• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Arenastaden

Evenemangsgatan 34

På 14:e våningen finns denna otroligt fint planerad tvåa med stor inglasad balkong om 15 kvm, i söderläge. Kök och vardagsrum med öppen planlösning samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor man bekvämt med perfekta kommunikationer, Mall of Scandinavia på kort gångavstånd samt stora grönområden i Hagaparken och runt Råstasjön där det även finns utegym och tennisklubb. Planerad inflytt kvartal tre.

Beskrivning

Luftig öppen planlösning med vitvaror från Electrolux samt kök och badrumsinredning från Vedum. I hall, sällskapsdel och sovrum ligger det mattlackad ekparkett.

HALL I hallen finns kapphängare, linneskåp, garderob samt städskåp.

VARDAGSRUM/KÖK Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, från vardagsrummet kommer man ut på den stora inglasade balkongen om 15 kvm. Köket är utrustat med: kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftugn, fläkt samt micro.

SORVRUM Rymligt sovrum som är 10kvm stort och har två garderober.

BADRUM Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare.

Fakta

Förening
Brf VIP-Logen
Lägenhetsnr
D-2301
Byggår
2017
Boarea
43 m2
Rum
2
Våning
14 av 22
Hiss
Ja

Ekonomi

Avgift
2 723 kr
Andelstal
0,522529
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är inte pantsatt

Närområdet

För både boende och besökare finns all tänkbar service tillgänglig, som till exempel matbutiker och apotek. Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv.

Oavsett om du kommer med bil, buss, pendeltåg, eller cykel, tar du dig enkelt till Arenastaden. Området ligger strategiskt placerat vid Solna station för pendeltåg och tvärbanan har sin slutstation här. Ett tiotal busslinjer passerar området, stadsdelen har omedelbar närhet till E4 och dessutom nära till Arlanda och Bromma flygplats. När Citybanan är klar kommer man kunna ta sig till Odenplan på bara några minuter.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
3 475 000 kr (Utgångspris)
Rum
2
Boarea
43 m2
Avgift
2 723 kr

I månadsavgiften ingår , värme, vatten, kabel-TV och Internet.

Lgh nr
D-2301
Våning
14 av 22
Byggår
2017
Område
Arenastaden
Andelstal
0,522529
Typ
Bostadsrätt
Adress
Evenemangsgatan 34
Postnr
169 56
Ort
Solna

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Brunnsviken
Planritning

Evenemangsgatan 34

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!