• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Stureby

Skönviksvägen 270

Ljus välplanerad trerummare högst upp i fastigheten med solig balkong. Lägenheten har stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, rymligt kök och två stora sovrum samt en liten arbetshörna. Möjlighet finns att få tillgång till råvinden ovanför lägenhet. Stor välskött förening med övernattningslägenhet, gym, hobbyrum etc. Lägenheten ligger på kort gångavstånd från tunnelbanestation Stureby.

Beskrivning

Ljus trevlig genomgående gavellägenhet högst upp i fastigheten med solig balkong. Stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, rymligt kök och två stora sovrum samt en liten arbetshörna. Om ni önskar en större etagelägenhet finns möjlighet att köpa råvinden ovanför lägenhet. Stor välskött förening med övernattningslägenhet, gym, hobbyrum etc. Lägenheten ligger på kort gångavstånd från tunnelbanestation Stureby, det finns även flera busslinjer som tar dig snabbt in till stan. Genomgående lägenhet med högt, insynsskyddat och soligt gavelläge med balkong. Möjlighet finns att få tillgång till råvinden ovanför lägenheten om ni önskar en större lägenhet.

HALL Välkomnade generös hall med kapphängare. Från hallen når ni lägenhetens alla rum vilket ger en fin och öppen känsla.

VARDAGSRUM Härligt lättmöblerat vardagsrum med stora fönster där solen flödar in. Här får ni plats med stor soffgrupp samt en trivsam läshörna vid fönsternischen. Från vardagsrummet kommer ni ut på den soliga balkongen. Vacker ekparkett.

KÖK Stort kök med gott om förvaring och avlastningsytor. Här finns plats för härliga middagar med många vänner vid middagsbordet.

SOVRUMMEN Två rofyllda och trevliga sovrum på varsin sida av lägenheten. Det större har en garderobsvägg med väldigt bra med förvaring och plats för dubbelsäng. Det mindre sovrummet har även det plats för dubbelsäng samt byrå. Intill det mindre sovrummet ligger ett litet arbetsrum samt två platsbyggda garderober.

BADRUM Helkaklat ljust badrum med badkar och trevligt fönster som släpper in ett fint ljus. Klinkergolv.

Fakta

Förening
HSB Brf Stureby
Lägenhetsnr
231
Byggår
1952
Boarea
70 m2
Rum
3
Sovrum
2
Våning
3 av 3
Hiss
Nej
Allmän information

Brf Stureby är en bostadsrättsförening som bildades 1952. Husen byggdes 1952-1954. Föreningen har tre grillplatser, två lekplatser, en övernattningslägenhet, stor föreningslokal, gym med bastu, pingisrum samt ett verkstadsrum. Läs gärna mer om föreningen på föreningens hemsida:http://www.brfstureby.se/

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiprestanda
155 kWh/m2

Ekonomi

Avgift
4 098 kr
Andelstal insats
0,30896%
Överlåtelseavgift
1 107 kr (Betalas av Säljare )
Pantsättningsavgift
443 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

I områdets närhet finns tunnelbanestation Stureby (linje 19 som tar 13 minuter till Slussen), buss 161 och 173, dagis, Stureby skola, bensinstation, Bea Ica Kvantum, återvinningscentral (Vantör och Östberga), Högdalens centrum med diverse affärer, Sim- och idrottshall, Fria teatern och bibliotek.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
3 510 000 kr
Pris
3 300 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3
Boarea
70 m2
Avgift
4 098 kr
Lgh nr
231
Lgh nr LM
1203
Våning
3 av 3
Byggår
1952
Område
Stureby
Andelstal insats
0,30896%
Andelstal avg
0,30896%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Skönviksvägen 270
Postnr
122 66
Ort
Enskede

Budgivning

Senaste bud
3 510 000 SEK

Budgivare Bud
2 3 510 000 kr
1 3 500 000 kr
2 3 410 000 kr
1 3 350 000 kr
2 3 310 000 kr
1 3 300 000 kr

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Vardagsrum
Balkong
Vardagsrum
Kök
Sovrum
Sovrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Område
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Kök
Kök
Hall
Badrum
Fasad
5322704_1-312-5_2D_web

web


Skönviksvägen 270

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!