• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Småhus / Mazarrón

Friliggande småhus som totalrenoverats 2016. Utvändig trappa till stor takterrass med havsglimt samt fina vyer mot vackra omgivningar med bergen som omger Puerto de Mazarron och Isla Plana. Kort promenad ner till närmaste strand. Bygglov till privat pool finns.

Beskrivning

Friliggande småhus byggt 2008, totalrenoverat 2016. Boyta ca 90 kvm i 1-plan beläget på kullarna ovanför charmiga fiskebyn Isla Plana. Ett kvarter med småhus (28 st) bildar en mysig ägarförening. Avgift ca 40 euro per månad.

Genomgående ljusa marmorgolv i hela huset. Nytt kök med nya Bosch rostfria vitvaror och svart granitbänk. Marmorspis i vardagsrummet (elektrisk). Tre sovrum. Två badrum varav en med dusch och det andra med tvätt/torkmaskin. Härlig gemensam swimmingpool ligger i nära anslutning med egen grind till gångstig från baksidan av huset. Utvändig trappa till stor takterrass med havsglimt samt fina vyer mot vackra omgivningar med bergen som omger Puerto de Mazarron och Isla Plana. Kort promenad ner till närmaste strand.

Planterade fruktträd på egna tomten (citrus. mandel och äpple).

Inglasad entre på framsidan.
Securitas larm.

Lån cirka 70% av köpesumman kan ordnas i spanska bank.

Byggnadsfakta

Fastighetsbeteckning
Isla Plana
Om-/tillbyggnadsår
2016

Närområdet

Strax söder utmed kusten (20 km) fr historiska hamnstaden Cartagena. Vackra genuina omgivningar med mycket historia fr romartiden och populärt bland spanska turister. Kort biltur 20-25 min till golfbanor i toppklass. Till Alicante flygplats ca 75 min och till Murcia San Javier flygplats ca 45 min

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
199 900 EUR (Högstbjudande)
Rum
4
Boarea
90 m2
Byggår
2008
Område
Mazarrón
Typ
Småhus

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar

Ritning på planerad pool

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!