är nyproducerad varför något underhållsbehov utöver löpande underhåll ej beräknas föreligga under de närmsta åren.

Övrigt om uppvärmingen
Värme: Bergvärme, golvvärme i hela bostaden samt el i badrum. Ventilation: FTX-system.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Kabel TV Kabel-TV från Zmarket. Abonnemang tecknas och debiteras separat. Bredband Bredband, anslutningsavgift 145 kr, abonnemang tecknas och debiteras separat. Fibernät finns via Zmarket vilket innebär att man själv väljer leverantör.

Gemensamma utrymmen

Det finns miniverkstad, cykelrum, källarförråd, tre gemensamma takterrasser, bokningsbar bastu med relaxrum, en gemensam gård med naturmark, pergola, blomsterland och sittgrupper, gemensamhetslokal om 53 kvm för fest eller möte med uteplats.

Ekonomi

Avgift
5 679 kr
Andelstal
2,078 %
Övrigt om vad som ingår
Ingår i avgiften: V/A samt TV basutbud och fibernät.
Försäkringskostnad
200 kr/månad
Hushållsel
437 kr/månad
Totala driftskostnader
637 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 163 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
465 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden har ej kontrollerats för pantsättningar

Närområdet

Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter.

Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrotta och gymma.

Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

Från Tollare går busslinje in till Slussen med täta avgångar. Från Nacka Strand ges även möjlighet till båtpendling in till city.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
6 375 000 kr (Pris)
Rum
5
Boarea
116 m2
Avgift
5 679 kr
Lgh nr
A5.3
Våning
4 av 5
Byggår
2017
Område
Nacka
Andelstal
2,078 %
Typ
Bostadsrätt
Adress
Tollareslingan 1
Postnr
132 49
Ort
Saltsjö-boo

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar

Planlösning


Atteljén

Tollareslingan 1

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!