• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Vendelsö-Gudö

Gudö Ekväg 29B SÅLD

Fantastiskt fint radhus med högt skyddat läge på stor anlagd tomt med plats för både spabad, flera uteplatser och liten gräsmatta där det idag finns en studsmatta. Bekvämt boende i idylliskt barnvänligt område. Det finns fem sovrum där ett är stort och lätt kan delas av till två. Fina badrum på varje våningsplan och gott om förvaring genom både garderober, klädkammare och flera förråd. Perfekt boende för familjen som bara vill kunna flytta in och njuta av livet. Utanför fastigheten finns parkeringsplatser

Beskrivning

Ljust trevligt radhus med optimal planlösning och trevliga sällskapsytor. Fastigheten är uppförd 2015 och ger en helt nybyggd känsla. Stor härlig altan som blir som en egen oas med sol hela dagen. På altanen finns det plats för många vänner och utrymme för flera sittgrupper, det finns ett härligt spabad och även en mindre gräsmatta där det nu finns en studsmatta.

ENTRÉ PLAN HALL Välkomnande trevlig hall med kapphängare. Klinkergolv.

TVÄTTSTUGA I direkt anslutning till hallen finns tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare och praktisk arbetsbänk ovanför med vask. Intill arbetsbänken finns en garderob och ovanför arbetsbänken finns ett fönster. I tvättstugan finns luft/vatten värmepumpen. Klinkergolv.

VARDAGSRUM Ljust luftigt vardagsrum med utgång till tomten. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket och det finns gott om plats för både soffa och matsalsmöbel. Ekparkett.

KÖK Fint kök med gott om arbetsyta och skåp och lådor för förvaring. Utrustning i köket: kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn samt fläkt. Ekparkett.

MATSAL/SOVRUM Stort rum som idag används som matsal men som även passar utmärkt som ett eller två sovrum, då rummet har två fönster skulle det lätt gå att delas av. Ekparkett.

BADRUM Stilrent helkaklat badrum, dusch med infällbara duschväggar samt stora väggfasta skåp. Klinkergolv.

ÖVREPLAN VARDAGSRUM På övreplan finns ytterligare ett vardagsrum som används som tv-rum. Ekparkett.

SOVRUM Det finns finns fyra sovrum varav ett större master bedroom. Ekparkett.

BADRUM Ljust rymligt helkaklat badrum med badkar och fönster som ger ett fint ljusinsläpp. I badrummet finns ett stort skåp. Klinkergolv.

KLÄDKAMMARE Från sällskapsdelen kommer man till klädkammaren, det finns även ett förråd på entré plan under trappen. Ekparkett.

Bilplatser

Parkeringsplatser finns utanför fastigheten.

Fakta

Förening
Brf Gudö Blick
Lägenhetsnr
3
Byggår
2015
Boarea
131 m2
Rum
7
Sovrum
5
Allmän information

Trevlig välskött förening med 9 lägenheter.

Övrigt om uppvärmingen
Luft/vatten värmepump.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett stort förråd på förenings mark och på uteplatsen finns även en separat förrådsbyggnad.

Ekonomi

Avgift
5 138 kr
Andelstal
18,2264
Andelstal insats
18,2264
Hushållsel samt uppvärmning
1 900 kr/månad
Totala driftskostnader
1 900 kr/månad
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

I Sågens centrum finns Vi-butik, matservering med mera. En kilometer från Sågens centrum finns även vårdcentral. Trollbäcken Centrum ligger också nära där finns det bla mataffär, Deli, presentbutik och lampaffär. Coop Forum och ICA MAXI stormarknad finns även på kort avstånd.

Skola, barn- och äldreomsorg I Vendelsö-Gudö finns Hagaskolan och Lyckebyskolan. Det finns ett flertal förskolor och ett äldreboende, Hagagården.

Kommunikationer Direktbuss finns till Gullmarsplan, Tyresö och Nacka samt lokala busslinjer som passerar såväl Haninge centrum som pendeltågstationen.

Rekreation och fritid Vendelsö-Gudö gränsar till flera sjöar, varav Drevviken är den största. Det finns flera anordnade badplatser och vintertid finns möjligheter till skridskoåkning.

Vendelsö-Gudö gränsar också till Tyresta nationalpark och naturreservat, med milsvida strövområden. Tyresta by ligger inom cykel- och promenadavstånd. Där finns äldre gårdsbebyggelse, café, minizoo och Nationalparkernas hus.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
4 620 000 kr
Pris
4 550 000 kr (Högstbjudande)
Rum
7
Boarea
131 m2
Avgift
5 138 kr

I månadsavgiften ingår och vatten.

Lgh nr
3
Byggår
2015
Område
Vendelsö-Gudö
Andelstal
18,2264
Andelstal insats
18,2264
Typ
Bostadsrätt
Adress
Gudö Ekväg 29B SÅLD
Postnr
136 75
Ort
Vendelsö

Budgivning

Senaste bud
4 625 000 SEK

Budgivare Bud
2 4 625 000 kr
1 4 620 000 kr
2 4 615 000 kr
1 4 610 000 kr
2 4 590 000 kr
1 4 585 000 kr
2 4 580 000 kr
1 4 575 000 kr
2 4 570 000 kr
1 4 565 000 kr
2 4 560 000 kr
1 4 550 000 kr

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar


Gudö Ekväg 29B SÅLD

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!