• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Vidbynäs

Vidbynäs Allé 11

Modernt radhus på första parkett mot vackra Vidbynäs golfbana

Inflyttningsklart radhus på första parkett med vy över Vidbynäs Golfbana. Här erbjuds ett mycket modernt boende om 175,4 välplanerade kvadratmeter i tre plan utrustat med ett kvalitativt Vedum kök med öppen planlösning mot en mysig matplats och vardagsrummet med utgång till den härliga baksidan med vidsträckta vyer över golfbanan. Fortsättningsvis på våning ett och två finns två helkaklade badrum, tvättstuga med groventré, tre sovrum i bra storlek och ett rymligt allrum som går att göras om till ytterligare ett sovrum. Högst upp i fastigheten finns en stor vindsvåning som idag disponeras som ett sovrum/sällskapsrum och kontorsutrymme. Underbar baksida med morgon och förmiddagssol med möjligheten att skapa en ombonad trädgård samt en trevlig balkong på framsidan med eftermiddag och kvällssol gör denna bostad perfekt för socialt umgänge. Vidbynäs Allé 11 ligger naturnära i ett barnvänligt område och i direkt anslutning till Vidbynäs Golfklubb med två högklassiga 18 håls banor och en trevlig restaurang. Släng golfbagen över axeln och stå startklar på green.

Detta radhus passar perfekt för dig som söker ett bekvämt och inflyttningsklart boende med villakänsla men som vill dra fördel av bostadsrättsformens enkelhet och trygghet. Här bor man nära naturen med vackra omgivningar, endast ca 3 km från Nykvarns centrum och ett par minuter till E20. Området är väl anpassat för både barnfamiljer, yngre och äldre med gångavstånd till badsjö, fritidsaktiviteter, fina strövområden, flera restauranger och närhet till busshållplats.

Välkommen till Vidbynäs! Önskar du privatvisning kontakta ansvarig mäklare 070 575 33 13 för tidsbokning.

Beskrivning

Entréplan

Hall

Stor välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna och ställa undan stövlar och skor. Slittåligt klinkergolv och ljusa väggar. Larm finns installerat av märket Atlet, abonnemang tecknas separat.

Kök/Matsal

Modernt kök i vitt från stilsäkra Vedum med släta luckor och lådfronter med silver handtag. Lättarbetat kök med bra arbetsytor, bänkskiva i grå laminat och snyggt liggande kakel i vitt på väggarna. Full maskinell utrustning bestående av ugn, micro, diskmaskin, induktionshäll och utdragbar köksfläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt från Siemens. Intill köket ligger en trevlig matplats med öppen planlösning mot ett stort sällskapsrum med entrén till trädgården med gräsmatta och vackra vyer. Denna yta är perfekt som matsal om du gästar större sällskap för middagar eller fest.

Badrum

Helkaklat badrum i vitt med grått klinkergolv. Duschväggar i klarglas, WC, kommod i vitt med spegel ovan med hylla och belysning. Via badrummet når du tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt ovan en praktisk arbetsbänk i laminat med tvätt ho. Groventré mot husets baksida och trädgården.

Plan 2

Allrum

Stort allrum med fina fönster och plats för soffgrupp och mediamöbler. På andra sidan rummet finns plats för bokhyllor och här ligger även utgången till den trevliga balkongen med utrymme för sittmöbler och blomkrukor. Balkongen ligger i fint solläge med eftermiddag och kvällssol.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober för klädförvaring. Stora fönster med vacker vy ut mot golfbanan och grönska.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober för klädförvaring. Stora fönster med trevlig vy mot innergården.

Sovrum 3

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober för klädförvaring. Stora fönster med trevlig vy mot innergården.

Badrum

Helkaklat badrum i vitt med grått klinkergolv. Inrett med WC, badkar med dusch, kommod i vitt med spegel ovan med hylla och belysning.

Plan 3

Sovrum/Allrum/Spelrum

På det översta våningsplanet ligger en stor yta som idag disponeras som ett mycket stort sovrum med dubbelsäng, soffgrupp och öppen klädförvaring. Denna yta är öppen upp till nock med fönster både mot golfbanan samt mot innergården. Denna yta kan med fördel disponeras som ett gemensamt allrum/hobbyrum då det finns gott om plats för biljardbord, pingisbord, lounge möbler och förvaring. Utanför detta rum finns ytterligare utrymme som passar perfekt till kontor, läxläsning eller hemma verksamhet.

Förråd

Isolerat förråd i trädgården med indragen el samt in och utvändig belysning.

Bilplatser

Varje hus har en stor egen carport.

Fakta

Förening
Brf Vidbynäspark 2
Lägenhetsnr
15
Byggår
2017-2018
Boarea
175.4 m2
Rum
6
Sovrum
4
Hiss
Nej
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Brf Vidbynäspark 2 består av 16 st radhus i bostadsrättsform. Byggnadsår 2017.

Kommentar till byggnaden

Radhus med Äganderätt

Övrigt om uppvärmingen
Varje lägenhet har en luftvärmepump Nibe F730 med individuell mätning och individuellt abonnemang. Kostnaden för uppvärmning kan därmed variera beroende på den egna förbrukningen. Mekanisk frånluft med Fresh ventiler i yttervägg.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Fiber installerat, abonnemang tecknas och debiteras separat.

Ekonomi

Avgift
5 594 kr
Andelstal
6,2500%
Avgiftsändringar
Enligt föreningen är ingen avgiftshöjning beslutad/planerad i dagsläget.
Övrigt om vad som ingår
Ink. Bredband, vatten och sopphämtning.
Driftskostnader
2 108 kr/månad
Totala driftskostnader
2 108 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 163 kr (Betalas av Säljare )
Pantsättningsavgift
465 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är inte pantsatt

Närområdet

Nykvarn är en naturskön sörmländsk idyll med slående vacker natur, badsjöar med Sveriges renaste vatten och roliga aktiviteter för hela familjen. Avnjut en god bit mat på någon av ortens lokala restauranger eller smaka av Norra Europas största kak- och tårtbord på Taxinge slott. Här finns flera fina lekplatser, eller varför inte besöka det populära Lådbilslandet där barnen får ta hem ett eget körkort. Nykvarn centrum erbjuder ett 30-tal inspirerande butiker med inredning, hantverk och kuriosa och bland annat apotek, systembolag, Ica och ett stort modernt bibliotek.

I Nykvarn finns fyra grundskolor och flera förskolor.

Goda bussförbindelser finns i området. Du når Stockholm på ca 30 min och Nykvarn ligger endast 7 minuter bort med bil. Nykvarn är centralt belägen vid E20. Med tåg på Svealandsbanan tar det endast 30 minuter till Stockholm respektive Eskilstuna och bussförbindelserna med Södertälje är väl utbyggda. Långtidsparkering finns vid pendeltågsstationen.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
3 695 000 kr (Utgångspris)
Rum
6
Boarea
175.4 m2
Avgift
5 594 kr
Lgh nr
15
Byggår
2017-2018
Område
Vidbynäs
Andelstal
6,2500%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Vidbynäs Allé 11
Postnr
155 91
Ort
Nykvarn

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar

Planlösning


Vidbynäs 1:90

Vidbynäs Allé 11

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!