• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Nacka Strand

Fabrikörvägen 4A

Ljus luftig lägenhet med fina påkostade materialval i Oscar Properties projekt NO. 4 på våning 7 i Nacka Strand. Lägenheten ger en känsla av att vara på ett modernt, urbant hotell av högsta klass. Centralt läge med bara 10 minuter ifrån Slussen och 20 minuter ifrån Nybrokajen med båt. Flera gemensamhetsutrymmen finns i fastigheten såsom gästlägenhet, biorum, hobbyrum samt hiss ner till garaget. Underbara omgivningar nere vid vattnet där bla restaurang J ligger, på kort gångavstånd finns Nyckelviken där det finns både vacker trädgård olika djur och café.

Beskrivning

Ljus trevlig lägenhet med ljusa påkostade materialval.

Välkomnande hall som öppnar upp mot det luftiga vardagsrummet med en hel fönstervägg. Vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot köket som genom sin sobra färg och fina detaljer blir som en vacker möbel sällskapsdelen. Utrustning i köket:kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn samt fläkt. Fin bänkskiva i kalksten. Rogivande sovrum med fönstervägg mot grön skogskulle. Rymligt badrum kaklat i samma fina kalksten som köksbänken. Badrummet har två ingångar från hallen och sovrummet..

Fakta

Förening
Brf Fabrikören i Nacka
Lägenhetsnr
09.1304
Byggår
2018
Boarea
54 m2
Rum
2
Sovrum
1
Våning
7 av 8
Hiss
Ja

Ekonomi

Avgift
3 627 kr
Andelstal
0,69166
Överlåtelseavgift
1 138 kr (Betalas av )
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Nackastrand är en levande stadsdel med utsikt över havet och Stockholms inre skärgård, som förenar historik, nutid och framtid. Just nu växer stadsdelen med nya bostäder, kontorslokaler och mötesplatser där du kan bo, arbeta och leva. Här finns allt nära, det går lika snabbt och lätt att ta sig till pulsen i city som att ta en båt vidare till en lugn skärgårdsö.

Skrivet av Oscar Properties om projektet, läs gärna mer på https://oscarproperties.com/projekt/no-4/

Det som vi på Oscar Properties fastnade för hos No.4, Nacka Strand – utöver husets utsiktsläge – var läget vid vattnet i kombination med närheten till innerstan. Visionen har varit att skapa ett boende som hämtar inspiration från det omkringliggande skärgårdslandskapet. Högt beläget på en klippa vid Nacka Strand sträcker sig husets fyra flyglar ut mot Djurgårdens vidsträckta naturlandskap. No.4 ligger endast 10 minuters bilväg från Slussen. Tar du Färjan från Nybroplan tar det dryga 20 minuter och båten lägger till precis nedanför huset

ELEGANT FUNKTIONALISM - Köket i No.4 är stort och socialt där porslin och andra köksredskap alltid finns inom räckhåll. Samma tanke om funktionalitet finns i arbetsytorna som är väl tilltagna med djupa bänkar. Köket är utformat som en vacker möbel: genuin och samtidigt elegant. Kökssnickerierna är specialtillverkade och lackade i en ljusgrå kulör och bänkskivan tillverkad av ljus kalksten. Det här köket ger en känsla av att laga mat i sommarhuset med havet som granne – med skillnaden att staden ligger precis runt hörnet.

DET LILLA EXTRA - No.4 har två separata gästlägenheter som underlättar möjligheten för familj och vänner att hälsa på. En lösning som uppskattas av såväl de boende som av deras nära och kära. No.4 har dessutom ett eget biorum för de tillfällen man vill samlas framför en film i större sällskap. I huset finns också ett mekrum för allt sådant som kan vara skönt att göra utanför hemmet. No.4 har också tillgång till ett för området gemensamt garage som man når via husets egna hissar. Vi har också utrustat No.4 med ett leveransrum med kylskåp så du slipper att planera din dag kring när exempelvis matvarorna levereras hem. Små detaljer som gör en stor skillnad i det dagliga livet.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
3 233 000 kr
Pris
3 233 000 kr (Högstbjudande)
Rum
2
Boarea
54 m2
Avgift
3 627 kr

I månadsavgiften ingår , värme, vatten, kabel-TV och Internet.

Lgh nr
09.1304
Lgh nr LM
1304
Våning
7 av 8
Byggår
2018
Område
Nacka Strand
Andelstal
0,69166
Typ
Bostadsrätt
Adress
Fabrikörvägen 4A
Postnr
131 52
Ort
Nacka

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Fabrikörvägen 4A

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!