• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realestatestockholm.se anette@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Östermalm

Linnégatan 16

Arkitektritad lyxig hörnvåning med stor solig balkong. Allt genomtänkt i minsta detalj med utsökta materialval och vacker design. Öppen planering mellan vardagsrum och kök . Badrum och kök av yppersta kvalité. Perfekt läge några minuter från Humlegården, Östermalmstorg och Stureplan. Ett unikt boende för dig som söker något utöver det vanliga. Goda möjligheter till uthyrning i andra hand.

Beskrivning

Exklusivt renoverad hörnvåning av yppersta kvalité och med utsökta materialval. Allt är arkitektritat så varje del av våningens yta är tillvaratagen på bästa sätt. Alla detaljer är genomtänkta och ger ett vackert stilrent intryck. Det härliga läget med Humlegården, Östermalmstorg och Stureplan inom några minuters gångavstånd gör detta till en dröm för den kräsne. Stavparkett i hela lägenheten förutom i hallen. Alla eluttag, dimrar och tryckknappar från Buster and Punch.

HALL Liten hall med plats för avhängning.

VARDAGSRUM Perfekt vardagsrum i öppen planering med köket. Här finns plats för både umgänge och arbetsplats. Stora fönster mot Linnégatan och utgång till den generösa och soliga balkongen.

KÖK Påkostat kök från Binova i mjukt varmgrå ton. En rejäl köksö och bra arbetytor gör det lätt och praktiskt att arbeta i köket. Kökets utrustning är av bästa kvalité med kyl/frys och diskmaskin Siemens, induktionshäll Neff, inbyggd ugn Bosch, kolfilterfläkt Thermex. Dold i förvaringen finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM Fint rum med hörnfönster, platsbyggd förvaring och plats för dubbelsäng. Exklusiv skjutdörr i frostat glas.

BADRUM Underbart badrum klätt med sten från Salvatori, Silk Georgette. I badrummet finns tvättställ och underskåp från Antonio Lupi och en vacker kran Goccia från Gessi, wc och dusch. Samma snygga skjutdörr som till sovrummet.

Fakta

Förening
Brf Linnégatan 16
Lägenhetsnr
11/1204
Byggår
1938
Boarea
55 m2
Rum
2
Sovrum
1
Våning
2 av 5
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Brf Linnégatan 16 bildades 1999 och består av 35 lägenheter varav 2 är hyresrätter och 4 lokaler. Föreningen är en äkta förening. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. Vänligen se föreningens mycket informativa årsredovisning med ytterligare information.

Renoveringar

ca 2002 stambyte 2017-2018 har bl a tak åtgärdats, byte av samtliga fönster i bostäderna, upprustning av fasad samt stamspolning. För mer detaljerad information vänligen se föreningens årsredovisning.

Planerade renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2015 och sträcker sig fram 2030. Bl a diskuteras upprustning av garage och ev iordningställande av 4-5 garageplatser

Energideklaration
Energiprestanda
141 kWh/m2
Personer i hushållet
2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Kabel TV genom ComHem. Bredband genom Bredband 2.

Gemensamma utrymmen

Vindsförråd, tvättstuga på vinden samt en mycket trevlig gemensam takterrass.

Ekonomi

Avgift
2 704 kr
Andelstal
3,62799%
Överlåtelseavgift
1 137 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
455 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Här bor man i Stockholms mest attraktiva kvarter med Stureplan, Östermalmstorg och Humlegården precis runt hörnet. I dessa kvarter finns mängder med trivsamma restauranger med bl a populära Kommendören och Niklas Ekstedts vincafé Tryggve och Sessil. Mysiga butiker för all typ av shopping samt Åhléns, Sturegallerian och Östermalmshallen kompletterar ett perfekt storstadsboende. Ett exceptionellt bra läge i vackra Stockholm!

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
6 680 000 kr
Pris
6 800 000 kr (Högstbjudande)
Rum
2
Boarea
55 m2
Avgift
2 704 kr

I månadsavgiften ingår , kabel-TV och Internet.

Lgh nr
11/1204
Lgh nr LM
1204
Våning
2 av 5
Byggår
1938
Område
Östermalm
Andelstal
3,62799%
Andelstal avg
3,81530%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Linnégatan 16
Postnr
11447
Ort
Stockholm

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Ansvarig Mäklare

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realestatestockholm.se anette@realestatestockholm.se
Linnégatan 16 - ritning

Linnégatan 16

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!