• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Fågelbro

Fågelbrostigen 524

Ljust trevligt hus i treplan där det mesta renoverats de senaste fem åren. Stor solig altan med eftermiddags och kvällssol, det finns även ytterligare en altan och två balkonger. I huset en härlig sällskapsdel med kök, två badrum en gäst-wc samt möjlighet till fyra sovrum. På gården finns områdets uppvärmda pool med bastuhus och solstolar utanför och nere vid havet finns sandstrand. Underbart läge i skärgården mellan hav, golfbanor och ridanläggning. Bekvämt livstilsboende som passar utmärkt för den som bara vill kunna flytta in och bo fint vid havet. Fågelbro Golf & Country Club erbjuder golfbanor av högsta klass, sqash, tennis, gym, yoga och en av Sveriges modernaste ridanläggning. Klubben har även en trevlig restaurang och festlokal. Båtplats går att hyra. Boarean är ca 97 kvm och golvytan ca124 kvm då översta planet har snedtak all yta inte räknas som boarea.

Beskrivning

Fint treplanshus med en härlig atmosfär där det mesta har blivit renoverat de senaste fem åren. Det finns två altaner, två balkonger, två rymliga förråd ute samt två walk in closet inne. Det finns även möjlighet att hyra extra förråd för 1500kr/år.

ENTRÈPLAN HALL Välkomnade hall som öppnar upp mot kök och sällskapsdel. I hallen finns en gäst-wc. Utanför ytterdörren finns ett stort förråd

KÖK Modernt mysigt kök med en stor köksö som öppnar upp mellan hall och kök och ger bra arbetsyta och blir trevligt barhäng för gästerna. Från köket finns utgång till en altan med morgonsol. På altanen finns ett rymligt förråd där finns en extra kyl/frys. Utrustning i köket:kyl/frys, vinkyl, diskmaskin, ugn, induktionshäll samt fläkt.

SÄLLSKAPSDEL Ljus luftig sällskapsdel med vackert bursrpråk ut mot den stora altanen med eftermiddags och kvällssol. I sällskapsdelen finns även öppenspis med insatskamin.

MELLANPLAN På plan två finns två stora sovrum med varsina balkonger och egna badrum och det ena sovrummet har en fin öppen walk in closet.

ÖVERSTA PLAN Det översta planet används idag som kontor men skulle passa utmärkt som ett masterbedroom. Här är utsikten fin mot vattnet. På översta planet finns en stor walk in closet.

Bilplatser

Det finns en stor parkering intill huslängan.

Fakta

Förening
Brf Fågelbro 5
Lägenhetsnr
524
Byggår
1989
Boarea
124 m2
Rum
4
Sovrum
3
Hiss
Nej
Allmän information

Fågelbro kvarter 5 består av: 28 bostäder fördelade på nio huslängor med egna golfbilsparkeringar Swimmingpool med modernt pooltak och poolbelysning Bastu med dusch och relax Stensatt terrass med varmdusch Arkitektritad innergård med belysning, grusgångar, kantstenar och gräsområde. Läs gärna föreningens årsredovisning för mer information.

Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiprestanda
70 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Fiber

Ekonomi

Avgift
4 108 kr
Andelstal
3,4%
Hushållsel samt uppvärmning
1 833 kr/månad
Totala driftskostnader
1 833 kr/månad
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Fågelbro Golf & Country Club - för den aktive livsnjutaren Fågelbro är en unik upplevelse, inte bara för golfspelare. Förutom en 18-hålsbana i fantastisk kondition erbjuds förstklassiga Country Club-aktiviteter såsom korthålsbana, tennis, padel, squash, gym, yoga, massage, bridge, ridning, eller ett dopp i den uppvärmda utomhuspool. Den vårdade vackra skärgårdsmiljön i kombination med hög kvalitet och bästa tänkbara service ger gästerna och medlemmarna en positiv upplevelse och trivsam atmosfär. För mer information gå in på:www.fagelbrogolf.se

Det går ofta bussar från hållplats Fågelbrovägen, till slussen tar bussen ca 30 minuter. Många av bussarna är direktbussar till Slussen.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
5 550 000 kr
Pris
4 800 000 kr (Högstbjudande)
Rum
4
Boarea
124 m2
Avgift
4 108 kr

I månadsavgiften ingår , vatten och Internet.

Lgh nr
524
Lgh nr LM
1001
Byggår
1989
Område
Fågelbro
Andelstal
3,4%
Typ
Bostadsrätt
Adress
Fågelbrostigen 524
Postnr
139 60
Ort
Värmdö

Budgivning

Senaste bud
5 550 000 SEK

Budgivare Bud
1 5 550 000 kr
2 5 500 000 kr
1 5 400 000 kr
2 5 350 000 kr
1 5 300 000 kr
2 5 200 000 kr
1 5 175 000 kr
2 5 050 000 kr
1 5 000 000 kr
2 4 950 000 kr
1 4 900 000 kr
2 4 850 000 kr
1 4 800 000 kr

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Fågelbrostigen 524

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!