• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Nykvarn - Vidbynäs

Vidbynäs Allé 13

Modernt radhus på första parkett mot vackra Vidbynäs golfbana

Modernt och välutrustat radhus i attraktivt gavelläge med fantastiska vyer över Vidbynäs vackra golfbana. Här erbjuds ett mycket trivsamt och modernt radhus i tre plan om hela 175,4 kvm med flera sociala ytor, lyxiga tillval, gott om praktiska ytor för hemmakontoret och genomgående bra förvaring i flertalet garderober och en stor klädkammare.

Huset är välplanerat och utnyttjar varje kvadratmeter. På entéplanet välkomnas du av en rymlig hall med praktisk instegsklinker, förvaring för ytterkläder och skor finns i skjutdörrsgarderoben. Till höger i hallen finns ett helkaklat badrum med wc och dusch som leder vidare in i en tvättstuga med groventrén som tar dig ut till den fina uteplatsen och trädgården. Golv i vitlaserad ekparkett tar dig vidare in i en öppen och social yta som fördelas på ett välutrustat kök i stilig grå kulör i kombination med bänkskiva och stänkskydd i kompositsten, matplats för flera sittande och med utsikt över trädgården en stor sällskapsyta. En trappa upp på våning två finner du ett vardagsrum där du kan sitta och njuta av vackra vyer över golfbanan samt en balkong mot innergården med kvällssol, det finns tre stora sovrum, ett stort badrum med badkar och wc, samt en rymlig klädkammare. På det översta våningsplanet finns ytterligare ett badrum, ett stort sovrum med fina detaljer i form av pelare utmed väggarna och utanför en fantastisk yta med massor av möjligheter där stora burspråk ligger i varsin ände. Idag disponeras ytan som en walk-through-closet. Intill trappan har även extra förvaringsutrymme skapats med inbyggd förvaring längt med väggen.

Huset är välutrustat med flera fina tillval så som luckorna i köket med läderbundna beslag samt bänkskiva och stänkskydd av kompositsten, ljusa ekgolv, vattenburen golvvärme i hela undervåningen och ett smart appstyrt system som bland annat kontrollerar all belysning i huset. Utomhus så har radhuset en stor trädgård med ett trädäck i välvd L-form med inbyggt spabad som kan övertas, gräsmatta, förråd och fantastiska vyer över Vidbynäs golfbana. Din bil parkerar du enkelt i husets carport som rymmer två bilar i led och här går det utmärkt att ladda elbilen.

Detta radhus passar perfekt för dig som söker ett bekvämt och tryggt boende med villakänsla. Här bor du nära naturen med vackra omgivningar, endast ca 3 km från Nykvarns centrum och ett par minuter till E20. Området är väl anpassat för både barnfamiljer, yngre och äldre med gångavstånd till badsjö, fritidsaktiviteter, fina strövområden, restauranger och café samt närhet till busshållsplats.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för en privatvisning!

Beskrivning

Entréplan

Hall

Stor välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna och ställa undan stövlar och skor. Slittåligt klinkergolv och ljusa väggar. Bostaden har genomgående fina ljusa parkettgolv och samtliga dörrar i huset har en modern stålgrå färg somäven matchar luckorna i köket.

Kök/Matsal

Modernt kök i grått från stilsäkra Vedum där luckor och lådfronter har snygga läderbundna handtag. Lättarbetat kök med bra arbetsytor, bänkskiva och stänkskydd i lyxig kompositsten gör köket unikt. Full maskinell utrustning bestående av ugn, micro, diskmaskin, induktionshäll och utdragbar köksfläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt från Siemens. Intill köket ligger en trevlig matplats med delvis öppen planlösning mot ett stort sällskapsrum med entrén ut till trädgården med gräsmatta och ett stort trädeck, spabad, förråd och slående vackra vyer mot golfbanan .

Badrum

Helkaklat badrum med en kombination av stora grå kakelplattor och mosaik i samma nyans som accent i duschen. Duschväggar i klarglas, WC, kommod i grått med lådor, spegel ovan med hylla och belysning. Via badrummet når du tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt ovan en praktisk arbetsbänk i laminat med tvätt ho. Groventré mot husets baksida och trädgården.

Plan 2

Allrum

Stort allrum med fina fönster och plats för soffgrupp och mediamöbler. På andra sidan rummet finns plats för bokhyllor och här ligger även utgången till den trevliga balkongen i gavelläge med utrymme för sittmöbler och blomkrukor. Balkongen ligger i fint solläge med eftermiddag och kvällssol.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober för klädförvaring. Stora fönster med vacker vy ut mot golfbanan och grönska.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober för klädförvaring. Stora fönster med trevlig vy mot innergården.

Sovrum 3

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober för klädförvaring. Stora fönster med trevlig vy mot innergården.

Badrum

Helkaklat badrum med grått kakel och mosaik i samma färg som ramar in duschen över badkaret. Inrett med WC, badkar med dusch, kommod i grått med spegel ovan med hylla och belysning.

Plan 3

Sovrum/Walk-through-closet

På det översta våningsplanet ligger en stor yta som idag disponeras som ett mycket stort sovrum med dubbelsäng, soffgrupp och öppen klädförvaring. Denna yta är öppen upp till nock med fönster både mot golfbanan samt mot innergården. Denna yta kan med fördel disponeras som ett gemensamt allrum/hobbyrum då det finns gott om plats för biljardbord, pingisbord, lounge möbler och förvaring. Utanför detta rum finns ytterligare utrymme som passar perfekt till kontor, läxläsning eller hemma verksamhet.

Badrum

Helkaklat badrum med grått kakel i samspel med övriga badrum. Inrett med WC, stor kommod i grått med dubbla handfat, spegel ovan med hylla och belysning.

Bilplatser

Varje hus har en stor egen carport.

Fakta

Förening
Brf Vidbynäspark 2
Lägenhetsnr
16
Byggår
2017-2018
Boarea
175.4 m2
Rum
6
Sovrum
4
Hiss
Nej
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Brf Vidbynäspark 2 består av 16 st radhus i bostadsrättsform. Byggnadsår 2017.

Kommentar till byggnaden

Radhus med Äganderätt

Övrigt om uppvärmingen
Varje lägenhet har en luftvärmepump Nibe F730 med individuell mätning och individuellt abonnemang. Kostnaden för uppvärmning kan därmed variera beroende på den egna förbrukningen. Mekanisk frånluft med Fresh ventiler i yttervägg.
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
B
Energiprestanda
35 kWh/m2
Personer i hushållet
5
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Fiber. Telia, internet 250/250. TV Lagom med Telia play, Telefoni.

Ekonomi

Avgift
5 594 kr
Andelstal
0,62500%
Avgiftsändringar
Enligt föreningen är ingen avgiftshöjning beslutad/planerad i dagsläget.
Uppvärmningskostnad
1 240 kr/månad
Försäkringskostnad
325 kr/månad
Hushållsel
1 240 kr/månad
Totala driftskostnader
2 805 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 208 kr (Betalas av Säljare )
Pantsättningsavgift
483 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
4 200 000 kr (Utgångspris)
Rum
6
Boarea
175.4 m2
Avgift
5 594 kr
Lgh nr
16
Byggår
2017-2018
Område
Nykvarn - Vidbynäs
Andelstal
0,62500%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Vidbynäs Allé 13
Postnr
15591
Ort
Nykvarn

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Planlösning


Vidbynäs 1:90

Vidbynäs Allé 13

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!