• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Sundbyberg-Bällstaviken

Hamngatan 3

Välplanerad hörnlägenhet med stor solig balkong med sjöutsikt. Högt insynsskyddat läge med fri utsikt. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två mysiga sovrum samt stort badrum. Bra förvaring genom många garderober och ett rymligt källarförråd. Välskött trevlig förening i fastighet från 2015. Hiss ner till garaget där det finns 33 garageplatser. Lägenhet går att göra om till 4:a då matplatsen lätt kan göras till ett sovrum.

Beskrivning

HALL Välkomnande hall med kapphängare och garderob.

VARDAGSRUM Stort ljust vardagsrum med utgång till den stora balkongen med fin sjöutsikt. Vardagsrummet har delvis öppen planlösning mot köket.

KÖKET Ljust trevligt kök med stor matplats där det finns plats för många middagsgäster. Utrustning i köket: kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt mikrovågsugn.

SOVRUM Två sovrum varav det mindre har en garderob och det större har en hel garderobsvägg.

BADRUM Helkaklat badrum med dusch, handfat, wc samt tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv.

Bilplatser

  • Garage
  • 1 000 kr
  • Separat kö
  • Obligatorisk

Fakta

Förening
Brf Mälarporten
Lägenhetsnr
3202
Byggår
2015
Boarea
76 m2
Rum
3
Sovrum
2
Våning
3 av 8
Hiss
Ja
Allmän information

Brf Mälarporten består av 47 lägenheter samt 1 lokal.

Övrigt om uppvärmingen
Mekanisk frånluft med återvinning.
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning.

Gemensamma utrymmen

I källaren finns källarförråd, cykelrum samt styrelserum.

Ekonomi

Avgift
4 181 kr Varmvatten debiteras separat efter förbrukning (Obligatorisk tillägg, debiteras efter förbrukning: 111 kr) Telefoni, Bredband & Digital - Tv (Obligatorisk tillägg) 220 kr
Andelstal
2,03500
Hushållsel
250 kr/månad
Totala driftskostnader
250 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
470 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Beläget bara några minuter till fots till centrala delarna av Sundbyberg. Här finns ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. Stora delar av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som ger en småstadskänsla som uppskattas av många. Även köpcentrumen Bromma Blocks och Signalfabriken finns inom nära avstånd.

KOMMUNIKATIONER Mitt i Sundbyberg möts pendeltåg, tunnelbanans blå linje, tvärbana och bussar till många destinationer. Inom tio minuters promenad når man tåg/tunnelbana i Sundbybergs centrum eller T-banestationen Solna Strand. Med cykel är det ca fyra km in till centrala Stockholm, en underbar tur längs med vattnet i så gott som bilfri miljö. Med bil är det smidigt att ta sig upp på E18 eller via Huvudstaleden genom Solna för att komma till E4:an

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
4 550 000 kr
Pris
4 650 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3
Boarea
76 m2
Avgift
4 181 kr
Lgh nr
3202
Lgh nr LM
3202
Våning
3 av 8
Byggår
2015
Område
Sundbyberg-Bällstaviken
Andelstal
2,03500
Typ
Bostadsrätt
Adress
Hamngatan 3
Postnr
172 66
Ort
Sundbyberg

Budgivning

Senaste bud
4 550 000 SEK

Budgivare Bud
1 4 550 000 kr

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar


Hamngatan 3

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!