• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Tollare

Tollarevägen 55, vån 5/5

Hänförande sjöutsikt från exklusiva 5rok

Fast pris och inflyttningsklar. Juridisk person accepteras. Exklusiv 5a högst upp i huset med stor balkong och strålande sjöutsikt, måste upplevas! Juridisk person godkänns som köpare. Välkommen till en lägenhet full av vardagslyx med härliga sociala ytor i öppen planlösning, högt i tak och stora fönsterpartier som maximerar ljus och rymd i tre väderstreck. Här kan du stå och laga mat med vy över vattnet med plats att duka ut för flera gäster, eller varför inte ta med dig middagen ut på föreningens takterass belägen på samma våningsplan. I anslutning till köket ligger vardagsrummet med gott om plats för större soffgrupp som bjuder in till mysiga familjekvällar. Förutom trevliga sociala ytor finns ett rymligt master bedroom med inbyggda garderober, ytterligare tre sovrum med tillhörande förvaring, samtliga placerade mot den lugna innergården och i anslutning till två lyxiga badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare. Mycket flexibel planlösning som enkelt kan göras om för att passa alla dina framtida behov.

Detta är lägenheten för dig som vill bo i ett av Tollares bästa lägen i direkt närhet till kommunikation, service, skolor, gym och fina badplatser.

Föreningen erbjuder mycket bra faciliteter med bland annat en fin innergård med lekplats, övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, tre takterasser med hänförande sjöutsikt där det ena har ett fint utekök för trevliga grillkvällar. Garage och tillhörande lägenhetsförråd nås bekvämt direkt via hiss.

Virtuell visning kopiera denna länk: https://youtu.be/_4xj37yqTNg

Området Tollare är en riktig idyll och omgiven av fina tallskogar med promenadstråk, klippbad och härliga picknickställen längs vattnet. Bra kommunikationer till Stockholm på 20 minuter med täta bussförbindelser och kommande ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen. Närområdet erbjuder bland annat en populär lunchrestaurang vid Tollare folkhögskola, Sushi restaurang, Kennys Gelato med fantastisk Italiensk glass, Grindstugans Bageri & Café med pinfärskt bröd, småbåtshamn och ett rikt båtliv med flera mysiga restauranger som även går att besöka sjövägen.

Vi följer Hälsovårdsmyndigheten och Mäklarsamfundets allmänna råd och rekommendationer med anledning av Coronaviruset (Covid-19). Därav önskar vi att du anmäler dig så att vi kan erbjuda privata eller mindre visningar med begränsat antal personer vid varje tillfälle. På visningen erbjuder vi alla kunder möjligheten att tvätta händerna på plats samt handsprit. Vi undviker att ta i hand men önskar er självklart varmt välkomna på visning!

Beskrivning

HALL

Välkomnande hall med lyxigt terrazzogolv i ljusgrått. Praktisk förvaring i platsbyggd garderob med klädstång och plats för skoställ. Här finns även plats för ytterligare hallförvaring så som byrå eller sittmöbel. Säkerhetsdörr. En ljus gång med sex garderober och ett linneskåp leder dig vidare in i lägenheten. Genomgående golvvärme i hela bostaden, vackra golv av ek och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM/KÖK

En fantastisk och öppen yta som inramas av stora fönsterpartier med vacker vy mot innergården och vattnet. Trevlig balkong i rakt söderläge om ca 10 kvm med möjligheten att förlänga säsongerna genom att glasa in ytan. Bakom moderna kökssnickerier i ljusgrå kulör finns gott om förvaring i en kombination av lådor och skåp. Den fristående köksön möjliggör att du med enkelhet kan laga en god middag medan du underhåller dina gäster. Matplatsen rymmer en större matgrupp där hela sällskapet får njuta av den fantastiska sjöutsikten och båtarna som puttrar förbi i sundet. Köket är lättarbetat och fullt utrustat med kyl och frys, ugn, induktionshäll och diskmaskin samtliga vitvaror från Siemens.

MASTER BEDROOM

Lyxigt sovrum i ostört läge med stora fönsterpartier längs ena sidan som skänker fint ljus. Gott om plats för en dubbelsäng, sittmöbel och tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober.

ÖVRIGA SOVRUM

Bostaden har ytterligare tre sovrum med möjligheten till flera barnrum, gästrum eller kontor. Samtliga med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp.

