• Real Estate Stockholm
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Småhus / Strömma

Måsvägen 13

Med högt fritt insskyddat läge mellan hav och mysig badsjö ligger denna fastighet med två bostadshus och flera uteplatser, växthus samt förråd. Det äldre huset är om 57 kvm, det andra huset som uppfördes 2006 är om 40 kvm, husen ligger med avskilt läge från varandra och det ena hyrs idag ut. Barnvänlig stor tomt som gränsar mot skogen och sjön som ligger en liten bit bort. Gångavstånd till trevliga Strömma Kanalbar där det även finns lite olika affärer. Cykelväg till skola och förskolor. Kommunalt vatten och avlopp, stor byggrätt.

Beskrivning

Det äldre charmiga huset har ett sovrum och ett rymligt vardagsrum med öppen spis. Kök samt badrum med dusch. En del av vinden går att inreda som ett barnrum, se bilder.

Huset från 2006 har ett vardagsrum, sovrum, kök, badrum samt bastu. Runt större delen av huset är det en stor altan.

Uteplats

Härliga uteplatser i alla väderstreck.

Tomt

Tomtarea
2929 m2

Bilplatser

Stor parkering för flera bilar.

Byggnadsfakta

Övriga byggnader

Förråd, växthus samt ett utedass.

Fastighetsbeteckning
VÄRMDÖ STRÖMMA 1:260
Om-/tillbyggnadsår
2013
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träfasad
Tak
Tegel
Fönster
2-glasfönster
Vatten
Kommunalt vatten
Avlopp
Kommunalt avlopp
Servitut mm
 • Gemensamhetsanläggning: Värmdö Strömma Ga:2
 • Gemensamhetsanläggning: Värmdö Strömma Ga:4
 • Planer och bestämmelser: För Strömma 1:292 m.fl.pfo-Delområde S4d Västeräng, Detaljplan (Beslutsdatum: 20170621, Registreringsdatum: 20180109)
 • Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer: Enl 110 § Byggnadslagen, Nybyggnadsförbud (Beslutsdatum: 19870630)
 • Rättigheter last: Avtalsservitut: Ledning mm - Se beskrivning
 • Rättigheter last: Avtalsservitut: Område mm - Se beskrivning
 • Rättigheter last: Avtalsservitut: Brygga - Se beskrivning
 • Rättigheter last: Avtalsservitut: Brygga - Se beskrivning
 • Rättigheter last: Avtalsservitut: Väg mm - Se beskrivning
 • ENUMS_EASEMENTTYPE_CONTRACTUAL_RIGHTS: Avtalsservitut BRYGGA
 • ENUMS_EASEMENTTYPE_CONTRACTUAL_RIGHTS: Avtalsservitut VÄG MM
 • ENUMS_EASEMENTTYPE_CONTRACTUAL_RIGHTS: Avtalsservitut OMRÅDE MM
 • ENUMS_EASEMENTTYPE_CONTRACTUAL_RIGHTS: Avtalsservitut LEDNING MM
 • ENUMS_EASEMENTTYPE_CONTRACTUAL_RIGHTS: Avtalsservitut BRYGGA
 • ENUMS_EASEMENTTYPE_CONTRACTUAL_RIGHTS: Avtalsnyttjanderätt VA-ANLÄGGNING

Ekonomi

Fastighetsskatt/avgift
8 874 kr
Taxeringsår
2021
Taxeringsvärdesår
1959
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
880 000 kr
Taxeringsvärde mark
1 789 000 kr
Summa taxeringsvärde
2 669 000 kr
Standardpoäng
30

Närområdet

Trevligt område med centralt läge på Värmdö. Gångavstånd till Strömma kanalbar och cykelväg både till Strömma och Gustavsberg. De som tycker golf är fantastiskt har hamnat rätt då fastigheten ligger mellan Wermdö golfklubb och Fågelbro golfklubb. Vid Fågelbro ligger även en mycket fin hästanläggning, för de som gillar hästar finns många olika stall på Värmdö. 10 minuter bort ligger Mölnvik med stort utbud av affärer och en del restauranger, i Grisslinga finns restaurang och cafe med fantastisk utsikt över vattnet. Systrarna Delselius är ett väldigt trevligt frukostställe där man i lugn och ro kan sitta och äta medan de med mer spring i benen kan bada vid stranden. Om man glömt att handla och klockan blivit mycket kan man åka till Shell som är nattöppet och ligger på bara några minuters bilavstånd.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
4 495 000 kr (Högstbjudande)
Rum
4
Boarea
97 m2
Byggår
1959/2006
Område
Strömma
Typ
Småhus
Tomtyta
2929 m2
Adress
Måsvägen 13
Postnr
13941
Ort
Värmdö

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Vindsloftet
God mat och dryck på Strömma Kanalbar
Planlösning hus 57 kvm
Planlösning hus 40 kvm
Tomtkarta

VÄRMDÖ STRÖMMA 1:260

Måsvägen 13

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!