• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Småhus / Brunn

Pastor Ödmans väg 44B

Trevlig familjevilla med centralt läge i Brunn. Generösa sociala ytor både inomhus och utomhus gör det lätt att umgås. Flera stora trädäck och en vacker trädgård med planteringar och barnvänliga gräsytor med vackra fruktträd. Stort garage med förråd. Kort gångavstånd till skola och affär. Väldigt bra busskommunikationer med fyra busslinjer, varav flera direktlinjer till Slussen som tar ca30 min. Möjlighet till båtplats.

Beskrivning

HALL Välkomnade hall med kapphängare. Hallen öppnar upp mot vardagsrum och kök.

KÖK Stort kök med gott om skåp och arbetsytor. I köket finns plats för många middagsgäster. Utrustning i köket: kyl/frys(Miele), diskmaskin(Electrolux 2019), spis, ugn(Electrolux 2018) samt fläkt. Från hallen kommer man in tvättstugan där det även finns en grovingång. Utrustning i tvättstugan: tvättmaskin(Samsung 2018), torktumlare, torkskåp.

VARDAGSRUM Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matsalsmöbel, altanutgång till tomtens baksida där det finns altan och stor gräsmatta med fruktträd.

SOVRUM På entré plan finns det två sovrum varav ett idag används som arbetsrum

BADRUM Helkaklat badrum med badkar, dusch, wc samt handfat.

ÖVREPLAN

Här finns ett trevligt vardagsrum med samt två sovrum som skulle kunna delas upp till tre.

BADRUM Ljust badrum med dusch, bastu, wc samt handfat.

Tomt

Tomtarea
997 m2

Byggnadsfakta

Fastighetsbeteckning
Värmdö Brunn 1:717
Uppvärming
Värmepump/direktverkande el
Värmekällans märke
IVT
Grund
Krypgrund
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träfasad
Tak
Tegel
Fönster
2+1 (invändigt isolerglaskassett, ytterruta av vanligt av glas)
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Vatten
Kommunalt vatten året om
Avlopp
Kommunalt avlopp
Energideklaration
Energiprestanda
0 kWh/m2
Elförbrukning
15 293 kWh/år
Personer i hushållet
4
Servitut mm
  • Gemensamhetsanläggning: Värmdö Brunn Ga:2
  • Planer och bestämmelser: Brunn 1:1 m.fl, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19600229)
  • Rättigheter last: Avtalsservitut: Ledning - Se beskrivning
  • Rättigheter förmån: Officialservitut: Väg
  • Rättigheter last: Officialservitut: Avloppsledning
  • Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer: Avtalsrättighet Ledning

Ekonomi

Vatten och Avlopp
3 472 kr/år
Renhållning
960 kr/år
Uppvärmning inkl hushållsel
1 592 kr/månad
Totala driftskostnader
23 540 kr/år
Taxeringsår
2015
Taxeringsvärdesår
1987
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
1 435 000 kr
Taxeringsvärde mark
1 389 000 kr
Summa taxeringsvärde
2 824 000 kr
Standardpoäng
30

Närområdet

INGARÖ

Att bo på Ingarö är som att bo i ett litet paradis, en skärgådsidyll med några av Stockholms bästa stränder, underbara klippor och med båt kommer man snabbt ut till havs då Ingarö ligger relativt långt ut i Skärgården. På vintern lägger sig ett lugn över Ingarö och man kan istället åka skridskor runt öarna, om man önskar mer livat så tar det inte mer än 20 minuter att ta sig in till stan med bil.

AFFÄRER/RESTAURANGER På Ingarö finns en trevlig välsorterad mataffär och en härlig gårdshandel bara några kilometer bort vid Säby med närproducerade grönsaker, där finns även Säby Säteri där man kan äta brunch eller ha storslagna fester. Vid Björkviks havsbad ligger Bistro Björkvik med god mat och hänförande utsikt över Nämndöfjärden, vid Ingarö Golfklubb finns även golfklubbens egna restaurang. Det finns även bensinmack, brädgård, pizzeria, tandläkare samt många mindre företag hårfrisörer etc.

FÖR BARNEN På Ingarö finns två skolor, Brunn Skola (F-9) och Fågelvik skola (F-3) och strax innan Ingaröbron finns Lemshaga Barnakademi F-9. På Ingarö finns flera förskolor där det är lätt att få plats, till tre av dem är det gångavstånd.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
5 250 000 kr (Högstbjudande)
Rum
6
Boarea
148 m2
Byggår
1987
Område
Brunn
Typ
Småhus
Tomtyta
997 m2
Adress
Pastor Ödmans väg 44B
Postnr
13460
Ort
Ingarö

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Dokument & Länkar


Värmdö Brunn 1:717

Pastor Ödmans väg 44B

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!