• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Småhus / Kummelnäs

Björnbergsvägen 20B

Underbar villa med gästhus och vacker trädgård. Högt, soligt och insynskyddat läge på plan barnvänlig tomt. Arkitektritad om- och tillbyggnad 2016 med stor omsorg och sinne för detaljer. Hela fastigheten har en härlig atmosfär och tilltalar de som önskar sig något alldeles extra. Lugn idyllisk gata i vackra Kummelnäs, nära både hav och fina Sågsjön med flera populära badplatser. Underbart område för barnfamiljer med Nackas mest eftertraktade skolor och förskolor på gångavstånd.

Beskrivning

Fantastiskt hus med stora spröjsade fönster, furugolv, öppna umgängesytor och med en helt underbar atmosfär! Bägge husen och trädgården är skapade med stor omsorg och väl genomtänkta.

HALL Vacker glasveranda som välkomnar in i den möblerbara hallen med vackert handslaget rött golvtegel. Halltaket är öppet upp till nock vilket ger en härlig rymd.

VARDAGSRUM Luftigt stort vardagsrum med öppen spis och utgång till den stora insynsskyddade altanen i söderläge. Altandörrarna är vikbara vilket skapar en fyra meter stor öppning mellan vardagsrum och altan. Vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot köket och det finns gott om plats för stort matbord och flera mysiga sittgrupper. De stora vackra fönstren vetter ut mot altanen och bidrar med ett magiskt ljus.

KÖK Modernt kök med fin fransk lantkänsla. I köket finns gott om hyllor, skåp och praktisk köksö med förvaring under. Utrustning i köket: diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, ugn samt köksfläkt.

SOVRUM Det finns tre sovrum varav ett stort, ett mellan och ett mindre. Intill det stora sovrummet är det förberett för ett härligt generöst badrum. De två större sovrummen samt det påbörjade badrummet har 5 meter i takhöjd då det även här är öppet upp till nock. Om dubbla badrum inte önskas går det utmärkt att istället göra ett fjärde sovrum då det finns ett fint fönster.

BADRUM Badrum med dusch, handfat, samt tvättmaskin.

GÄSTHUS Modernt gästhus i samma stil som huset med två rum, uppfört 2015. El indraget, förberett för pentry samt badrum. Perfekt tonårsdel eller för uthyrning.

Uteplats

Stor terrass i bästa solläge totalt insynsskyddat.

Tomt

Byggnadsarea
129 m2
Tomtarea
1214 m2

Byggnadsfakta

Fastighetsbeteckning
NACKA KUMMELNÄS 11:78
Om-/tillbyggnadsår
2016
Uppvärming
Vattenburen golvärme genom elpanna samt direktverkande el
Värmekällans ålder
2016
Grund
Krypgrund
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träfasad
Tak
Plåt
Utvändiga plåtarbeten
Plåt
Ventilation
Självdrag
Vatten
Kommunalt vatten
Avlopp
Kommunalt avlopp
Energideklaration
Energiprestanda
0 kWh/m2
Elförbrukning
15 000 kWh/år
Personer i hushållet
2
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Fiber
Servitut mm
  • Planer och bestämmelser: Dp 506, Detaljplan (Beslutsdatum: 20110225, Registreringsdatum: 20110512)

Ekonomi

Fastighetsskatt/avgift
7 812 kr
Uppvärmningskostnad
22 500 kr/år
Vatten och Avlopp
4 140 kr/år
Renhållning
1 130 kr/år
Totala driftskostnader
27 770 kr/år
Övrigt om driftskostnaden
I uppvärmningen ingår hushållsel.
Taxeringsår
2015
Taxeringsvärdesår
1942
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
202 000 kr
Taxeringsvärde mark
1 595 000 kr
Summa taxeringsvärde
1 797 000 kr

Närområdet

Kummelnäs är ett gemytligt skärgårdsområde i Nacka dit många barnfamiljer söker sig då området är känt för sina eftertraktade skolor och förskolor. Affärer och kommunikationer finns nära och den som önskar kan ta Waxholmsbåten in till eventuellt arbete i stan. Intill Kummelnäs ligger Nacka Naturresarvat som sträcker sig ända till Värmdö Kommun, här finns ridskolan Velamsund, restaurang Långa raden, naturskola samt obegränsat med härliga naturupplevlser som kan fås via skidspår, skridskoåkning eller bara genom att ströva fritt i den vackra naturen.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
6 700 000 kr
Pris
6 650 000 kr (Högstbjudande)
Rum
4
Boarea
129 m2
Biarea
25 m2
Byggår
1942/2016
Område
Kummelnäs
Typ
Småhus
Tomtyta
1214 m2
Adress
Björnbergsvägen 20B
Postnr
13239
Ort
Saltsjö-Boo

Budgivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Gästhus
Mot sjön
Mot havet
Förberett för badrum
Badplats på kort gångavstånd

NACKA KUMMELNÄS 11:78

Björnbergsvägen 20B

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!