• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Högmora

Punktstigen 4A

Nyproduerat parhus i två plan för den stora familjen

I barnvänliga och trivsamma Högmora hittarna ni detta välplanerade och påkostostade parhus, som med sin stilrena arkitektur smälter in fint i omgivningen. Huset ligger dessutom längst in på lugn åtrvändsgata. Lättsköt tomt med lagom stor gräsmatta. Bekvämt med parkering intill huset. Genomgående fina materialval så som granitskivor i kök, fönsterbänkar i sten, vitpigmenterat enstavigt ekgolv från Bjelin, helkaklade badrum och vitvaror från Siemens. Golvvärme i hela huset.

Entréplan:

Hall Inbjudande och trevlig hall med grått klinkergolv, skjutgarderober med inredning, spotlights i tak och vitmålade väggar.

Kök Platsbyggt och modernt kök i trivsam öppen planlösning med vardagsrum. Snyggt och praktiskt avdelat med köksö . Gott om plats för gäster både vid soffmöblemang och vid middagsbord och köksö.vitpigmenterat parkettgolv av ek, matta släta kössnickerier, bänksikvor av svart granit, rostfria vitvaror med bl.a. inbyggnadsugn, induktionshäll och intergrerad diskmaskin.

Vardagsrum Ljust och luftigt rum i öppen planlösning mot kök. Generösa sociala ytor med gott om plats för gäster. Utgång till trädäck. Fönster i två väerstreck.

Duschrum/wc Snyggt badrum med helkaklade väggar, klinkergolv, toalett, duschvägg spotlights i taket och kommod. Tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk och vägghägt skåp.

Övre plan:

Allrum Med samma vitpigenterade ekparkettgolv som på entréplan. Spotlights i taket.

Sovrum Fyra rofyllda sovrum med vitlaserade parkettgolv av ek, vitmålade väggar och skjutgardeober enligt ritning.

Badrum med helkaklade väggar, klinkergolv, badkar, vägghängd toalett, och tvättställ med kommod samt spotlights i taket.

På baksidan av huset finns en altan.

Parkering på uppfarten.

Bredand är indraget.

Inga attefallshus kommer att byggas i Brf Högmora Björnmossen.

Fotografierna av husets insidan interiören är tagna i projektets visningshus som är möblerat. Planritningen är liknande men inte identisk och utsikten genom fönstren är således inte den samma. Fotografierna utvändigt är dock tagna på rätt adress; Punktstigen 4A.

Fakta

Förening
Brf Högmora Björnmossen
Lägenhetsnr
15
Byggår
2023
Boarea
157 m2
Rum
6
Sovrum
4
Allmän information

Brf Högmora Björnmossen består av 13 parhus, 26 nyproducerade parhus i Högmora. Föreningens adresser är Pantografvägen 11, 12, 14, Planimetervägen 7, 8, Punktstigen 3, 4A-B, Högmora Ringväg 3D, 3E, 3H, 3J, Libellvägen 1-4.

Kommentar till byggnaden

Parhus i två plan

Övrigt om uppvärmingen
Frånluftsvärmepump - vattenburen golvvärme frånluft. Ventilation: Mekanisk frånluft.
Energideklaration
Energiprestanda
0 kWh/m2
Besiktningsman
Se energiberäkning
Personer i hushållet
4
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Bredband är indraget

Gemensamma utrymmen

Enligt förenings stadgar kan bostadsrättsinnehavaren på egen bekostnad bygga ett förråd på 7,5 kvm. Botadsrättsinnehvaren måste kontakta styrelsen för inhämtning av samtycke till förrådets placering.

Ekonomi

Avgift
6 940 kr
Andelstal
3,8589
Uppvärmningskostnad
1 112 kr/månad
VA
625 kr/månad
Hushållsel
800 kr/månad
Totala driftskostnader
2 537 kr/månad
Övrigt om driftskostnaden
Driftskostnaderna är uppskattade. De kommande kostnaderna beror på levnaddsvanor och vilka avtal som tecknas med leverantör. Kostnad för hemfösrsäkring tillkommer.
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är inte pantsatt

Närområdet

Högmora är ett populärt bostadsområde särskilt bland barnfamiljer då det är ett lugnt område är nära till förskola och skolor. Närheten till grönska och promenadstråk i naturreservat och promenadavstånd till sjön Magelungen är andra triveslfaktorer. Service och shopping finns i Huddinge Centrum och Farsta Centrum.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Pris
4 950 000 kr (Högstbjudande)
Rum
6
Boarea
157 m2
Avgift
6 940 kr
Lgh nr
15
Byggår
2023
Område
Högmora
Andelstal
3,8589
Typ
Bostadsrätt
Adress
Punktstigen 4A
Postnr
141 36
Ort
Huddinge

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Fasad
Soligt altandäck
Härlig planlösning med köksö
Vardagsrum
Köksö
Bänkskiva i granit
Kök
Matplats
Köksö
Kök
Fasad
Entrésida
Kök
Vardagsrum
Detalj
Vardagsrum mot kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum på bottenvåning
Tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepump
Badrum med dusch
Övre allrum
Övre plan
Arbetshörna
Övre allrum
Övre allrum
Övre allrum
Master Bedroom
Master Bedroom
Master Bedroom
Master Bedroom
Detalj
Walk in closet
Walk in closet
Sovum
Sovrum
Sovrum
Sovrum med walk in closet
Walk in closet
Badrum på övre plan med badkar
Detalj
Badrum
Planskiss Punktstigen 4A Bottenvåning
planskiss Punktstigen 4A Övre plan

Högmora 2:36

Punktstigen 4A

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!