• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Gustavsberg

Kedjebacken 2A

Bo högst upp i fastigheten med sol från morgon till kväll på den stora terrassen. Modern påkostad lägenhet med vitlaserade trägolv, öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket har plats för många middagsgäster, stora arbetsytor och vacker bänksskiva i Carraramarmor. Centralt läge med bra kommunikationer och kort gångavstånd till affärer.

Beskrivning

Ostört läge högst upp i fastigheten med fri utsikt utan insyn. Lägenheten har det senaste året renoverats då golven har slipats och vitlaserats , köket har renoverats och även badrummet har fått en fin fondvägg.

HALL
Välkomnande hall som öppnar upp mot vardagsrum samt kök. I hallen finns två inbyggda garderober med skjutdörrar. Klinkergolv.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer man ut på den underbara soliga terrassen. Vitlaserad ekparkett.

KÖK
Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet Köket har gott om skåp och lådor och fin bänkskiva i Carraramarmor. Utrustning i köket: diskmaskin, kyl/frys, micro, ugn, spis samt fläkt. Vitlaserad ekparkett.

SOVRUMMEN
Två sovrum varav det större har gott om garderober. Båda sovrummen är helt insynsskyddade. Vitlaserad ekparkett.

BADRUM
Helkaklat badrum med badkar. Tvättmaskin samt torktumlare. Klinkergolv med golvvärme

Bilplatser

P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 350 kr/mån.Till parkeringsplatsen är det separat kö. Carportplats med eluttag. Går att hyra för 600 kr/ mån. Till carportplatsen är det separat kö. P-plats 2: Parkeringsplats. Går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Fakta

Förening
Brf Kedjebacken
Lägenhetsnr
1601
Byggår
2009
Boarea
76 m2
Rum
3
Sovrum
2
Våning
7 av 7
Hiss
Ja
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiprestanda
121 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Internet: Fiber genom Telia.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, festlokal, förråd, samlingslokal och övernattningslägenhet.

Ekonomi

Avgift
4 647 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Trevligt centralt läge i Gustavberg med bra busskommunikationer in till Slussen. Gustavsberg är ett trevlig snabbväxande område i skärgården perfekt för dig som vill bo vid skog och hav och ändå kunna vara inne stan på 15 minuter. I Gustavsberg möts stad och skärgård. I den gamla bruksorten byggs historien på när Porslinskvarteren växer fram och fler får möjlighet att leva här. Upplev kultur, konst och skärgårdsliv i en skön harmonisk kontrast. Här hittar du allt från livsmedel till specialaffärer för konst och design. I Gustavsbergs centrum finns apotek, systembolag, specialbutiker, banker, konditori och restauranger. I hamnområdet finns stora butiker/outlets fyllda med glas och porslin; Gerbera, Iittala, Orrefors Kosta Boda, Villeroy & Boch och Gustavsbergs Porslinsfabrik. Må bra i Gustavsberg. Naturen i Gustavsberg präglas av närheten till havet och det gamla odlingslandskapet. Här finns stora områden med skyddad natur och skärgårsdsmiljö med utrymme för såväl aktivt idrottsliv som lugna promenader.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
4 025 000 kr
Pris
3 450 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3
Boarea
76 m2
Avgift
4 647 kr

I månadsavgiften ingår , värme, vatten, kabel-TV och Internet.

Lgh nr
1601
Lgh nr LM
172
Våning
7 av 7
Byggår
2009
Område
Gustavsberg
Typ
Bostadsrätt
Adress
Kedjebacken 2A
Postnr
134 31
Ort
Gustavsberg

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Kedjebacken 2A

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!