• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Ektorp

Ektorpsvägen 1

EXKLUSIV BOSTAD MED YPPERLIGT LÄGE

Välkommen till en mycket modern och yteffektiv 4a med balkong, belägen mitt i centrala ektorp med natur, bad, båtliv och ett rikt serviceutbud alldeles runt knuten. Byggår 2018. Bostaden ligger i förmånligt gavelläge och präglas av klassiska och kvalitativa materialval med genomgående stora fönsterpartier, ljusa väggar och vackra golv i vitpigmenterad ek som tillsammans gör bostaden mycket ljus och trivsam. Köket från vedum ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och skapar en härlig bistroatmosfär. Här finns en stor matplats med utrymme att duka ut till större sällskap samt gott om förvaring och bra arbetsyta på köksbänken av Carraramarmor.

Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror från Electrolux. Från vardagsrummet når du balkongen med förmiddagssol och utsikt över området, grönska och den välkända "Skvallereken". Förutom de härliga sociala ytorna finns en separat sovrumsdel med tre bra sovrum samt två stora badrum med dusch, i det större badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns garderobsförvaring och plats att hänga av sig och det finns ytterligare garderobsförvaring i anslutning till sovrummen. Till bostaden hör ett förråd

I huset finns garage med parkering som nås med hiss, god cykelförvaring och tillgång till bilpool. Mycket bra kommunikationer med 20 minuter till Slussen och Saltsjöbanan på bekvämt promenadavstånd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

Beskrivning

Rent arkitektoniskt har man i Oakhouse tagit intryck av den välkända "Skvallereken" vilket innebär ett rustikt hus med många stilrena detaljer samt klassiska och naturliga material, något som ger en genuin och harmonisk känsla i bostaden. Samtliga material och detaljer är omsorgsfullt utvalda med den moderna människan i åtanke och från leverantörer med krav på högsta standard. Därav bland annat golven i vitpigmenterad ek skänker en slags stillhet åt rummen och går fint ihop med bostadens ljusa väggar.

HALL

Hall med platsbyggd garderob och städskåp med överskåp samt plats att hänga av sig ytterkläder och skor.

KÖK

Köket med trivsam bistroatmosfär är från välrenommerade Vedum med snickerier i ljusgrå kulör och pushöppning på luckorna. Bänkskiva och stänkskydd i påkostad, vacker Carraramarmor samt LED spotlights under överskåp. I taket riktbara spotlights som monterats på skena. Vitvarorna i rostfritt består av integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt induktionshäll är från Electrolux. Helintegrerad fläkt med samma lucka som övriga köket och utdragbar kåpa. Matplats med gott om plats att duka ut, perfekt för långa, härliga måltider.

VARDAGSRUM

Vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats. Ljus och luftig känsla tack vare den öppna ytan och det fantastiska ljusinsläppet från stora fönsterpartier och helglasad dörr ut till balkong i öst med morgon- och förmiddagssol. I inre hallen vid sovrumsavdelningen finns fyra platsbyggda garderober med överskåp för praktisk förvaring.

SOVRUM 1

Sovrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier då detta sovrum ligger i förmånligt gavelläge och plats för dubbelsäng samt förvaring.

SOVRUM 2

Sovrum med en garderob med överskåp.

SOVRUM 3

Sovrum lämpligt som barnrum eller kontor.

BADRUM 1 - DUSCH/WC/TVÄTT

Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, handdukstork samt praktisk arbetsbänk och väggskåp ovan tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

BADRUM 2 - DUSCH/WC Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch med glasvägg, wc, handfat och handdukstork.

Bilplatser

Föreningen har 29 st garageplatser under huset som hyrs ut till medlemmarna (1 375 kr/mån) samt två markparkeringsplatser, där bilpoolsbilen från M har en plats och den andra platsen är gästparkering.

Fakta

Förening
Brf Oakhouse
Lägenhetsnr
51009
Byggår
2018
Boarea
80 m2
Rum
4
Sovrum
3
Våning
3 av 7
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Granne med Ektorps centrum ligger föreningens fastighet Sicklaön 202:9 med adress Ektorpsvägen 1. På fastigheten står ett flerbostadshus uppfört 2018 som har 7 våningar(0-6) och ett garageplan. Föreningens hus inrymmer 67 st bostadsrätter, en lokal med hyresrätt samt ett garage med 29 st garageplatser. Föreningen äger marken.

Föreningen tillämpar individuell mätning för el vilket innebär att medlemmarna slipper nätavgiften och endast betalar för faktisk förbrukning.

Övrigt om uppvärmingen
Fjärrvärme & FX i fastighet, FTX i garage och lokal. (Mekanisk frånluft med värmeåtervinning)
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är beställd
Energiprestanda
0 kWh/m2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Fastigheten är ansluten till fibernät med distribution inom fastigheten till uttag i varje lägenhet. Fiber via Ownit och TV-kanaler (grundpaket) ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Cykel-/Barnvagns-Rullstolsrum beläget på bottenvåning med direkt tillgång från Ektorpsvägen.

Ekonomi

Avgift
7 500 kr
Andelstal
2.66771
Avgiftsändringar
Inga planerade avgiftshöjningar.
Övrigt om vad som ingår
I avgiften ingår el, värme, vatten och internet, tv-basutbud, sophämtning.
Överlåtelseavgift
1 433 kr (Betalas av Köpare )
Pantsättningsavgift
573 kr
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Ektorp är ett familjevänligt och lugnt område med pittoreska Ektorps centrum runt hörnet där ni finner matbutiker, restauranger, två gym och smidiga kommunikationer. I närområdet ligger även Nacka sjukhus med bla. närakut. 600 m från porten finner ni Nyckelvikens naturreservat som är ett populärt naturområde vid vattnet med flera motionsslingor, utegym, en välbesökt lantgård med djur och trevliga rast/grillplatser som är mycket uppskattad av barnfamiljer. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort.

Stort urval utav skolor i området ex. är Lilla Nacka, Ektorps skola och Skuru skola som har klasser upp till nionde klass. I närområdet finns det flera förskolor. För mer info se: www.nacka.se

Mycket bra kommunikationer med ett stort antal bussar som går dygnet runt, ca 20 minuter in till slussen. se www.sl.se för närmare info.

KOMMUNIKATIONER Väldigt goda busskommunikationer ett stenkast från porten med täta avgångar och det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Om man inte vill åka buss kan man ta Saltsjöbanan från Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se För den bilburne är det nära till 222:ans påfarter mot Värmdö/in mot Stockholm.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
4 395 000 kr (Högstbjudande)
Rum
4
Boarea
80 m2
Avgift
7 500 kr
Lgh nr
51009
Lgh nr LM
1309
Våning
3 av 7
Byggår
2018
Område
Ektorp
Andelstal
2.66771
Typ
Bostadsrätt
Adress
Ektorpsvägen 1
Postnr
131 45
Ort
Nacka

Ansvarig Mäklare

Jennie Capp

Ansvarig Mäklare
070 575 33 13 jennie@realestatestockholm.se jennie@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar

Planlösning


Sicklaön 202:9

Ektorpsvägen 1

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!