• Real Estate Stockholm
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se
Bostadsrätt / Gustavsbergs hamn

Wilhelm Kåges gata 5, 5 tr

Visning på lördag kl16.00, välkomna att ringa för bokning! Bo högst upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp och rofylld utsikt över taken. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, i vardagsrummet finns utgången till den stora balkongen med kvällssol. Rymligt kök med gott om plats för många middagsgäster, bekvämt boende med fina materialval i det växande bostadsområdet vid gamla Porslinsfabriken i Gustavsberg. Gott om förvaring i både hall och sovrum.

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med både kapphylla, garderober samt städskåp. Hallen öppnar upp mot både köket och den inre hallen och ger en öppen och social yta.

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med fin kommunikation till köket. Tack vare den öppna planlösningen blir detta en stor social yta som bjuder in till stora middagar med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni den underbara balkongen.

KÖK
Smakfullt kök med ljusa materialval och arbetsbänk i grå laminat. Gott om förvaring och trivsam matplats . Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys, ugn och micro. Vitvarorna är rostfria.

SOVRUM
Bra sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns tre inbyggda garderober och även rum för byrå eller arbetsplats.

BADRUM
Generöst badrum med vita kaklade väggar samt grått klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare står bredvid varandra med bänkskiva och förvaringsskåp ovan. Dusch med duschvägg, WC samt handfat ,

Bilplatser

Det finns garage, till garaget är det separat kö.

Fakta

Förening
Brf Domino i Gustavsberg
Lägenhetsnr
13-1402
Byggår
2017/2018
Boarea
70.5 m2
Rum
2
Sovrum
1
Våning
5 av 5
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Brf Domino i Gustavsberg är en äkta bostadsrättsförening som inkluderar Wilhelm Kåges gata 1, 3, 5 & 7. Den består av 111 bostadsrättslägenheter och ett garage som är en del av en gemensamhetsanläggning som omfattar 144 parkeringsplatser under innergården.

Föreningen ingår i en samfällighetförening som förvaltar gemensamhetsanläggningen som omfattar garage, undercentral, elrum, fläktrum, innergård med gårdshus, sopkassuner samt källsorteringsrum/miljörum.

För mer information, se den ekonomiska planen.

Övrigt om uppvärmingen
Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Energistatus
Energideklaration ej utförd
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Fastigheten är ansluten till ett fibernät för internet, TV och telefoni. Ett digitalt grundutbud via Comhem ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd.

Ekonomi

Avgift
4 185 kr
Andelstal
0,01047
Övrigt om vad som ingår
I avgiften ingår värme, kallvatten, Kabel-TV basutbud, bredband samt Ip-telefoni.
Varmvatten
145 kr/månad
Hushållsel
250 kr/månad
Totala driftskostnader
395 kr/månad
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är pantsatt

Närområdet

I detta nybyggda bostadsområde finns allt ni kan önska med härligt skärgårdsläge nära Gustavsbergs hamn. Området bjuder på flertalet caféer, restauranger och butiker. Här finns även matbutik och hotell. Gustavsbergs kulturhistoria lever kvar och hamnen är ett konst- och hantverkarcentrum med Gustavsbergs porslinsmuseum, flertalet ateljéer samt utställningar. På ca 10 minuters promenadavstånd finner du Gustavsbergs centrum med banker, affärer, restauranger och konditori. I centrum ligger även Gustavsbergsbadet med äventyrsbad och gym, samt idrottsanläggningen Ekvallen med ishall, tennishall och bandyplan/fotbollsplan. På cykelavstånd finns flera badplatser och vackra ostörda omgivningar för friluftsliv. Bra kommunikationer med buss som endast tar 20 minuter in till Slussen.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Slutpris
2 645 000 kr
Pris
2 695 000 kr (Högstbjudande)
Rum
2
Boarea
70.5 m2
Avgift
4 185 kr
Lgh nr
13-1402
Våning
5 av 5
Byggår
2017/2018
Område
Gustavsbergs hamn
Andelstal
0,01047
Typ
Bostadsrätt
Adress
Wilhelm Kåges gata 5, 5 tr
Postnr
134 40
Ort
GUSTAVSBERG

Ansvarig Mäklare

Frida Kieser

Ansvarig Mäklare
070 720 34 24 frida@realestatestockholm.se frida@realestatestockholm.se

Wilhelm Kåges gata 5, 5 tr

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!