• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Gamla Huvudsta

Lidgatan 18

Skuldfri förening

Skuldfri förening i Gamla Huvudsta. Trevlig planlösning med stora luftiga sällskapsytor och mysig inglasad balkong som blir som ett extra rum. Direkt när man kommer in öppnar lägenheten upp mot kök och vardagsrum. Sovrummen ligger med lugnt läge med lummig grönska. Välskött skuldfri förening med mycket god ekonomi.

Beskrivning

HALL Välkomnade hall med kapphängare och garderobsvägg.

KÖK/VARDAGSRUM Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fint sällskapsrum med stora fönster. Utrustning i köket: diskmaskin, kyl/frys, ugn, spis fläkt. Här finns det gott om plats för både matgrupp, soffa och förvaringsmöbler.

SOVRUM Från den inre hallen kommer man till de två sovrummen som ligger med lugnt tyst läge mot allmänning.

BADRUM Modernt helkaklat badrum med dusch, handfat och wc.

Fakta

Förening
Brf Borren 2
Lägenhetsnr
00811
Byggår
1956-1957
Boarea
82.5 m2
Rum
3
Sovrum
2
Våning
1 av 3
Hiss
Nej
Energideklaration
Energiprestanda
0 kWh/m2
Personer i hushållet
5

Ekonomi

Avgift
2 622 kr
Andelstal
0,0562870
Hushållsel
300 kr/månad
Totala driftskostnader
300 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 183 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
473 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

I gamla Huvudsta finns närservice som t ex , matbutik med generösa öppet tider, bageri, pizzeria, två gym, frisörer och blomsterbutik. I området finns gott om rekreationsområden för utelek och familjepicnic. Här finns fotbollsplaner, utomhusbad, ridstall, lekparker och en liten plan som spolas för skridskoåkning på vintrarna. Längs Huvudsta strand finns mysiga fik och restauranger. Tycker du om att promenera kan du via Huvudsta Strand, Pampas marina och Karlbergs slott gå in till Rörstrandsgatan på ca 30 minuter.

I solna finns också vackra Hagaparken som är en del av Kungliga Nationalstadsparken och omtyckta joggingslingor runt Råstasjön och Lötsjön.

På Polhemsgatan 9 är det praktiskt att bo. Med bil är man ute på E4 på ett par minuter. Kommunalt väljer man ofta tunnelbana och då finns det två olika linjer att välja på, vilket gör att du i rusningstid aldrig behöver vänta mer än att par tre minuter på nästa tåg. Från t-centralen och hit tar det 8-10 min. Oavsett om du väljer att kliva av i Västra skogen, Huvudsta eller Solna centrum så har du bara en kort sträcka på ca 1 km till lägenheten. I Solna centrum finns ett stort utbud av butiker, t ex flertalet klädeskedjor, välsorterade matbutiker, bibliotek, Claes Olsson, Systembolag och Apotek. Vill du ha ett ännu större shoppingutbud promenerar du eller tar tvärbanan till Mall of Scandinavia. Solna/Huvudsta trafikeras också av ett flertal olika busslinjer.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
3 950 000 kr (Högstbjudande)
Rum
3
Boarea
82.5 m2
Avgift
2 622 kr

I månadsavgiften ingår , värme, kabel-TV och Internet.

Lgh nr
00811
Våning
1 av 3
Byggår
1956-1957
Område
Gamla Huvudsta
Andelstal
0,0562870
Typ
Bostadsrätt
Adress
Lidgatan 18
Postnr
171 58
Ort
Solna

Visningar

  • Söndag 1 nov

    Välkomna att kontakta mig för anmälan till visning.

    Lägg till i din kalender

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar

Utsikt från sovrummet

Lidgatan 18

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!