• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realestatestockholm.se anette@realestatestockholm.se
Småhus / Edsviken

Ulvsätersvägen 25

Underbar arkitektritad villa från 1999 med strålande utsikt över Edsviken och sol från morgon till kväll. Boa 320 kvm, biy 196 kvm (103 kvm inrett som bostad). Det stora vardagsrummet tillsammans med vinterträdgården ger en unik känsla både vinter och sommar. 11 rum varav 7 sovrum, 4 badrum och extra wc, inomhuspool med spa-del och direktutgång till en av altanerna. Dubbelgarage, utsökt trädgård med 3 stora altaner och därtill en arrenderad brygga tillsammans med en granne. Detta hus erbjuder allt man kan önska och mer därtill!

Beskrivning

Välkomna till denna mycket attraktiva villa med sjökontakt från nästa alla rum. Vidsträckt sjöutsikt, vacker insynsskyddad trädgård och sol från tidig morgon till sen kväll. Stora sociala ytor, 7 sovrum, 4 badrum, pool med härlig relaxavdelning och som pricken över i, en vinterträdgård med spektakulär utsikt över Edsvikens vatten och omnejd. Detta är ett boende för dig som söker ett hem utöver det vanliga!

ENTRÉVÅNING
Rymlig hall med garderobsvägg och plats att sitta. Praktiskt klinkergolv. Fin kontakt med hela sällskapsdelen. Gästwc med dusch.

Vardagsrummet är representativt med ett härligt ljusinsläpp från fönster i 2 väderstreck. I vardagsrummet finns en fin öppen spis, utgång till vinterträdgården, ett av trädäcken och vidare ut i trädgården. Fantastisk vy över vattnet. Här finns den vardagslyx du önskar dig med inbyggda högtalare i både vardagsrum, kök och vinterträdgård.

Vinterträdgården är husets själ. Detta rum har en fantastisk vy över vattnet och det glasade taket gör att man mörka kvällar kan njuta av en vacker stjärnhimmel såväl som av morgonkaffet i solsken. Vinterträdgården har utgång till den största av terrasserna.

Det generösa välutrustade köket med sina rejäla arbetsytor är en dröm för den som älskar att laga mat! Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn, fullhöjd kyl/frys, diskho med kvarn, diskmaskin och köksfläkt. Vackert golv i Carrara marmor i kök och matsalsdel. Köket har utgång till den arkitektritade trädgården med ett stort trädäck, perfekt för grillkvällar i kvällssolen. Kök och matsal avdelas med en trevlig bardel som gjord för en snabb frukost eller för gästerna som njuter av något gott inför middagen. Matsalsdelen är väl tilltagen med plats för upp till 12 gäster och har ett stort fönster och ett fint burspråk som skänker ljus från 2 väderstreck.

Sovrum med egen dörr till gästwc /dusch samt utgång till en av altanerna som har gott om plats för utemöbler och vilstolar. Utsikt!

Tvättstugan ligger intill köket med direktutgång till trädgården vilket är praktiskt för både stora och små. I tvättstugan finns tvättmaskin, torktumlare, en rejäl arbetsbänk samt gott om förvaringsutrymme. Klinkergolv.

ÖVRE VÅNING
Allrummet är hjärtat i det övre planet som rymmer 5 sovrum och 2 badrum samt 1 separat wc. En perfekt samlingsplats för lek, spel, TV eller soffhäng! Alla 4 sovrummen är hörnrum och väl tilltagna, det 5:e är ett mindre rum som även passar bra som hemmakontor. Master bedroom har utgång till balkongen mot entrésidan, rymlig walk in closet och eget badrum som är välrenoverat med klinkergolv med golvvärme, kakel, dusch, dubbla handfat och wc. Detta rum har utsikt över den vackra trädgården med den fantastiska tyska blodlönnen i förgrunden.
Sovrum 2 har även det utgång till balkongen och utsikt mot trädgården.
Sovrum 3 och 4 vetter ut mot vattnet och har en magnifik utsikt över Edsviken och omgivningarna. Sovrum 5 är ett mindre rum som passar utmärkt som hemmakontor eller barnrum. Badrum nr 2 är helkaklat och inrett med dubbla handfat och dusch. Klinkergolv med golvvärme. Praktiskt med wc och handfat separat intill.

NEDRE VÅNING
Det nedre planet nås från hallen och rymmer 1 sovrum, pool med relax-/spa-avdelning, sällskapsdel med biljard, dart, bar och hemmabio. I spa-delen finns bastu med intilliggande dusch och wc. Poolen som är 2,80 m på det djupaste är gjord för att hoppa och dyka i. Den är utrustad med en motströmsanläggning för motionssim. Inbyggda högtalare. Sovrummet har egen utgång till en av de underbara terrasserna. Sovrummet med egen entré passar förstås också som gästdel alternativt uthyrning om så önskas då det har tillgång till egen dusch och wc.
Poolrummet har även det utgång till denna terrass med utsikt! Sällskapsdelen med biljard, dart och en ölfatsanläggning inbjuder till trevliga kvällar där man tappar upp en kall öl, spelar och kanske avslutar med ett dopp!
Denna våning är en dröm för barn, tonåringar och vuxna.
I övrigt finns stort förråd som kan inredas som vinkällare samt pannrum.

