• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Gustavsbergs hamn

Wilhelm Kåges gata 9 2vån

Toppenläge med två balkonger!

En suveränt planerad lägenhet med ett av föreningens bästa lägen där den vetter mot parkområde. Våningen bjuder på två balkonger, en öppen luftig planlösning, rymliga sovrum och både duschrum och gäst wc.

Beskrivning

Ett förnämligt läge långt in på lugna Wilhelm Kåges gata. En trivsam innergård och ett grönskande parkstråk som omgärdar bostaden.

Lägenheten håller genomgående en hög och stilren standard. I alla torra utymmen är samtliga väggar vitmålade och golv i vitlaserad ek. Fönsterbänkar i grå kalksten. De neutrala färgvalen gör det lätt att sätta sin egen prägel på lägenheten.

Inbjudande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder under hatthylla och i garderob. Här finns också ett städskåp.

Ett helkaklat badrum med vitkaklade väggar i klassiska 20x20mm och grått klinkergolv 10x10mm med värmeslingor. Utrustat med dusch, duschvägg, handfat med underliggande vit kommod, infälld stor spegel ovan handfat. wc, tvättmaskin och torktumlare från Cylinda. Praktisk arbetsbänk och vägghängda skåp ovan tvättmaskin och torktumlare.

Ett helkaklat gäst wc utrustat med handfat och wc. Samma kakelsättning som i badrum. Infälld spegel.

Sovrum 1/Masterbedroom Ett väl tillaget rum med två fönster.

Sovrum 2 Med utgång till balkong i söderläge mot innergården. Egen rymlig klädkammare inredd med hylla och klädstång.

Sovrum 3 med utsikt mot innergården och den egna balkongen.

Fullt utrustat kök med vita släta luckor från Ballingslöv. Generös arbetsyta på bänkskiva i slitstark och snygg ljusgrå laminat med underlimmad diskho. Vitt tidlöst kakel ovan bänkskiva är 15x15mm. Rostfria och energisnåla vitvaror från Cylinda. Induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys.

Ljust luftig vardagsrum i trevlig öppen planlösning med kök. Vardagsrummets fönster vetter mot grönskande blivande parkstråk. Från vardagsrummet finns utgång till balkong mot lugn gata.

Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Fastigheten är ansluten till fibernät. Ett digitalt grundutbud via Comhem ingår i månadsavgiften. Mediauttag (RJ45) i varje rum förutom våtrum, klädkammare och hall.

Bilplatser

Garageplatser finns. 750kr per plats 5 st i kö 25/3. En plats uppsagd till 1/4.

Fakta

Förening
Bostadsrättsföreningen Domino i Gustavsberg
Lägenhetsnr
11-1104
Byggår
2018
Boarea
97 m2
Rum
4
Sovrum
3
Våning
1 av 5
Hiss
Ja
Övrigt om uppvärmingen
Fjärrvärme

Ekonomi

Avgift
5 234 kr
Andelstal
0,0121
Övrigt om vad som ingår
inkl värme, grundutbud Comhem, kallvatten + ca 240kr/mån för varmvatten.
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden har ej kontrollerats för pantsättningar

Närområdet

I Porslinskvarteren byggs 1700 nya bostäder med kultur och skärgård inpå knuten Här hittar du slitna fabriksmiljöer som får nytt liv med hållbart byggande. Hamnen växer med uteserveringar och promenadstråk längs vattnet. Och närheten till natur och kulturarv ger inspiration till en mångfald av nytänkare, artister och entreprenörer. Nu växer helt nya områden fram för att fler ska få chansen att bo och leva här. I Gustavsberg planeras det nu för 2700 nya bostäder. De första flyttade in vid årsskiftet 2014/2015.Området vid Gustavsbergs hamn växer med 1700 nya bostäder, uteserveringar och promenadstråk längs vattnet. Och närheten till natur och kultur ger inspiration till en mångfald av nytänkare, artister och entreprenörer. Nu byggs helt nya områden för att fler ska få chansen att bo och leva här. Låt dig inspireras till ett liv i Gustavsberg bland nybyggda kvarter med kultur och skärgård inpå knuten.

Café Tornhuset ligger nere i hamnen med utsikt över Farstaviken. De har öppet alla dagar. Hotell Blå Blom ligger i en av porslinsfabrikens mest anrika byggnader från 1852. Nära till skolor, förskolor, gym, matbutiker, vårdcentral, apotek och restauranger.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
3 850 000 kr
Pris
3 995 000 kr (Högstbjudande)
Rum
4
Boarea
97 m2
Avgift
5 234 kr
Lgh nr
11-1104
Lgh nr LM
1104
Våning
1 av 5
Byggår
2018
Område
Gustavsbergs hamn
Andelstal
0,0121
Typ
Bostadsrätt
Adress
Wilhelm Kåges gata 9 2vån
Postnr
13451
Ort
Gustavsberg

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar

Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Tomater
Vardagsrum
Mot vardagsrum
Kök
Matplats
Kök
Kök
Freezer, fridge,oven, microwave
Kök
Matplats
Badrum
Badrum
Wc
Master Bedroom
Master Bedroom
Master Bedroom
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Inre hall
Hall
Hall
Planritning brf domino
Fasad
Sommar Gustavsberg
Gustavsbergs hamn
Gustavsbergs hamn2
Tornhuset
Hotell Blå Blom
Gustavsberg

Wilhelm Kåges gata 9 2vån

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!