• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Kvarnholmen

Tre Kronors väg 37, 2 tr

Påkostad tvårummare med kungsbalkong

ACCEPTERAT PRIS # RING FÖR VISNING.# Lyxig och synnerligen väldisponerad tvåa i Bageriet med attraktivt läge på Kvarnholmen. Öppen trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum och högt i tak. Balkong om hela 14 kvm och mysigt med eftermiddagssol. Bekvämt boende i underbart vacker miljö mellan kulturhus och hav. I området finns restauranger, butiker & mataffärer. Bra kommunikationer med direktbussar in till City. Det går även att ta båten in till stan om man önskar det.

Byggnaden består av två delar, ett höghus och ett lägre hus, båda är uppförda i vackert helsingborgtegel med tydliga spår av industrihistoria.

Den gamla fabriken har renoverats och omvandlats till ett bostadshus som går under namnet Bageriet. Byggnaden innehåller 127 moderna bostäder med inspiration hämtad från fabrikens historia.

Lägenheten är inspirerad av elegant 20-tals funktionalism och färgsättningen med vita väggar och med en mörkare accentfärger i sotgrått. Fönstren håller en låg bröstning vilket skapar ett intryck som för tankarna till franska balkonger och bidrar till generöst ljusinsläpp. Radiatorer i mörk, matt kulör. Golven är genomgående av mattlackad enstavig ek som borstas.

Inbjudande entré med garderobsvägg som matchar köksinredningen. Säkerhetsdörr

Specialritat kök med grå köksinredning, fläktkåpa i vitt , extra djup bänkskiva i natursten med inspiration från gamla bakbänkar. Integrerad kyl, frys och diskmaskin. Induktionshäll och varmluftsugn. Utgång till balkong.

Helkaklat badrum med rektangulärt vitt kakel på väggarna och matchande mosaik på golv. En kul detalj är att taket är målat i antracitgrått. Utrustat med takdusch, wc och handfat Tvätt/torkpelare från Cylinda. Det finns även en stor spegel, elektrisk handdukstork, elektrisk golvvärme, dimbar tak- och vägbelysning och en hylla i ek.

Rofyllt Master Bedroom med balkongen utanför fönstret. Utgång till balkong.

Förråd finns.

Garageplatser går att hyra. Kostar ca 1000kr per månad.

Fakta

Förening
BRF Bageriet 3
Lägenhetsnr
04.1303
Byggår
2015-18
Boarea
47 m2
Rum
2
Sovrum
1
Våning
2 av 4
Hiss
Ja
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Ownit basutbud: TV, bredbandskapacitet 100/100 mbit/s. Ownit levererar en TV-box och en router till varje lägenhet. IP-telefoni ingår.

Ekonomi

Avgift
3 090 kr
Andelstal
0,62340
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

Kvarnholmens historiska industribyggnader blandas med moderna bostäder, närcentrum, skolor, strandpromenader och kajer – allt beläget på en naturskön plats där du får stadslivets bekvämligheter och skärgårdens lugn. Centrum med närservice Restauranger och kaféer Kultur- och eventverksamhet på norra kajen Nya kajer och gästhamn med möjlighet till egen båtplats Strandpromenad runt Kvarnholmen och till Slussen Läs mer om Kvarnholmen på www.kvarnholmen.com

10 minuter med buss till Slussen 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan 3 minuter till Nacka forum via nya högbron

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
3 650 000 kr
Pris
3 700 000 kr (Accepterat pris)
Rum
2
Boarea
47 m2
Avgift
3 090 kr
Lgh nr
04.1303
Våning
2 av 4
Byggår
2015-18
Område
Kvarnholmen
Andelstal
0,62340
Andelstal avg
0.62
Typ
Bostadsrätt
Adress
Tre Kronors väg 37, 2 tr
Postnr
13131
Ort
Nacka

Budgivning

Senaste bud
3 650 000 SEK

Budgivare Bud
4 3 650 000 kr
4 3 600 000 kr
3 3 550 000 kr
2 3 500 000 kr
1 3 475 000 kr

Ansvarig Mäklare

Mari Svanström

Ansvarig Mäklare
070 799 10 17 mari@realestatestockholm.se mari@realestatestockholm.se
Vardagsrum
Kök
Balkong
Utsikt
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Kök
Kök
Induktionshäll
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Köksbänk i natursten
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats
Vardagrum
Vardagsrum
Varadagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats
Badrum
Badrum
Badrum
Mot kök
Sovrum
Sovrum med utgång till balkong
Sovrum
Sovrum och balkong
Entre´
Detalj
Borstat ekgolv
Vackra fönster
10142428_1-312-5_2D_web (1)
Fasad
Bageriet
Delselius
Kvarnholmens centrum
Balkong

Nacka Sicklaön 38:19

Tre Kronors väg 37, 2 tr

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!