KÄLLARVÅNING/GARAGE
Förrådet och apparatrummet som nås via källartrappan rymmer poolutrustningen och där finns också plats för all sorts förvaring. Gymmet som ligger en halv trappa ner är välutrustat med multifitness träningsbänk och crosstrainer.
Garaget med dubbla garageportar är stort med plats för 2 bilar, cyklar m m. Bredvid garaget finns ytterligare ett kallförråd.

Uteplats

Den vackra tomten är uppvuxen och har på entrésidan en lättskött och ljuvlig trädgård med vackra stenpartier, stensatta gångytor och flera insynsskyddade soliga uteplatser. Här finns också plana ytor för lek och vackra planteringar med bl a klätterhortensia, flockar av vita blommor och prydnadsgräs. En tät häck av avenbok avgränsar mot gatan. Tre stora altaner i olika nivåer finns mot sjösidan med underbar sjöutsikt och gott om plats för de stora sällskapen.

Tomt

Tomtarea
1473 m2

Bilplatser

Dubbelgarage samt stenlagd parkeringsyta för flera bilar på entrésidan.

Byggnadsfakta

Kommentar till byggnaden

För mer utförlig information om reparationer och underhåll som genomförts under åren, vänligen kontakta fastighetsmäklarna för att se säljarens frågelista och bilaga.

Fastighetsbeteckning
Sollentuna Häradsdomaren 12
Om-/tillbyggnadsår
2001 byggdes vinterträdgården
Uppvärming
Bergvärmepump. Vattenburen golvvärme i hela huset förutom i Vinterträdgården och badrum nedre plan där det är elgolvvärme.
Grund
Souterräng med betonggolv
Grundens vägg
Betong
Stomme
Trä
Fasad
Träpanel
Tak
Sadeltak, betongpannor
Fönster
Isolerglaskassetter
Ventilation
Mekanisk ventilation
Vatten
Kommunalt vatten året om
Avlopp
Kommunalt avlopp
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration är utförd
Energiklass
D
Energiprestanda
67 kWh/m2
Elförbrukning
38 503 kWh/år
Personer i hushållet
5
TV / TELE / BREDBAND
Internet
TV via bredband samt antenn till TV-rummet. Internet via Telia (ADSL). Om man önskar dra in fiber är anslutningsavgiften 16.500 kr ink moms. Grävarbete till tomtgräns ingår, från tomtgräns till fastigheten får ägaren själv ombesörja.
Servitut mm
  • Planer och bestämmelser: Edsvikens Villastad, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19291213)
  • Rättigheter last: Avtalsservitut: Ledning - Se beskrivning
  • Planer och bestämmelser: Kummelby Och Edsviken Ändring Genom Tillägg, Ändring av dp (Beslutsdatum: 19931116)
  • Rättigheter last: Avtalsservitut: Villa mm - Se beskrivning
  • Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer: Avtalsrättighet Ledning
  • Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer: Avtalsrättighet Villa mm

Ekonomi

Fastighetsskatt/avgift
7 812 kr
Vatten och Avlopp
4 910 kr/år
Renhållning
2 645 kr/år
Elkostnad
44 265 kr/år
Totala driftskostnader
51 820 kr/år
Taxeringsår
2015
Taxeringsvärdesår
1999
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde byggnad
4 383 000 kr
Taxeringsvärde mark
4 146 000 kr
Summa taxeringsvärde
8 529 000 kr
Standardpoäng
34

Närområdet

Underbart uppvuxet villaområde intill vackra Edsviken. Vid Edsviken finns tennisbanor, joggingslingor och underbara promenadstråk utmed vattnet och i de vackra omgivningarna. Det är nära till Ulriksdals Slottsområde med handelsträdgård, caféer och den underbara parken. Edsbergs Slott är inte heller långt bort och där finns den mycket omtyckta Edsbacka Wärdshus och bistro. På vintern plogas skridskobanor på Edsviken när vädret tillåter och på sommaren finns härliga badmöjligheter med sandstrand en kort promenad bort. I Sollentuna Centrum finns det mesta man kan önska av butiker, service och trevliga restauranger, både i gallerian och på huvudgatan utanför. I närområdet finns flera förskolor och grundskolor och på kommunens hemsida finns mycket bra information om dessa. Besök gärna www.sollentuna.se

Avståndet till Stockholm är endast 1,1 mil och för den som vill cykla tar det ca 35-40 minuter men självklart finns goda kommunikationer med bl a olika busslinjer där närmaste hållplats ligger några minuter bort. Här finns buss till Kista där T-banans bli linje går. Flera alternativ med bl a snabbussar in till centrala Stockholm under rusningstid finns på kort promenadavstånd. Från Helenelunds C går pendeltåget och det tar ca 10 minuter till Centralen.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
18 500 000 kr
Pris
17 200 000 kr (Högstbjudande)
Rum
11
Boarea
320 m2
Biarea
196 m2
Byggår
1999
Område
Edsviken
Typ
Småhus
Objektstyp
Friliggande
Tomtyta
1473 m2
Adress
Ulvsätersvägen 25
Postnr
191 33
Ort
Sollentuna

Budgivning

Senaste bud
18 500 000 SEK

Budgivare Bud
3 18 500 000 kr
2 18 300 000 kr
3 18 200 000 kr
2 18 100 000 kr
3 17 900 000 kr
2 17 800 000 kr
3 17 700 000 kr
2 17 600 000 kr
3 17 500 000 kr
2 17 300 000 kr
1 17 200 000 kr

Ansvarig Mäklare

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realestatestockholm.se anette@realestatestockholm.se

Sollentuna Häradsdomaren 12

Ulvsätersvägen 25

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!