• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Gustavsberg

Pastor Normans väg 43

Påkostat gavelradhus med hotellkänsla med områdets absolut bästa läge. Högt soligt läge på lugn återvändsgata med idyllisk omgivning. Radhuset har genomgående renoverats och är i absolut toppskick där allt är genomtänkt in i minsta detalj med exklusiva materialval och stor omsorg har lagt på belysning där det mesta sköts digitalt. Stor uteplats med sol från morgon till kväll med ostört läge då huset ligger på gaveln som sista hus i området. Trevlig genomtänkt planlösning där entréplan har nytt kök från Noblessa med överkåp med inbyggd motor, dold ledbelysning på överskåp och underskåp, köksblandare Grohe Blue med kolsyrat och kallt vatten , ång ugn, bänkskiva i kompositsten Bianco Drift. Vardagsrummet har fri rogivande utsikt och är helt insynsskyddat. Fin braskamin från från Contura. I vardagsrummet finns vinkällare med Brickmate klinkers och akustikpanel i linoljad ek, platsbyggt vinställ samt kylanläggning från McQuvee. Badrummet på entréplan har dusch, vägghängd wc samt betonghandfat med svävande design. I badrummet finns även ny tvättmaskin samt torktumlare från LG. ÖVRE PLAN Fin trappa med ekdetaljer till övre plan där takhöjden är 3m. Övre plans hall rymmer gott om förvaring både genom golvyta och takhöjd. Masterbedroom är precis renoverat med heltäckningsmatta, inbyggda garderober, värmepump från Samsung som även fungerar som AC, elektriska mörkläggningsgardiner samt inbyggda spotlights i fönsternischer. Det andra sovrummet kan lätt delas av till två sovrum och har nu gott om garderober och har samma härliga utsikt som vardagsrummet. Badrummet på övre plan är också helt nytt och har ett äggformat badkar, vägghängd wc, stor fin kommod samt inbyggda hyllor med ledbelysning. Möjlighet till tre sovrum på övreplan. Till huset hör förråd samt parkering med HALO laddstolpe för elbil och gästplats.

Fakta

Förening
Brf Prästgården Gustavsberg
Lägenhetsnr
00022
Byggår
2010
Boarea
103 m2
Rum
4
Sovrum
2

Ekonomi

Avgift
5 106 kr
Avgiftsändringar
Föreningen planerar inga avgiftsförändringar.
Övrigt om vad som ingår
Inkl TV, bredband, parkering och renhållning.
Vatten
350 kr/månad
Totala driftskostnader
350 kr/månad
Övrigt om driftskostnaden
I de 12126 Kwh ingår både uppvärmning samt hushålls el.
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
6 450 000 kr
Pris
6 450 000 kr ()
Rum
4
Boarea
103 m2
Avgift
5 106 kr
Lgh nr
00022
Byggår
2010
Område
Gustavsberg
Typ
Bostadsrätt
Adress
Pastor Normans väg 43
Postnr
134 31
Ort
Gustavsberg

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Pastor Normans väg 43

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!