BADRUM1

Helkaklat badrum med väggar och golv i en fin ljusgrå kulör. Badrummet är utrustat med ett fristående badkar med en snygg blandare i krom med handdusch. Stort handfat med ett spegelskåp ovan samt en WC. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta samt väggskåp för extra förvaring och led belysning.

BADRUM2

Helkaklat badrum med väggar och golv i en fin ljusgrå kulör. Badrummet är utrustat med duschvägg i glas samt blandare i krom med handdusch. WC och handfat med spegelskåp ovan.

BALKONG

Balkong i rakt söderläge med gott om plats för sittmöbler eller matbord. Njut av den fina sjöutsikten men möjligheten att förlänga säsongerna genom att glasa in ytan.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör källarförråd om ca 6 kvm.

Bilplatser

Föreningen disponerar över 64 st garageplatser varav 2 st handikapplatser. Några platser kommer att avsättas till en bilpool. Direktaccess med hiss till garaget. Separat kö föreligger. Kostnad: 800 kr/månad.

Fakta

Förening
Brf Lord Lambourne
Lägenhetsnr
A6.3
Byggår
2017
Boarea
115 m2
Rum
5
Sovrum
4
Våning
5 av 5
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Ja
Allmän information

Brf Lord Lamborne är en äkta förening. 5 Hus är fem fristående huskroppar som Tobin Properties bygger på Hällmarken i Tollare - en svag sluttning i rakt söderläge. Brf Lord Lambourne - Tegeltrappan, Pergolan och Ateljén - 73 lägenheter. Tre flerbostadshus i sutteräng med 5-9 våningar och en total boarea om 5,418 kvm. Bokhyllan och Verandan - 12 moderna townhouse.

Planerade renoveringar

Föreningen genomför just nu garantiåtgärder för att säkerställa att byggnaderna och marken lever upp till en god standard över tid. Avsikten är att dessa åtgärder inte skall påverka föreningens löpande ekonomi men då vissa av åtgärderna ännu ej genomförts är detta endast en prediktion.

Övrigt om uppvärmingen
Värme: Bergvärme, golvvärme i hela bostaden samt el i badrum. Ventilation: FTX-system.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Kabel TV Kabel-TV från Zmarket. Abonnemang tecknas och debiteras separat. Bredband Bredband, anslutningsavgift 145 kr, abonnemang tecknas och debiteras separat. Fibernät finns via Zmarket vilket innebär att man själv väljer leverantör.

Gemensamma utrymmen

Det finns miniverkstad, cykelrum, källarförråd, tre gemensamma takterrasser, bokningsbar bastu med relaxrum, en gemensam gård med naturmark, pergola, blomsterland och sittgrupper, gemensamhetslokal om 53 kvm för fest eller möte med uteplats.

Ekonomi

Avgift
5 822 kr
Andelstal
2,060%
Övrigt om vad som ingår
Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud) samt förråd.
Försäkringskostnad
150 kr/månad
Hushållsel
370 kr/månad
Totala driftskostnader
520 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 182 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
473 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Låt dig förföras av Tollares vackra skärgårdslandskap där du lätt kombinerar familjeliv, skärgårdsliv och stadsliv då området erbjuder flera urbana fördelar. Från bostaden har du alltid nära till strandpromenader, båtliv, klippbad, lekplats och restauranger. Skolor finns även i närområdet och du når stan med bussen på cirka 15-20 minuter.

Natur och fritid Naturen i Tollare är svårslagen och lockar såväl svampplockare som joggare i de omgivande skogspartierna. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. I Nacka finns också gott om möjligheter för både barn och vuxna att spela lagsport, friidrotta och gymma.

Skolor och förskolor På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. Hösten 2015 planeras stiftelsen Stora Sköndal att öppna en ytterligare förskola med namnet Lilla Tollare.

Från Tollare går busslinje in till Slussen med täta avgångar. Från Nacka Strand ges även möjlighet till båtpendling in till city.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
6 295 000 kr (Accepterat pris)
Rum
5
Boarea
115 m2
Avgift
5 822 kr
Lgh nr
A6.3
Lgh nr LM
1503
Våning
5 av 5
Byggår
2017
Område
Tollare
Andelstal
2,060%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Tollarevägen 55, vån 5/5
Postnr
132 49
Ort
Saltsjö-boo

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar

Planlösning


Atteljén

Tollarevägen 55, vån 5/5

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!